HABITARE 2014

11/09/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAhunajaista-mami-go-go-minttuOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähdettiin eilen Riikan kanssa katsastamaan Habitare-messut. Oikeastaan mitään uutuuksia ei siellä hirveästi ollut, mutta kyllähän sitä tuli taas vähän inspiroituneempi olo ihan vain kiertelystä ja kauniiden tavaroiden ja astelmien katselusta.

Parhaiten jäivät mieleen Lundian laatikot, Aaltojen YOLO syöttötuoli/jakkara sekä kaikkialla vilisevä vaneri. Habitaren mielenkiintoisimpaa antoa on ehdottomasti ahead!-alue, joss tänä vuonna suunnittelukilpailu, uusien kykyjen areena Protoshop, sekä EcoDesign -ja Trash Design erikoisnäyttelyt.

Muuten itselleni tämän vuoden Design Weekin anti on jäänyt hyvin laihaksi. Saa nähdä jos sitä vielä viikonloppuna johonkin osallistusi. Oletteko te jo ehtineet käväisemään Habitaressa tai sinne viikonloppuna suuntaamassa?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

7 Responses to “HABITARE 2014”

 1. Linda sanoo:

  Tutulta näyttää, eli kyllä kävin myös vilkaisemassa tarjonnan ja joitain samoja asioita olemme kuvanneetkin 🙂
  Eco-design osasto vei kyllä voiton. Ihastuin myös niihin Lundiasystemeihin mutta saa nähdä raaskinko 250€ maksaa kolmesta puulaatikosta…

 2. annimari sanoo:

  Ihania kuvia!!

  Mies on Habitaressa töissä, että messut on tosiaan jo huomattu meidän perheessä 😀 – pitäisi kyllä ehtiä käydä katsastamassa itsekin mikä paikka on nielaissut toisen puoliskoni 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Käy ihmeessä! Viikonloppuna tosin varmaan on kova ryysis, mutta etenkin tuo ahead!-alue on ehdottomasti käymisen arvoinen. Ja jospa sitä miestäkin näkisi vilahdukselta siellä 😀

 3. En oo jaksanut lukea monia postauksia eri blogeista, joissa on ollut otsikkona Habitarea, mut sun postauksen katsoin tarkkaan, tiiätkö miksi? No kun sulla on kyky vangita kuviin jotain sellaista, mitä monella ei ole. En pettynyt tälläkään kertaa. 🙂 Puss.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi että, ihana kiitos. Tuli niin hyvä mieli kommentistasi, kiitos kiitos kiitos 🙂 !

 4. phocahispida sanoo:

  Kivoja poimintoja ja tuo pilvihässäkkä kyllä ihan huusi kuvaamaan alamittaiisa seuralaisia siellä alla. Omani ei ollut mukana, mutta onneksi sain lainata kaverin lasta. 😉

  Tässä omia Habitaretunnelmiani:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/09/12/habitare-2014/

Kommentoi