KUINKA MONET BIKINIT TARVITAAN MUKAAN RANTALOMALLE?

8/07/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka monet bikinit tarvitaan kuukauden rantalomalle? No, en tiedä mutta itse pakkasin laukkuun juuri neljä paria. Saman verran aurinkolaseja.

Meidän loma siis jo häämöttää, parin päivän päästä lennetään lasten kanssa isäni luokse Espanjaan jossa vietämme neljä viikkoa. Odotan ihan hirveästi lomaa. Aluksi olin vähän epäileväinen että kannattaako puolet muutenkin lyhyestä kesästä viettää ulkomailla, mutta nyt en malta odottaa pääseväni sinne. Irti ihan kaikesta mitä täällä on, nollata ajatukset, lillua altaassa ja makoilla rannalla. Ilman kiirettä tai aikatauluja.

Parasta on myös se että isäni ja vaimonsa juhlivat ensi viikolla 50-vuotispäiviään ja olemme kaikki sisarukset myös siellä koolla. Perillä meitä siis odottaa viisi veljeäni ja kaksi siskopuolta. Saatan haljeta onnellisuudesta. Myös kaverini Kaisu tulee muutaman viikon päästä lapsineen lomailemaan sinne kanssamme. On hyvä kutina tästä!

Toivon myös että vihdoin saisin inspiraation kirjoittaa jutun niistä reissuvinkeistäni. Kirjoittelin jos tuossa loppukeväästä tekeväni juttua vinkeistä lasten kanssa reissaamiseen, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin tuntuu että saisin sen ehkä julkaistua pian.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “KUINKA MONET BIKINIT TARVITAAN MUKAAN RANTALOMALLE?”

  1. Lillipantteri sanoo:

    On bikinien lukumäärä sitten mikä tahansa niin hyvää lomaa! 🙂

Kommentoi