ÄIDIN LAATIKKOSÄNKY

10/09/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin tänään Habitare-messuilla. Ja sen sijaan että kertoisin nyt messuista, niin sain vihdoin inspiraation kertoa, ei enää niin uudesta, sängystäni. Messuista kyllä vielä myöhemmin!

Jo aikaa sitten tilasin kotimaiselta Luona In:ltä mittojen mukaan minulle teetetyn vanerisen laatikkosängyn. Olin jo pitkään ihastellut Luonan kauniita ja yksinkertaisia kalusteita, mutta aikuisten sänkyjä ei heidän valikoimassaan vielä ollut. Kiva kuitenkin että sielläkin päässä oltiin kiinnostuneita testaamaan että miten sellaisen valmistus onnistuisi.

Sänky tehtiin valikoimissa olevan lastensängyn pohjalta. Sängyn kokoaminen sinänsä kuulosti teoriassa todella yksinkertaiselta, mutta itse olin olin lopulta hermoromahduksen partaalla sen kanssa taiteillessa. Joltain kätevämmältä ihmiseltä (jolla myös työkalupakki on paremmin varusteltu) kokoaminen kuitenkin kävisi varmaan helpommin. Tai Luonalta ainakin kerrotiin että olin ensimmäinen asiakas joka koki kokoamisen hankalaksi.

Myöskään ruonkopatja ei ehkä ole ihan paras vaihtoehto tähän. Sängyn pitää nimittäin olla ihan millileen oikean kokoinen, omani oli ne ratkaisevat kaksi milliä liian pieni ja nyt sängyn reunat vähän irvistelevät kun runnoin patjan sisään väkisin. Tarkoituksena olisi myöhemmin ostaa sänkyyn uusi patja, myös siksi että patja ottaa jotenkin hassusti reunoihin kiinni, ja vaikkapa kylkeä kääntäessä siitä lähtee äsryttävä ääni. Sitten joku päivä..

Mutta kaikenkaikkiaan ja alkuvaikeuksista huolimatta, sänky on kyllä tosi nätti. Myös tuoreen vanerin tuoksu on huumaavan ihana. Pohjassa olevien pyörien ansiosta sänkyä on helppo liikutella, esimerkiksi siivotessa. Muutenkin olen vain niin ihastunut tuohon raakavaneriin, saa nähdä pitääkö jossain vaiheessa sänky kuitenkin käsitellä esimerkisi vaalealla kuultolakalla jos se alkaa tummumaan tai kellastumaan.

Jos Luonan kalusteet eivät ole vielä entuudestaan tuttuja, kannattaa käydä tutustumassa. Jos meillä vain olisi tilaa niin lasten sisäleikkimökki olisi ainakin ihan pakkohankinta. Tämän 120 senttiä leveän aikuisten laatikkosängyn hinnaksi tuli noin 400 euroa, joten jos sellainen kiinnostelee niin kannattaa kysyä tekevätkö he (enään minun kokoamishankaluuksien jälkeen) jatkossakin myös mittatilauksesta sänkyjä.

Lakanat: H&M Home, Elviksen vaatteet: huppari Makia, t-paita Aarrekid, legginssit VIMMA.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “ÄIDIN LAATIKKOSÄNKY”

 1. Mä en ihan hirmuisesti ole puun ystävä ollut (sisustuksessa), mutta toi on tosi upea! 🙂

 2. Piia sanoo:

  No onhan se nyt ihana!!! Meillä Jarilla menisi tämmöiseen kokoamiseen niin hermo, heh. Jo Ikean kalusteet tuovat suurta tuskaa. Mie muuten aloitin uuden blogin, vanha ahdisti http://hui-hai.blogspot.fi . Ja PS: huomenna kolmannen kerran salille tällä viikolla 🙂 Mä oon niin fitnes.

 3. tia sanoo:

  Moikka, sulla on todella inspiroiva blogi! Ajattelin linkittää myös omani, jos oot vaikka kiinnostunut liittymään lukijaksi. Olen sisustusliikkeessä töissä, ja suunnittelen omaa sisustusmallistoa, jonka julkaisen ensi vuoden puolella myös blogissa!

  Minulla on myös blogissa arvonta käynnissä 🙂

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi/

 4. pilami sanoo:

  Onko tossa reiät pohjassa vai miten se ilmastointipuoli on hoidettu?

 5. Laura sanoo:

  oon niin mieltynyt puuhun sisustusmateriaalina poiketen aikaisemmasta tyylistäni, toi sänky on upea! olisin kysynyt tuosta kuvissa näkyvästä pöydästä, se levy oli bauhausista? oliko se minkä levyistä ja saiko sitä leikattua siellä vain pituudesta?

 6. Aleksandra sanoo:

  siis herranjestas sulla on niin kauniit lapset, noista pojista tulee kyllä sydämenmurskaaja-komistukset vanhetessa! pus pus !

Kommentoi