MIELENMAISEMIA JA MUITA KESÄTUNNELMIA

8/10/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin Riikan ja Siirin kanssa tänään Marimekolla aamupalalalla ja tutkailemassa vähän tulevan kevään ja kesän kodinmallistoa. Muutama viikko sitten Marimekko esitteli huikeassa näytöksessään mindscapes/mielenmaisemia teemaisen vaatemallistonsa ja nyt saatiin nähdä miten sama teema jatkuu kodintuotteissa. Kevään tuotteiden kuosimaailma kuvaa aaltoja ja virtoja, vedenalaista elämää ja hehkuvia kukkaketoja. Paikalla oli myös muunmuassa Merimekon uusin tiiminjäsen, suunnittelija Kustaa Saksi. Hänen suunnittelemansa Merivuokko -ja Meriheinä-kuviot heijastelevat merhenpohjan tunnelmaa ja niitä nähdään kankaiden lisäksi astioissa.

Parhaiten omaan mieleen kevätuutuuksista jäi huikea Suisto-kangas, joka on painettu ensin toisella ja sitten päälle toisella tekniikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pala kangasta on aivan uniikki eikä toista samanlaista kohtaa ole. Mutta ehdoton ykkössuosikki, ja se pakko saada asia, on kuitenkin nuo huikean kauniit Kuohu-kankaasta tehdyt pellavalakanat. Myös monet muut kevään kankaat on painettu pellavakankaalle, johon ainakin itse olen juuri tällä hetkellä erityisen viehättynyt.

Olipa ihana käydä vähän inspiroitumassa iloisissa ja värikkäissä tunnelmissa, käydä hetken verran siellä keväässä ja kesässä. Nyt taas akut latautuneena värienegriaa kohti loppuviikkoa. Miltäs tuleva teidän mielestä näyttää ja kuulostaa?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “MIELENMAISEMIA JA MUITA KESÄTUNNELMIA”

  1. sarianna sanoo:

    Mistä tuo sun ihana hame on??

  2. Ihana kesäfiilis tuossa kukkakuvassa. Miten voikin olla, että olen lokakuussa jo ihan kypsä tähän kylmenevään kauteen? Että hauskaa loppuvuotta vaan. Noh, onneksi välissä on joulu. 😀

    P.S. Hyvän mielen unicefarvonnan toteutukseni löytyy muuten täältä:
    http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/eettisista-lahjoista-ja-pikkuasustearvonta

Kommentoi