LUOVA TAUKO

21/08/2014

mani go go aamupalamami go go naulakko
mami go go vans kengät
mani go go herkkulautanen

Luovuutta syövät välillä stressi ja kiire. Ja sitten joskus myös ilkeät ihmiset. Viikon päästä blogini muuttaa Indiedaysille, enkä voisi olla asiasta enempää innoissani. Mutta sen seurauksena bloggaamistani myös vaikeutetaan toiselta suunnalta. Minulla on oikeasti fyysisesti ihan huono olo kaikesta mitä olen joutunut ottamaan vastaan. Niin se raha ja ahneus vain muuttaa ihmisiä. Tai sitten olen kokoajan nähnyt vain pelkän kuoren. En ole ikinä ymmärtänyt kateutta tai sitä miksi toisen onni olisi muka toisilta pois. Surullista, niin surullista jokatapauksessa.

Pahoittelen että kirjoitan näin mystisiesti, enkä ollenkaan suoraan. Tapanani ei ole ollut, eikä ole nytkään puhua muista pahaa (enkä uskaltaisikaan, viimeksi tänä aamuna kun minua on uhkailtu mm lakimiehillä). On vaan pakko jollain tapaa edes vähän purkaa tätä oloa ja selittää miksi en nyt pysty blogia päivittämään.

Intoa puhkuen odotan syksyn uusia tuulia, muuton tuomaa lisäboostia kirjoittamiseen. Sitä kun kirjoitettavaa ja kuvia on enemmän kun aikaa niitä postata. Mutta juuri nyt takki on ihan tyhjä. En osaa sanoa palaanko blogin pariin jo heti huomenna, vai vasta viikon päästä. Halusin vain tulla kertomaan että päällä on tosi ikävä tilanne, ja eiköhän tässä vielä jotkut itkutkin tirauteta päivän pääteeksi. On aina vaikea päästää irti, nyt blogimuuton myötä irtaannun myös muutamasta ihmisestä. Se jos joku on haikeaa. Mutta miksi pitäisin lähelläni ihmisiä jotka eivät arvosta tippakaan, lyttäävät itsetunnon ja vievät ne viimeisetkin luovuuden rippeet. Sehän ei taas hyödytä ketään, päinvastoin on heille itsellensäkkin vastaan.

Vähän iloisempia fiiliksiä ja ensi viikkoa siis odotellessa. Me taidetaan painua poikien kanssa tuonne ihanaan aurinkoiseen ja kirpsakkaan syysilmaan ja käydään syömässä jotain hyvää lounaaksi. Viikonloppukin häämöttää. Joten täältä kyllä noustaan taas ja toivottavasti pian! Pus!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

21 Responses to “LUOVA TAUKO”

  1. Minna sanoo:

    Tsemppiä! Toivottavasti pieni tauko antaa uusia voimia 🙂

  2. Heli sanoo:

    Kuulostaa ikävältä. Voimaa ja jaksamista!

  3. Terhi sanoo:

    No höh! Onpas kurjaa! Aina on ilkeitä ja kateellisia ihmisiä, jotka isoon ääneen pauhaavat toisten tekemisistä ja yleensä he tietävät asiat paremmin, kuin asianomainen itse. Voi tätä internetin helppoutta, täällä on niin helppo ilkeillä anonyymina tai nimimerkin takaa… Väitänpä ettei kasvokkain heistä ainutkaan uskaltaisi sanoa yhtään mitään! Välillä on itselle tullut eteen tilanne, jossa olen todellakin joutunut miettimään, että niinkö se oikeasti on, että kellä onni on, se onnen kätkeköön…? Niin kuin sanoit: surullista, niin surullista!
    Tsemppiä! Täällä seurataan mukana uuteen osoitteeseen! 🙂

  4. Lilli sanoo:

    Tsemppiä Minttu! 🙂 Kateellisuus on inhottava juttu, ja vie sen kadehtijankin voimat. Miksi tuhlata aikaa ja ajatuksia negatiivisuuteen ja saada toisille pahaa mieltä. Aurinkoista syksyä! P.S On täällä blogin lukijoissakin lakialan ihmisiä, jos tarvii neuvoa kysyä. 🙂

  5. Kati sanoo:

    Äh, todella kurja tilanne! Tsemppiä ja pieni tauko ennen uusien tuulien puhaltamista tekeekin joskus ihan hyvää.

  6. Bianca** sanoo:

    Höh ja pöh :/ Mutta ihanan aurinkoisia puistopuuhia teille 🙂

  7. Anna-Maria sanoo:

    No voi eikä, kuulostaa tosi kurjalta! 🙁 Kovasti tsemppiä muuttoon ja tietty uuteen blogikotiin!

  8. No ohhoh Minttu :O jaksamista!

    Onnea uuteen blogikotiin, ehkä asiat alkavat helpottamaan sitten ?!

    <3

  9. Eve sanoo:

    Voi ihana Minttu, tsemppiä hurjasti raskaaseen tilanteeseen!
    Muista pitää leuka pystyssä ja katse horisontissa (arjen ihania pikku hetkiä toki unohtamatta 🙂 ) !
    Tsemppiä & voimia & parempia fiiliksiä 🙂

  10. Eve sanoo:

    Ja niin, vaikka näemmä jostain syystä vain muutaman kerran olen rohjennut kommentoida, olet ykkösblogini -se, jota tsekkailen toiveekkaina tämän tästä 😀

    Olet loistomuija, muista se!

  11. Lillipantteri sanoo:

    Virtuaalihalaus!

    Anna koirien haukkua ja karavaanin kulkea! Suuntaat energiasi siihen mikä on olennaista ja täytä mielesi positiivisilla ihmisillä ja asioilla. Luova tauko tekee välillä hyvää. 🙂 Tsemppiä!

  12. Noel sanoo:

    Voimahalit ja tsempit Minttu <3

    Kuulostaa inhottavalta, mutta toivotaan että syksyn uudet tuulet ja muutto uuteen blogikotiin tuo tilanteeseen vähän selvyyttä! 🙂

  13. kenkkula sanoo:

    uusi vanha lukija tsemppaa jaksuja ja hoijaa mistä näitä tyyppejä riittää ,hyvää syksyn alkua teille kaikille 🙂

  14. Kohta kaikki on hyvin <3

  15. Manteli sanoo:

    Arvaan, kenestä on kyse. Tämä ihminen oli bloginsa alkuaikoina todellinen herhiläinen, ilkeä ja loukkaava kanssabloggaajilleen. Sitten tuli kaupallisuus ja makeilu, mutta sama pahansuopa katkerikko on vilahdellut aina silloin tällöin, hän ottaa silmätikukseen ihmisiä ja kuittailee heille. No, eihän hänen oma tilanteensa mikään kadehdittavin ole, mutta silti on inhottavaa tuollainen törkeys.

    Sinä sen sijaan olet aina pysynyt suloisena, mukavana, reiluna ja solidaarisena. Pisteet sulle siitä!

  16. Anette sanoo:

    Se on jännä miten bloggaaminen voi aiheuttaa joissain katkeruutta. Toisen blogin menestys etenkin. En tiedä ymmärsinkö siis oikein.

    Mulla on omakohtainen kokemus tästä ja se oli jotenkin eh – surullista.

    Toivottavasti saat paljon hyviä asioita päiviis niin jäis nää ikävät taka-alalle. Tykkään sun blogista ja toivotan hyvää taukoa! <3

  17. Mä tiedän et aurinko paistaa viel risukasaan 🙂

  18. Maiu sanoo:

    No onpas todella ikävää 🙁 Minulla on aina ollut sinusta ystävällinen mielikuva. Kaikista ihmisistä ei voi sanoa samaa. En ymmärrä mitä ilkeydellä yritetään saavuttaa. Toivotan luovia hetkiä ja positiivisuutta teidän suuntaan! 🙂

  19. A.H sanoo:

    Tsemppiä kovasti! <3

Kommentoi