KOTIPARTURISSA

5/12/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitäisi oppia pitämään ne fiskarssit vain siellä keittiönlaatikossa ja olla leikkaamaatta enää yhdenkään meidän perheenjäsenen hiuksia. Joka kerta päätän jatkossa jättää tukanleikkuuhommat ammattilaisille, mutta niin sitä vaan taas tuli napaistua – tällä kertaa Elviken hiuksia.

Äitini, joka siis on kampaaja, nauroi kauhistuneena kun hiljattain kerroin haaveilevani Elvikselle perinteistä pottatukkaa. Myös pikkuveljellä oli samanmoinen, reilu parikymmentä vuotta sitten, ja heti näin samoja piirteistä heissä kun hiukset leikkasin. Lopulta (onneksi) en ihan täyspottaa leikannut, vaan jätin hiukset takaata vähän pidemmiksi. Mielessäni oli kesällä espanjassa näkemäni paikallinen poika, jonka kanssa lapset leikkivät useana päivänä rannalla. Hän oli Elviksen ikäinen, ihan superkaunis, päivettynyt ja hiukset auringossa vaalentuneet, juuri tuollaiset hiukset. Ei niistä ihan niin hienoja tullut, enemmän juurikin keittiösaksilla kynityn näköiset, mutta ei kai niitä kukaan nyt suurennuslasin kanssa syynää. Ja pipohan päässä on suurimmaksi osaksi aikaa.

Mutta aika söpö silti, eikö (mitä nyt vähän rähmää, räkää ja porkkanaa naamassa)? Hassu katsoa tuota poikaa, joka on nykyään niin iso ja jolla oli elämänsä ensimmäiset kolme vuotta iso kihara hiuspehko.

Olisi myös kiva menovinkki viikonlopulle! Tänään Kaapelitehtaalla pyörähti käyntiin Ornamon Design joulumarkkinat, jossa on mukana 230 myyjää. Kolme päiväisestä tapahtumasta löytyy niin muotia, asusteita ja koruja, kodin sisustusta kuin lifestyle-tuotteitakin koko perheelle. VIMMA on vienyt kulutusjuhlan vielä seuraavalle tasolle ja heidän myyntipistellään tapahtuu ja paljon. Kaikki voivat tulla shoppailun lomassa osallistumaan yhteiseen hyväntekeväisyystyöpajaan, jossa taiteillaan koko perheen voimin ja teokset huutokaupataan myöhemmin bloggaajien valitsemien kohteiden hyväksi. Luvassa on myös lasten stailausta sekä kuvaamista KID-LOOKS sivulle. Meitä bloggareita on paikalla huomenna ainakin Miiu, Kaisu ja Linda, sunnuntaina voitte tulla moikkaamaan minua ja Riikkaa! Toivottavasti nähdään siellä!

ps. Mainio-arvonnan voitti KatjaS, kiitos kaikille osallistujille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

3 Responses to “KOTIPARTURISSA”

 1. Merja sanoo:

  Elviksen kiharapilvi oli aika metka (jahka siihen totuin).
  Se välimuoto oli mun mielestä ”tätimäinen”, mut tää on kiva; olkoon fiskarsseilla nyrhitty.

 2. päivipauliina sanoo:

  Eiku tää on just hyvä! Sopii ku nenä päähän 🙂

 3. Laura sanoo:

  Ihanat nuo housut? Minkä merkkiset?

Kommentoi