MEIKKIPUSSILLA

22/01/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt sitä lupailemaani meikkipostausta. Aiemman hiuspostauksen yhteydessä vihjailin paljon kysellyn meikkipostauksen / luottotuotteideni esittelystä ihan pian.

Meikkaajana en ole mikään ihmeellinen. Harvoin lähden kokeilemaan mitään sen erikoisempia tyylejä, yleensä panostan joko rajauksiin tai huuliin. Spesiaalitapaukissa sitten molempiin. Mutta esimerkiksi luomiväriä aloin käyttämään vuosien tauon jälkeen vasta nyt joulunaikaan. Huomasin matkalla ollessamme sen tasapainoittavan kivasti päivettyneitä kasvoja, ei tule niin vahvaa panda-efektiä. Silmien sisänurkkiin ja kulmaluulle laitan vähän vaaleaa valoa tuomaan ja ulkonurkkiin sitten varjostukseksi tummemman ruskeaa.

Eyelinerista on vuosien mittaan tullut vähän kuin tavaramerkkini, eikä sen laittamiseen enään kulu puolta tuntia tai tuhraudu paketillista tosipuikkoja. Mutta se on todellisen harjoittelun takana. Etsin pitkään hyvää eyelineria, kokeilin kaikenlaisia enkä edes halua tietää kuinka paljon rahaa laitoin sen oikean etsintään. Lopulta se suosikki kuitenkin löytyi. Vähän odottomattomasta paikasta, nimittäin apteekista ja vain kolmen euron hintaan. Elf:in eylinerissa parasta on kunnollinen pigmentti, sopivan ohut ja käytössä hyvänä pysyvä sivellin sekä se, ettei väri kuivu nopeasti purkkiin – kuten monella muulla on tapana.

Olen kova punaamaan myös huulia, mutta jätin tästä postauksesta nyt huulet ihan tarkoituksella kokonaan pois. Ne, ja huulipunavarastoni, anstaitsevat ehkä joskus ihan oman postauksensa. Tässä minulla on kuitenkin huulissa ihan aavistuksen sävyttävää Blistexin kirsikantuoksuista huulirasvaa.

Koska usein maalaan silmät ja huulet niin vahavsti, tykkään pitää meikkipohjan kevyenä ja raikkaana. Ihoni on mielestäni ihan hyvä, vaikka välillä se saattaa reagoidakkin voimakkaisiin tuoksuihin tai pakkaseen. Suurimpana ongelmana pidän ihossani välillä mielestäni liian suuria ihohuokosia sekä punottavia poskia. Kerran kuussa kiusana saattaa olla yksi-kaksi hormoonifinniä, mutta onneksi sen suurempia iho-ongelmia ei kohdalleni ole sattunut.

Lähestyvä kolmenkympin ikä alkaa toki myös näkyä, ainakin omaan silmään. En ole aiemmin käyttänyt kiinteyttäviä voiteta, mutta hiljattain otin avuksi Lumenen kiinteyttävän pikakaunistajan. En tiedä onko sen tulokset oikeasti näkyvissä vai vain psykoligisia, mutta itse tykkään laittaa sen pohjustukseksi iholle. Jos posket, eli cuperosa alue, punottaa levitän myös muutaman tipan MUFE:in HD Primeria, jonka vihertävä sävy siis taittaa punaisuutta. Ja toimii se muutenkin hyvänä meikkipohjana. Tuossa Dermosilin silmänympärysvoiteessa taas on kiva metallinen pää, joka samalla viilentää ja mahdollisisesti lastee vähän simien pöhötystä. Mitään suosikkikosteusvoidetta en ole löytänyt, nyt käytössä on blogin kautta joskus saatu Hope In A Jarin luonnonkosmetiikka voide joka ajaa hienoti asiansa.

Eyelinerin lisäksi ehdoton luottotuotteeni on myös tuo MUFE face & body meikkivoide. Sitä saa levitettyä todella kevyen kerroksen, mutta tarvittaessa sitä voi laittaa vaikka viisi kerrosta eikä se silti ole liikaa. Kesällä testasin tätä myös ihan törkeään mustelmaan polvessani, toimi! Voidemaiset poskipunat ovat minusta myös parhaita, ja välillä käytän myös huulipunaa poskilla. Puuterit minulla tuppaavat hukkumaan tai hajoamaan, enkä siksi viitsi ihan hirveän suuria summia niihin panostaa. Tällähetkellä meikkupussissa kulkee Gina Tricostista ostettu vitosen kivipuuteri. Ajaa hyvin asiansa. Sitten kun olen vaikka lähdössä ulos tai haluan muuten panostaa vähän enemmän, käytän tuota HD mineraalipuuteria. Se on valkoista, hyvin hyvin pienijakoista puuteria jota tarvitsee laittaa vain ihan vähän. Se blokkaa kaiken kiillon pitkäksi aikaa, mutta tekee silti ihosta kauniin kuulaan. Tämän puuterin käyttö tosin vaatii hieman harjoittelua, sillä tietyssä valossa tai valokuvissa se näkyy iholla valkoisena jauheena jos sitä laittaa liikaa. Aurinkopuuteria sudin sitten vähän fiiliksen mukaan.

Viime matkaa varten laitoin ripsipidennykset, vaikka tiesinkin niiden vahingoittavan omia ripsiäni. Ja niinhän siinä sitten (taas) kävi että omat ripet katkeilivat ja irtosivat. Ostinkin nyt tuollista ripsiä hoitavaa uutetta sisältävää ripsiväriä, jos vaikka sillä saisi ripset nopeammin taas vanhaan mittaansa kasvamaan. Ripset minulla on aika tönköt ja suorat, joten hyvä taivutin on tärkeä. Olenkin kuullut paljon hyvää sellaisesta lämmöllä toimivasta, olisi kiva kuulla onko jollain teillä sellaisesta kokemuksia?

Meikkaajana olen tosi rento, en juurikaan käytä mitään siveltimiä, vaan niin meikkivoiteet, poskipunat kuin luomiväritkin laitan ihan sorenpäillä. En todellakaan meikkaa näin joka päivä – vaan saatan laittaa vain ripsaria tai huulipunaa tai sitten en mitään. Ja toisena päivänä sitten taas panostaa, vaikken olisi edes mihinkään menossa. Minua ei hirvitä käydä kaupassa meikittömänä, ja usein niin teenkin, mutta mielelläni sipaisen edes huulipunaa ovesta ulos lähtiessä.

Minkäslaisa luottotuotteita teidän meikkipusseistanne löytyy ja minkälainen on teidän perusmeikki?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

14 Responses to “MEIKKIPUSSILLA”

 1. Jossu sanoo:

  Pitäisi kans koittaa tuollaista punaisuutta vastaan puutelia! Mulla vaan on atooppinen iho, ei kyllä hilseile tai ole niin paha kuin joillain. On vain punaiset posket ja pienen pientä näppyä niissä. Pitäisi ihan päästä ammattilaiselle joka etsisi oikeat tuotteet iholleni.
  Käytän tuota samaa eyelineria, ja on kyllä ihan mahtava! Enää en vaihda 🙂
  http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo kannattaa kokeilla, toi on ainakin tosi hyvä! 🙂

 2. Linda sanoo:

  Mulla on ollut vuosia käytössä lämmöllä toimiva taivutin ja on kyllä tehokas ja hyvä vekotin ollut.
  Itse en jaksa kun harvoin ripsiä taivuttaa mutta silloin se on kyllä paras kokeilemani siihen hommaan (mullakin suorat paksut ripset).

  Postaan varmaan ensi viikolla omista kosmetiikkan luottotuotteista joten käy katsomassa jos muistat 🙂 aika samoilla linjoilla ollaan paitsi etten vieläkään 34v osaa tuota eyelineria käyttää.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No hei kiva kuulla että oot tykännyt siitä! En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia, mutta heti kun tulee jossain vastaan! 🙂

 3. Miina sanoo:

  Kulmakarvojen meikkaaminen muutti ilmettäsi tosi paljon – pitäisi varmaan itselläkin kokeilla. Tosin silmälasit peittävät kulmakarvojani aika paljon. En vain ole löytänyt tarpeeksi vaaleaa (ei punertavaa!) kulmaväriä, joten ei ole tullut kokeiltua… 🙂 Ja minäkin käytän enimmäkseen sormia meikkivoiteiden ym. levittämiseen, se pensseleiden pesu on jo ajatuksenakin hankalaa ja työlästä. 😀

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo, kulmat tekevät kyllä paljon! Vasta hiljattain sen itsekkin tajusin 🙂

 4. Heta sanoo:

  Hei lämmöllä toimivan ripsentaivuttimen saa ihan kotikonstein lämmittämään tavallista taivutinta hetken hiustenkuivaajalla. Pitää vaan varoa, ettei kuumenna taivutinta liikaa ja polta luomia!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kuulostaa just siltä että mä onnistuisin polttamaan luomeni 😀

 5. Todella kaunis arkimeikki. Itse myös suosin luonnollista meikkiä. Laitan kulmat hyvin ja jos en tee silmämeikkiä, niin laitan tummaa huulipunaa.

 6. Action sanoo:

  Hei!

  Ajattelin lähestyä muutamia suosituimpia lapsiblogisteja.
  Hallitus aikoo maksaa 80 milj. euroa(Hs 22.1)siitä etteivät perheet vain saisi päättää, miten lapsia hoidetaan ja voi kauhistus jos äiti haluaisi olla kotona yli 1,5v. Feministit holhoavat! Itselläni ei enää pikkulapsia, mutta te voisitte halutessanne herätellä perheitä, perheet lapsineen eduskunnan istuntoon tms. Tällä valtava vaikutus Suomen perheisiin.

 7. Jonna sanoo:

  Tämä postaus oli huippu lukea. Mä tykkään kanssa rajata silmät eyelinerillä, mutta en ole löytänyt hyvää. Täytynee siis kokeilla tuota sinun vinkkaamaa!

  Mä lukisin tositosi mielellään sun huulipunista, ja miten laitat huulet!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kokeile ihmeessä! 3e ei ole edes paljoa jos et tykkääkkään 🙂

   Ja pitää niistä huulistakin siis pian kirjoittaa! 🙂

 8. Jutta sanoo:

  Moikka! Mistäköhän apteekista olet löytänyt tuota elfin rajausväriä? Olen vuosia vannonut Sensain rajauskynän nimeen, mutta edullisemmat vaihtoehdot kiinnostavat aina!

Kommentoi