PERJANTAINA

30/01/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietin juuri että olenko nähnyt ollenkaan auringon paistavan koko tammikuussa, en muistanut nähneeni. Ja tänään se sitten paistoi! Miten ihanaa. Eikä yhtään haitannut että jouduimme viettämään koko päivän sisällä. Elvis oli nuhainen ja kuumeessa, epäilin Kaapolla alkaneen vesirokon (joka ei sitten ollutkaan) ja itselläni oli hirveästi asioita hoidettavana tässä kotosalla.

Perjantai on meille myös perinteisesti siivouspäivä. Täällä kotona onkin ihan kauhea kaaos kun olen muuttoa varten järjestellyt kaappeja. Siellä täällä on kasoja ja kasseja, kirpparille meneviä tavaroita, kierrätykseen ja kirppariostajia odottavia. Ostin eilen myös uuden telkkarin, ja sitä lapset ovat tänään saanet katsoa ihan liikaa.

Aika kivoja välillä tällaiset kotipäivät, jolloin voi vaan puuhastella meikittömänä leggarit jalassa ja nukkua päikkärit. Perjantai-illan kruunasi pizza ja kolmisteen sohvalla köllötellen katseltu leffa. Ihanaa viikonloppua!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “PERJANTAINA”

 1. Mahtava tuo kuva, jossa pikkuherra nyrpistelee lautasen äärellä 😀 Toivottavasti Elvis paranee pian <3 Mukavaa viikonloppua sinnekin!

 2. Nadja sanoo:

  Tuo kirja on ihana. Ja valkoinen pöytälamppu tismalleen sama, kuin vanha koulupöytälamppuni! (jo kadonnut =(
  Mistä löysit?
  Rentoa viikonloppua!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Niin on, ollaan luettu sitä iltasaduksi vaikka vähän jännittävä onkin… Mutta samalla niin ihana ja opettavainen.

   Tuo lamppu on Airamin uutuustuotantoa, ihan jostain Sokokselta muistaakseni 🙂

 3. Katri sanoo:

  Sun kotikuvista tulee aina rauhallinen ja kiva olo, taisin aiemminkin niitä kehua, mutta silti! Kaikkea pientä ihanaa, tuutko laittamaan munkin kodin noin iloiseksi!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi ihana kuulla, kiitos! 🙂 Tuun heti kun saan muuton pois alta ja uuden kodin valmiiksi ;-D

Kommentoi