HELLEPÄIVÄN LUOTTOMEIKKI

9/07/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän kesän ehdoton lempparimeikki on ollut todella helppo ja nopea, mutta silti melko näyttävä. Kesällä, varsinkaan tällaisina helteisinä päivinä, harva teistäkään varmaankaan edes haluaa meikata. Mielläni kuitenkin näyttäisin jotain muulta kuin zombilta vaikka uimarannalla olisinkin. Siihen tämä luottomeikkini on loistava! Eli aurinkopuuteria ja kirkkaan punaista huulipunaa. Siinä se!

Silmämeikkiä on turha laittaa kun se kuitenkin jossain vaiheessa, uidessa tai hikoillessa suttaantuu. Ja itse ainakin käytän aurinkolaseja oikeastaan kokoajan, joten kuka niiden taakse edes kunnolla näkee? Ripset ja kulmat mulla on värjätty, joten en ihan albiinolta näytä. Aurinkopuuteri tuo iholle kivaa kesänhehkua ja hillitsee kiiltoa. Mutta se juttu on kuitenkin näyttävä huulipuna. Silloin huomio kiinnittyy huuliin, eikä esimerkiksi siihen ettei niitä tummia silmänalusia ole pakkeloitu. Oikeasti, hyvän värinen huulipuna ja hymy riittää.

Sain keväällä testiin noita suomalaisen MSCHIC:in mineraalimeikkejä ja tuo aurinkopuuteri onkin jo kohta loppuun käytetty. Siinä on kivasti neljä erilaista sävyä joita voi sitten käyttää korostukseen tai sekoittaa keskenään. Kirkas puna on myös meikkipussin luottotuote, tässä punassa on todella paljon pigmenttiä ja kivasti kiiltoa. Huulet kun rajaa saman sävyn kynällä huulipuna pysyy siistinä koko päivän.

Sellainen luottomeikki mulla. Onko teillä jotain omia luottojuttuja tai tuotteita nyt kesällä? Mikä on esimerkiksi paras vedenpitävä ripsiväri? Ja kiinnostaisiko teitä jatkossa enemmän myös nämä meikkijutut, aika vähän olen niistä kirjoitellut vaikka oma kylppäri on kyllä aivan täynnä jos minkämoista purkkia, putelia ja purnukkaa.

Noista MSCHIC:in meikeistä vielä sen verran että ne ovat nyt -15% alennuksessa Kosmetologikaupassa. Tuotteet ovat poistumassa valikoimasta, sillä tuoteita saa jatkossa ostettua enää vain valmistajan kautta, joten jos söpöt mineraalimeikit kiinnostavat kannattaa käydä sieltä katsomassa

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

9 Responses to “HELLEPÄIVÄN LUOTTOMEIKKI”

 1. Bianca** sanoo:

  Meikkijutuista on aina kiva lukea, etenkin nähdä kuvia! Sun meikki näyttää tosi hyvältä! Mä haaveilen, että joku ammattilainen valitsisi oikean huulipunan sävyn. Silloin voisi jopa rohkaistua noihin värikkäämpiin huuliin. Rantalookissa keskityn tuoksuun(tuoksuöljyä ja vartalovesiä) , koruihin (kultaa!!) ja joskus liimailen irtoripsiä silmien ulkonurkkaan..mutta harvassa on kyllä ne kerrat 😀

 2. Ilona sanoo:

  Paras vedenkestävä ripsiväri, joka oikeasti kestää vettä eikä leviä koskaan minnekään, on Kanebo Sensai 38′

  Okei. En mä tiedä onko toi paras, kun en ole käyttänyt muita 😉
  Mutta kuinka kätevää, ettei tarvitse mitään silmämeikinpoistoaineita, kun illalla ripsiväri lähtee 38-asteisessa suihkussa käymällä.

  Meikkijutut on ihan kivoja. Mikäs sitä kauniita ihmisiä katsellessa!

  • Ihana Minttu, sipaisin huulipunaa itsekin arkipäivän kunniaksi pitkästä aikaa 🙂 Kaneboa parempi ripsari on Cliniquen niin sanottu 39, eli asteen verran kuumemmassa vedessä lähtevä ripsari…toimii kuten Kanebo. näitä taitaa olla pari versiota, itselläni on Clinique lash power mascara long-wearing formula 🙂

   Ei kuivu siis niin nopeasti putkiloon kuin Kanebo, käyttöikä on paljon pidempi. Muuten aikalailla levittyy samalla tavalla kuten Kenebo.

   Kannattaa kokeilla siis 🙂 (Jos tuntuu että liian usein pitää ostaa uusi kanebo)

 3. Mamma80 sanoo:

  Oma iho on imetyksen jälkeen ryöpsähtäneen aikuisiän aknen takia sellainen näky että sitä ei esitellä, ei edes helteellä. Saatikka luonnostaan todella tummia silmänalusia. Onneksi on mineraalimeikit 🙂 bareminerals ja Jane iredale on mun luottopurkkeja 🙂

Kommentoi