LEGO-INSINÖÖRIT JA MENOVINKKI VIIKONLOPULLE

12/09/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku kysyy, että mitkä ovat poikien lempileikit, ei vastausta tarvitse paljoa miettiä. Ne ovat nimittäin Lego-leikit! Pienistä taaperoista saakka on molempia kiinnostaneet Duplot ja nykyisin myös noita pikkulegoja saa kaivella jalkapohjasta vähintään tunnin välein. Legoilla leikkimien on mielestäni yksi parhaimpia, lasta kehittäviä ja mielikuvitusta simuloivimpia juttuja. Joten omasta puolestani he voisivatkin leikkiä niillä aamusta iltaan, silläkin uhalla että yöllisillä vessareissulla lentelee ärräpäitä niiden päälle astuessa.

Nykyään meiltä löytyy Legoja tosi paljon, pikkulegoja tuollaisen pään verran ja sitten duploja iso, noin 80 litraa vetävä säilytyspussillinen. Ja silti lisää odottaa paketissa synttäreitä odotellen. Aina kun tulee uusia suosikkeja, erikoislegoja ja uusia nättejä värejä. Noh ja ehkä tässä vaiheessa täytyy tunnustaa, että myös minä tykkään legoilla rakennella…

Tulevana viikonloppuna onkin yksi juuri meitä kiinnostava meno Helsinki Design Weekiä koskien. Nimittäin Teurastamolla vietetään lasten design viikonloppua, jossa muotoilu kohtaa myös perheen pienimmät. Ohjelmassa on näyttelyjä, työpajoja ja muuta tekemistä koko perheelle kivassa miljöössä. Ja meitä siis erityisesti kiinnostaa siellä järjestettävä LEGO-arkkitehtuuripaja. Paja pyörii koko viikonlopun klo 10-18 ja toki samaan aikaan siellä on paljon muutakin, esimerkiksi Kidd.O Magazinen muotinäytös myös kiinnostelee.

Itselläni on viikonloppuna luvassa myös ainakin vähän synttäreiden juhlintaa. Aluksi ajattelin etten sen kummemin synttäreitä juhli, vielä kun ne sattuivat arkipäivälle ja minusta on jotenkin hassua juhlia niitä vääränä päivänä. Mutta ystävän yllytyksestä luvassa on nyt ainakin hemmottelua ihanan brunssin merkeissä. Kivaa!

Mitäs teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu? Meinaatteko käväistä lasten HDW viikonlopussa tai jossain muussa Design Weekin tapahtumassa? Bloggareiden sisutuskirppiskin olisi, joten valinnanvaraa ainakin löytyy!

Postaus tehty yhdessä HDW ja LEGOn kanssa.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “LEGO-INSINÖÖRIT JA MENOVINKKI VIIKONLOPULLE”

 1. Viivulla sanoo:

  Ai että! Ihanat kuvat!

  Just omaan blogiin kirjoittelin meidän legomiehestä, jolla muuten pienenä oli just täsmälleen samanlainen lihaksikas Spiderman puku! 😀 Meidän Legomies vaan täyttää jo 13 eivätkä legot eivätkä edes lihaksikkaat rooliasut oikein enää kiinnosta… 🙂

 2. Kaisa sanoo:

  Mageet ja värikkäät leikit teilläpäin!
  Harmi kun täällä pohjoisessa ei ole koskaan blogikirppiksiä, eikä paljon muitakaan tapahtumia 🙁

 3. Zanne sanoo:

  Ai teillä on paljon Legoja?? 😀
  Meille jäi Duploja 70 Litraa vetävä laatikko jossa on kaikki ajoneuvot, ukkelit ja muut osat sekä vielä 30 litraa vetävä laatikko jonne oli laitettu hyvin siististi pinoihin (että mahtuu enemmän) kaikki palikat. Tästä määrästä oli myyty pois osa jo, jotka eivät olleet niin mieluisia.
  Pikku Legoja sitten on 3x 30 litran ja 1 x 15l laatikoita piripintaan sekalaisia ns. freestyle Legoja, sekä yksi Billy hyllylinen missä säilytetään pahvilaatikoissa omat setit. :-DD
  Meillä on sitten kaikkien Legojen kippaaminen yhtäaikaa lattialle ehdottomasti kielletty!! Koska sitä siivousurakkaa ei jaksa kukaan! 🙂
  Mutta erittäin kehittäviä ja kivat Legot ovat 🙂

 4. Linda sanoo:

  Samat menot 🙂
  Kävin kirpparilla ja Teurastamolla ja kummatkin oli kyllä oikein mieltäpiristäviä tapahtumia.

Kommentoi