”PIENI” KATASTROFI

10/03/2015

imageimage

Kaikenlaista sitä voikin tapahtua. Sitä voi vaikka yksi kaunis sunnuntaipäivä kaataa vahingossa itsensä päälle yhdeksän litran maalipurkin. Tekevälle sattuu, vai miten se nyt meni.

Onnea on naapuri joka tapahtuman nähdessään riensi vessapaperirullan kanssa hätiin ja tiputti myöhemmin vielä levyllisen fazerin sinistä postiluukusta.

Eilinen meni vähän itseäni keräillessä, mutta tänään sain taas remppainnon palaamaan ja makkarin maalaus on vihdoin aloitettu. Kyllä tää tästä!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “”PIENI” KATASTROFI”

 1. Hups hei – tekevälle sattuu 😀 Hauskaa että ikuistit myös tämän sattumuksen. Sitä voi sitten hymyillen muistella kun remppa on onnellisesti ohi!

 2. murju sanoo:

  Eeeeeeeh….mä niin symppaan!! Just niitä hetkiä kun tekis mieli huutonauraa ja parkua epäuskoisena yhtäaikaa 😀 😀 Suklaatoimitus=priceless!!

 3. Karina sanoo:

  Voi eeei! Voisin niin kuvitella itseni tuohon tilanteeseen! Oon kerran kaatanut ihan reilustikin maalia itseni päälle..mutten kuitenkaan ihan litroja! Saitko hyvin iholta pois?

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

 4. Krisse sanoo:

  Ahhahahha! 😀 Mulle voisi käydä noin. Maalaan yleensä tukkani, lapseni ja koirani… Sattuneesta syystä on vähän tämä remppainto jäänyt viime aikoina.

Kommentoi