VÄHÄN PAREMPI LAHJA

19/12/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama kuukausi sitten, vieraillessani Unicefin hankintakeskuksella sekä varastolla, sain tututustua oikein kunnolla myös Unicefin eettisiin lahjoihin. Pääsin oikeasti penkomaan School in a boxin sisällön, tutkiskelemaan hygieniapakkausta sekä testaamaan vesipummpua (jota lehmäkin osaa käyttää). Eikä tämän jälkeen kyllä jäänyt epäilystäkään siitä mitä aion kaikille, päiväkodin tädeistä isovanhempiin, antaa joululahjaksi.

Sen lisäksi että lahjat todella ovat ettiisiä, ovat ne mielestäni myös ekologisia. Sekä ihan konkreettisia. Jos ostat rokotteet, lapsi todella saa rokotteet. Jos ostat jalkapallon, se toimitetaan lapselle tuomaan pelaamisen iloa. Lisäksi netistä voit seurata minne päin maailmaa lahjasi lähettettiin. Lahjoja löytyy monesta eri hintahaarukasta. Lisäksi yhden isomman lahjan voi jakaa monelle saajalle. Verkosta ostettavan lahjan mukana saaja saa lahjasta kertovan kortin. Jos haluaa kortin ehtivän vielä jouluksi sen voi myös itse helposti printata. Tänä vuonna kortiksi voi valita myös ihanan Tove Janssonin nimenomaan UNICEFille suunnitteleman Joulun ihme-printin.

Eettisten lahjojen lisäksi Unicefilta sekä muunmuassa Globe Hopelta löytyy yhteistyömallistoja erilaisia tuotteita. Me annettinkiin ennen reissuun lähtöä poikien päiväkodin hoitajille ja opettajille maapähkinäpussien lisäksi heijastimia sekä rintakoruja, joiden tuotosta menee myös osa Unicefille. Jos siis pukinkontista puuttuu vielä paketteja, suosittelen lämpimästi tutustumaan Unicef-lahjoihin. Niiden kautta kun hyvä mieli tulee oikeasti ihan todelle monelle osapuolelle.

Sydämellinen kiitos myös kaikille hyväntekeväisyyshuutokauppaan osallistuneille. Upea ryijy huudettiin 100 euron hintaan, enkä voisi olla enempää hyvilläni. Kyllä tässä joulunajassa vaan vuosi vuodelta korostuu enemmän ja enemmän myös antamisen ja jakamisen ilo.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi