ASTRONAUTTI JA SPIDERMAN

31/10/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaiset hurrrrrjimukset (not) bilettivät tänään päivällä leikkipuiston halloween-naamiaisissa. Olenkin aiemmin kertonut että erilaisia roolivaatteita meiltä löytyykin iso liuta, ja niillä leikitään lähes päivittäin. Muutama vähän pelottavampi luurankopukukin löytyy, mutta tällä kertaa pojat valitsivat nämä. Tuo astronauttipuku* on uusi ja ollut muutaman viikon molemmilla kovassa käytössä. Se on Melissa & Doug merkkinen ja heiltä löytyykin paljon, etenkin ammatteihin liittyviä, naamiaisasuja.

En ole aiempina vuosia oikeastaan innostunut juhlimaan Halloweenia, mutta selkeästi vuosi vuodelta huomaa että tämäkin juhla kasvaa suomessa. Eikä siinä ole mielestäni mitään pahaa. Kivahan se vaan on järkätä jotain pientä spessua muuten niin pimeään syksyyn. Ei juhlia voi olla liikaa! Ainakin lapset ovat ihan innoissaan. Vai mitä te olette mieltä?

Me olemme syöneet tänään kammottavia halloweenkarkkeja, limasoppaa ja silmämunia (pinaattikeittoa ja kananmunia), voidelleet leivät räällä (juu, eli voilla) sekä melkein kaivertaneet kurpitsan. Netflixistä tietysti pyörii tällä hetkellä Scoopy Doo! Ja löytyy tuolta blogin facebooksivultakin aika kammottava kuva, joka yhdessä poikien kanssa tehtiin. Hirvittävän hauskaa iltaa!

*saatu Lekmeristä

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “ASTRONAUTTI JA SPIDERMAN”

 1. kaisaminni sanoo:

  Aaawww! <3

 2. Voih, meidän 2-vuotias Nea totesi tänään haluavansa samanlaisen Spiderman-asun! 🙂

 3. Bianca** sanoo:

  Hienot asut!! Spaidis taisi keskittyä biletunnelmaan kuuloaistein ;D Ihan paras!!
  Meilläkin yks naamiaispäähine aina pojan silmillä ja minä tunnun olevan ainoa jota sokkous häiritsee.. Juhlien suhteen olen ihan samalla kannalla, kaupallista tai ei, jos lapsi jostain innostuu niin miksikäs ei!
  Meidän Halloweentunnelmia täällä:
  http://thebernardandbianca.blogspot.fi/2014/10/hirrrmuinen-ilta.html

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahaha joo, ei paljoa harmita ettei mitään nää 😀
   Ja ihana ilta teillä, hienot koristelut!!!

Kommentoi