SYNTTÄRIT

7/10/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina vietittiin sitten ne magalomaaniset poikien 5 -ja 3v synttärit. Paikalla oli 16 lasta ja varmaan tuplamäärä aikuisia. Jokainen joka synttäreitä on joskus järjestänyt, tietää ettei siinä hulinassa oikein ehdi kun sinkoilla keittämään lisää kahvia ja ottamaan vieraita vastaan. Niin kävi itsellänikin taas tällä kertaa. Muutaman sanan ehdin juuri ja juuri kaikkien kanssa vaihtaa ja nämä seitsemän ylivalottunutta kuvaa löytyivät kamerasta.

Päätin siis lyödä monen monta kärpästä yhdellä iskulla ja ensinnäkin pitää poikien synttärit samalla kerralla, että kustua juhliin niin tarhakaverit, muut kaverit, omat kaverit, kummit, mummit ja kaikki muutkin mahdolliset.

Koska ikinä emme olisi mukavasti kotiimme sillä porukalla mahtuneet, vuokrasin leikkipuistomme juhlatilaksi – joka osoittautuikin loistavaksi ratkaisuksi. Siellä oli kivasti tilaa ja istumapaikkoja kaikille.

Sen kummempaa teemaakaan ei synttäreillä ollut. Pientä värikoordinointia vain, turkoosia ja keltaista enimmäkseen. Viimevuoden tapaan, tilasin ihania My Little Dayn kertiksiä ja koristeita Pop Up Kemuista. Myös tarjoilut pidettiin tosi yksinkertaisina, hodareita, poppareita, karkkia ja kakkua.

Koska vieraita oli tosi paljon, saivat pojat myös ihan älyttömän määrän lahjoja. Niitä ollaan vielä tänäänkin availtu. Pakko myöntää, että vakavasti harkitsin pistäväni muutaman paketin piiloon ja säästäväni jouluun..

Vaikka kiirettä piti, olen tyytyväinen päätökseen pitää yhdet isot juhlat. Saas nähdä mitä ensi vuonna sitten keksitään.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

3 Responses to “SYNTTÄRIT”

 1. retromoderni sanoo:

  Lastenjuhlat on vaan niin parhaita! Meillä on lapsilla synttäripäivät ihan perärkkäin ja se tuo aina omat haasteensa, kun on eri teemat mutta joka vuosi olen selvinnyt kunnialla läpi. Ja tietysti änkeen molempien juhlat samaan viikonloppuun ellen jopa samalle päivälle, niin onpahan sitten kerralla juhlittu. Nyt ois ehkä halloween-pippaloiden vuoro.

 2. Näyttääpä hauskalta! Meillä juhlittiin viime viikonloppuna myös ja mukavaa oli kiireestä huolimatta. 🙂

  Mistä tuo pöytäliina on? Se tuo mieleen yhden Ikean kankaan mutta pakko tarkistaa kun näyttää niin hauskalta.

 3. misu sanoo:

  tulipa ihan kamala namihimo, apua!
  meillä on kans lapsilla kuukauden verran väliä synttäreissä. nyt vielä järkättiin erikseen kun mun mielestä jokaisella on oikeus edes omaan yksivuotispäivään 😉 mutta voi olla että jatkossa yhteiset juhlat, varsinkin kun kuopusneiti juhlisi heinäkuussa mikä taitaa olla kuulemani mukaan huono ajankohta lastenjuhlille kun kaikki ovat reissuissa. onnea vielä molemmille pojille!

Kommentoi