AAMUPALALLA

9/03/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keittiön ikkunasta näkee päiväkodin pihalle. Aamulla on hauska tarkkailla että ovatko kaverit vielä ehtineet pihalle leikkimään, kuka nyt kävelee päiväkodille tai vieläkö aamupiiri on meneillään. Sitten vaan haalarit niskaan ja kipittäen tien yli pihaan. Aika erilaista sen vuoden ajan 2 kilsan päästä matkaamisen sijaan.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “AAMUPALALLA”

  1. Mä en kestä, kun noi kaks vaan kasvaa silmissä. Kohta ne on aikuisia.

  2. Ja voi, että tuota valoa, joka tulvii ikkunasta sisään! Kevät tulee 😀

  3. Janina sanoo:

    Aivan mahtavasti valo tulee teidän kotiin ja kauniit ikkunat! Odotan innolla minkälaisen sisustuksen loihdit tänne. Kaunis koti kerrassaan.

  4. Merja sanoo:

    Mikäli olet laittamassa verhoja, et ihan vähällä selviäkään. Jos taas niille ei ole tarvetta, on kyllä kauniit ja komiat ikkunat puitteineen katteltaviksi.

  5. Venla sanoo:

    Aivan ihanat isot ikkunat!

  6. Silja sanoo:

    Ai vitja miten siulla on aina niin pölytöntä ja valoisaa! Värit sointuu aina niin hyvin toisiinsa! Lapset on aina kauniita ja puhtaita eikä kukaan näytä väsyneeltä! Joka paikasta huokuu laatu! Huhuh!
    Nimimerkki. Ei niin sisustuslehdestä 😉

Kommentoi