MUUTTOJA

15/08/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA keittiö hella uusi-vuosi-keittiö lastenhuone kerrossänky olohuone maatuskat OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin eilen katsomassa yhtä asuntoa. Meille on nimittäin tulossa loppuvuodesta putkiremontti. Kaikenkaikkiaan remontti kestää talossamme ainakin puoli vuotta, joten päätin että muutamme kokonaan. Jonnekkin missä voisimme asua vaikka seuraavat kymmenen vuotta. Kriteerit ovat aika korkealla ja tarkat, jonka takia tämä asunnon metsästys tuntuu vähän toivottomalta. Eilisessä oli kyllä potentiaalia.

Toinenkin muutto on tulossa jo muutaman viikon päässä. Nimittäin BLOGI MUUTTAA! Olen todella innostunut ja kieltämättä jännittää aika paljon myös, minusta tulee Indiedaysiläinen! On huippua päästä Indiedaysin ammattitaistoiseen tiimiin, upeiden ja niin taitavien bloggaajien joukkoon. Jännittävää, kutkuttavaa ja innostavaa.

Eteenpäin sanoi mummo lumessa ja niin sanon minäkin. Olen tässä viime vuosina huomannut itsessäni sellaisen piirteen, että minun on vaikea pysyä aloillani. Aina kun asiat alkavat tuntua tavallisen tasaisilta on muutosta saatava. Laskin juuri että kymmenen vuoden aikana olen muuttanut kahdeksan kertaa. Aina sanonon etten enää ikinä muuta. Ja tässä sitä taas ollaan!

Onneksi blogimuutot käyvät vähän helpommin kun asunnon vaihdot. Vaikka kyllä nämäkin aika tunteikkaita muutoksia ovat. Olen kirjoittanut täällä Bellassa lähemmäs pari vuotta ja sinä aikana saanut hyvää oppia blogin kirjoittamisesta. Oma bloggaaminen on sinä aikana pikkuhiljaa muuttunut ihan oikeaksi ammatiksi. Olen päässyt olemaan mukana vaikka missä kivassa ja ennenkaikkea tutustunut ja ystävystynyt hienojen ihmisten kanssa. Mutta jossain vaiheessa tulee vain niin vahva olo että nyt on siirryttävä eteenpäin, ja sitten taas mennään!

Blogi siirtyy siis indiedayssille kahden viikon päästä, muistuttelen kyllä sitten vielä lähempänä! Muuton jälkeen blogiin löytää suoraan osoitteella mamigogo.indiedays.com (pistäkää jo ylös) ja tämä vanha osoite katoaa ja vie jonnekkin ihan muualle kun blogiini. Päivitän uuden osoitteen myös blogloviniin sekä blogilistalle, joten sinne kannattaa klikata ja seurata. Ja toki facebooksivun kautta pysyy hyvin perillä uusista postauksista. Kannattaa tykkäämisen lisäksi klikata vielä sitä seuraa-nappulaa! Ja se instagram (@mintturipakinttu), siellä mä oon kun en ole täällä!

Toivottavasti olette edes hitusen verran innoissanne muutosta, mä olen aivan superduperinnostunut. Uskon tämän tuovan taas extrasti lisää virtaa ja inspistä blogin päivittämiseen. Jee!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

14 Responses to “MUUTTOJA”

 1. Tiinakaisa sanoo:

  Lykkyä muuttoihin! :)

 2. Jaana sanoo:

  Moi Minttu! Mistä tuo poikien kerrossänky on? Tarvitsen just tuollaisen. :)

 3. Heli sanoo:

  Toivotaan, että uusi ihana koti löytyy pian! Minusta indiedaysin blogit ovat aina olleet aika hajuttomia, mauttomia ja sanalla sanoen tylsiä, mutta ehkä sun blogi tuo sinne toivottua särmää!

 4. Sandra sanoo:

  Ihan huippujuttu, onnea niin paljon! Jotain tällaista olen odotellutkin, olet sen niin ansainnut!

 5. Karina sanoo:

  Onnea Indiedaysiin muutosta! :)

 6. Katja sanoo:

  Wau, hieno homma! Siellä on monta mun muutakin suosikkia. Onneksi olkoon!

 7. Täälläkin muuttopuuhia! Sitä sanotaan että muutto on yksi stressaavimmista asioista ihmisen elämässä! Asunnon vaihto tiedossa, blogi pysyy blogiringissä. :D

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

 8. Camilla sanoo:

  Ohho. Nyt tuli yllärinä! ;) Onnea muuttoon!

 9. riiri sanoo:

  Apua, miks ihmeessä Indiedayssille? Oot enemmän bellablogien tyyliä.

Kommentoi