VIMMA KAAPELILLA

8/12/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna Kaapelitehtaalla vietettiin Oranamon Design joulumyyjäisiä ja mukana oli myös ihana VIMMA. Monelle Maija Louekarin suunnittelemasta lettikankaasta tutun VIMMAN myyntipöydässä oli koko viikonlopun aivan mieletön meininki. Ensinnäkin merkin takana oleva Marjut, tiimeineen, on aivan upea ja sydämellinen ihminen, ja se heijastuu kyllä kaikesta mitä VIMMA tekee. Tarjous -ja erikoistuotteiden lisäksi myyntipisteellä oli mukana bloggareita jotka yhdessä pienimpien myyjäisvieraiden kanssa taitelivat upeita ryijyjä. Myynnissä oli myös mukeja, joiden tuotosta osa menee Interpedialle hyväntekeväisyyteen, Bangladeshilaisten tyttöjen koulunkäynnin tueksi. Me olimme Riikan kanssa paikalla koko sunnuntain ja parasta olikin vain imeä sitä hyvää fiilistä ja tunnelmaa itseensä, jutella ihmisten kanssa, tuttujen ja tuntemattomien. Tosi monta lukijaa ja muuta kaveria kävi meitä moikkaamassa, olipa ihana nähdä teitä kaikkia! Ekan kerran myös joulufiilis myös tuli kunnolla, ihan kyyneleet nousivat silmään kun vieressä hääräili lapsia, Jennin ihana vauva tuhisi siinä, kaijuttimista soi kaunis joululaulu, kynttilät paloivat, kuuset tuoksuivat ja kaikki hymyilivät. Ah! Sain myös uuden lempinimen, myyntitykki. Hehhe, eli kiitos myös kaikille ahkerille ostelijoille.

Kivan päivän lisäksi missiona oli siis toteuttaa yhdessä lasten kanssa yhteistötaideteokset. Väkrersimmekin ryijyjämme siinä kokoajan samalla. Vielä kotiin päästessäni ilta meni teoksen parissa. Juuri hiljattain siivosin vaatekappini, mutta kyllä sieltä lopuksi löytyi pari t-paitaa jotka raaskin uhrata kuteiksi ja jatkaa ryjyn tekoa vielä koko illan samalla netflixiä katsellen. Todella terapeuttista hommaa.

Esittelen pian valmiin ryijyn kunnolla jonka jälkeen se huutokaupataan valitsemaani hyväntekeväisyyskohteeseen. Tässä asiassa kyselisinkin vähän teidän mielipidettänne. Yksi hyväntekevisyyskohde on todella vaikea päättää, koska hyviä ja tärkeitä kohteita on niin paljon. Olisiko teillä ehdotuksia? Sen tiedän että ehdottomasti lasten hyväksi haluan sen menevän. Muutama vahva ehdokas minulla on mielessä, mutta mielelläni kuulisin vielä teitä asiassa!
Pysykäähän kuulolla siis jos uniikki (ja aivan superhieno) ryijy ja hyväntekeminen kiinnostaa!

Lisää aiheesta löytyy myös Lindan, Riikan ja Miiun blogeista nyt ainakin alkuun.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “VIMMA KAAPELILLA”

 1. Linda sanoo:

  Minttu,
  Olit juuri niin ihanan lämmin ja suloinen tavatessamme myyjäisissä kuin olin ajatellut. Saitpa kivan kuvan pojista <3

 2. Tuula sanoo:

  Kivoja kuvia ja tekemisen meininkiä. Ehdotan hyväntekeväisyyskohteeksi lasten (ja miksei aikuistenkin) koulunkäynti kehitysmaissa, luku-, kirjoitus- ja laskutaito vievät tätä maailmaa tehokkaasti parempaan suuntaan.

 3. minna sanoo:

  Ehdottaisin Hopea ja lahjoituksen voisi merkitä menevän esim. jonkun lapsen skeittausharrastukseen.

 4. Pauliina sanoo:

  Minun ehdotukseni hyväntekeväisyys kohteeksi on ehdottomasti lasten ja nuorten mielenterveystyö. Odotan innolla millainen ryijystä tuli!

 5. Elena sanoo:

  Hei! Ehdotan hyväntekeväisyyskohteeksi autististen lasten päiväkotia Espoossa. Kyseessä on pieni päiväkoti, joka on 3-6 vuotiaille lapsille joilla on autismi-diagnoosi. Kyseessä on ihana lämminhenkinen päiväkoti, joka tekee hyvin tärkeää varhaiskasvatustyötä näiden lasten kanssa. Välineistä on kuitenkin ajoittain pulaa, sillä niihin ei ole paljon varoja. Lapset tarvitsevat esim. erilaisia painopeittoja ym. apuvälineitä. Avustuksella päiväkoti voisi hankkia käyttöönsä esim. Ipadin, siihen kaupunki ei myönnä avustusta. Kontaktihäiriöisillä lapsilla ipad on kuitenkin loistava kuntouttamisväline, siihen saa ladattua loputtomasti erilaisia kuntoutusohjelmia. Ja lapsi jonka on hankala olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa oppii tietokoneen kautta usein todella hyvin. Toki avustuksen voisi käyttää myös muihin uusiin terapiavälineisiin tai leluihin, varmasti käyttöä löytyisi!

Kommentoi