SUNNUNTAISTAILI

11/01/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään juhlistettiin serkkuni nimeä ja tällaiset pienet miehet ihastuivat ikihyvin uuteen vauvaan. Poikien juhlatyyli oli hyvin rento, näitä vaatteita käytetään ihan arkenakin, mutta rusetit toivat asuihin heti vähän juhlallisempaa fiilistä. Sininen värikoodaus oli vahinko, mutta loppupeleissä aika hauska.

Juhlat olivat ihanat ja etenkin päivänsankari, pieni Herman-poika, oli aivan ihastuttava. Harvoin sitä uuden serkkunsa nimiäisiä pääsee juhlimaan. Moni kaveri ihmettelikin että miten minulla voi olla niin nuori serkku. On jännä, sillä monesti serkukset ovat usein suht saman ikäisiä. Minun kaksi serkkuani kun taas ovat 12v ja 2kk. Ainakin sitten omat pojat saavat heistä seuraa. Ja minä vauvakuumeen.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “SUNNUNTAISTAILI”

 1. Avatar Anni sanoo:

  Hahah, voi ihana Elvis <3

 2. Avatar HeliJ sanoo:

  Voi noita pienemmän herran ilmeitä <3

 3. Avatar riiri sanoo:

  Voi mitä ihania poikia! Nauroin ääneen Elvistä ja Kaapo on niin kaunis lapsi! Mahtavat asut:)

 4. Avatar Hertta sanoo:

  Voi sun poikia, isompi niin komea ja pienempi ihan syötävän söpö. <3 En oo kommentoinu ikinä vaikka jonkin aikaa jo seuraillut. Halusin vaan kertoa että vaikutat todella rohkealta ja upealta naiselta, sulla on ihana tatsi tähän hommaan! Ps. Haluun sun tukan.