E NIINKUIN ERKKI

17/08/2014

e paita elvis kaapo
e kirjain paita elvise kädet ilmaane varpaate paita kirjain housute zara kidse paita erkki

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja yksi niistä on Erkki. Itseasiassa Erkki-nimi juontaa juurensa jo Kaapon vauva-ajasta. Erkki nimitys tulee siitä kun lapsi kreiselee ja hassuttelee, silloin hän muuttuu Erkiksi. Elviksellä on myös toinen lempinimi, Eevis. Se taas on tullut siitä kun Kaapo ei pienempänä osannut sanoa ällää, ja hän kutsui siis pikkuveljeään tuolla nimellä. Se vain jäi elämään meille vanhemmillekkin. Eevi muuten oli oma nimisuosikkini tytölle Elvistä odottaessa..

Espanjan Zara Kidsistä löytyi E-kirjain paita. Syksyä ajatellen tuollaiset simppelit collegevaatteet ovat omia suosikkeja. Lindexillä taas törmäsin noihin kirjainleggeinsseihin, jotka oli vain ihan pakko paidan kaveriksi ostaa.

Elviskin on nykyisin kovin kiinnostunut kirjaimista ja numeroista, toki kun isovelikin on. Omaa kirjainta bonggaillaan aina joka paikasta, ja nyt on oikea ylpeyden aihe kun paitaa koristaa se oma E kirjain.

Minkälaisia lempinimiä teidän lapsilla on ja mistä ne tulee?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “E NIINKUIN ERKKI”

 1. noushka sanoo:

  Uuh, kiitos vinkistä! Pitääpä käydä omalle E-kirjaimella alkavalle pojulle hakeen oma E-paita zarasta! (toivottavasti täällä Tukholman liikkeessäkin on..)

 2. Ihan aluks, mä luulin että nuo kuuluu yhteen tuo paita ja housut. Hyvä yhdistelmä!

  Meillä esikoista mies kutsuu Little Monkey, en tiedä oikein mistä tämä on tullut. Poika on kohta 7v. ja vieläkin nimi kuuluu aina välillä lauseiden välissä.

  Keskimmäistä kutsuttiin heti TomTom:ksi. Sama juttu, miehen keksimä ja en tiedä miksi. Tulee mieleen auton navi. hahahaahahah!

  Nuorimmainen, eli tytön lempi nimeksi muodostui Laalaa koska isoveli ei osannut sanoa nime kunnolla. Kiva lisänimi vaikka ikäväkseni mieleen tulee aina oma inhokkini Teletapit. 🙂

 3. Lapseni lempinimi ja ”nettinimi” on Kuutti, jota harkitsimme myös oikeaksi nimeksi. Sukunimen kanssa siitä olisi tullut ehkä hieman koominen parivaljakko, joten se jäi lempinimeksi. Mutta Norppaemon lapsi on itseoikeutetusti Kuutti. 😉

 4. Ihana Elvis, ihana kesäblondi <3

 5. Erkin äiti sanoo:

  Jackpot, sanoi Erkin äiti, kun tämän postauksen bongasi. Satuin nimittäin etsiskelemään juurikin Erkki-nimiselle pojalleni E-kirjainpaitaa. Hitsit toivottavasti näitä on vielä Zarassa?!

Kommentoi