UHANAT MÖKILLÄ

25/06/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanat noi Uhanan uudet lasten Karkkipäivä t-paidat. Paitojen lisäksi tytöille on aivan ihana collegemekko. Katsokaa vaikka kuinka söpöt Riikka ja Siiri ovat samiscollegeissaan. Mietinkin että tilaisin pojille samnmoiset, vaikka virallisesti taitavat mekkoja ollakkin. Mutta kai ne menisivät myös vain vähän reiluina paitoina. Uhana Design on itselleni entudeestaan tuttu merkki, mutta nyt pojatkin saivat ekaa kertaa heidän vaatteita ylleen.

Osa ehkä muistaa Uhanan kuvaukset viime kesältä. Silloin rakastuin noihin kuviollisiin villaleggareihin, jotka oli sitten tietysti myöhemmin pakko saada. Rosvokissa t-paita on myös vanhaa mallistoa, mutta sitä löytyy edelleen ainakin Weecosen nettikaupasta. Olen tosi huono käyttämään koruja, mutta kauniit vaneriset Uhanan pisara -ja timanttiriipukset koristavat edes eteisessä esillä roikkuen.

Nyt viimeaikoina on tullut taas hirveän paljon uutisia vaikeuksissa olevista ja toimintansa lopettavista suomalaisyritykistä. Siksi tuntuu entistä tärkeämmältä tulkea näitä pieniä suomalaisia tekijöitä.

Uhanan tuotteita voi ostaa ainakin OVVN-kaupasta, Weecosista sekä Bellapuodista.
Paidat saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

28 Responses to “UHANAT MÖKILLÄ”

 1. Ompas kivat! Hauska kontrasti tohon mökkimaisemaan.

 2. ulmai sanoo:

  vitsit, onpa kivat!! :))

 3. Taija sanoo:

  Ihanat on kyllä nuo Uhanat :)!

 4. oi sanoo:

  Ompa kauniit pojat sulla!

 5. Pilvi sanoo:

  Voi vitsi mitä söpiksiä, te kaikki!
  Ja oot melkein hävinnyt koko Minttu, hurjaa.
  🙂

 6. Pilvi sanoo:

  Niin ja paidatkin on kivat 🙂

 7. Kuukkeli sanoo:

  Hei, mielelläni käyttäisi ja suosisin Suomalaisia suunnittelijoita, ja maksaisin mielelläni enemmän kuin h&m-vaatteista. Ongelmana on vain se, etten Suomessa ollessani asu Helsingissä/Tampereella/Turussa. Ja ulkomailta saa oikeastaan vain Marimekkoa 🙂 Eli, lisää nettitarjontaa! Kiitos:)
  Onko noita leggareita vielä saatavilla?

  • Onko näin, luusisi että nettiaikana saisi myös netin kautta tilattua kaikkea – vai eikö toimitus Suomen ulkopuolelle onnistu?
   Noita leggareita on tulossa myyntiin ainakin syksymällä lisää jos Weecocsesta ei enää löydy 🙂

 8. murunen sanoo:

  Ihanat paidat! 🙂 Ja olet muutenkin tosi nättinä…:) Onko Uhanan koot pientä/suurta? Mietin tuon tai puputeepparin tilaamista itselleni, mutta oikea koon valinta tuottaa pulmia…

 9. Meri sanoo:

  Söpöjä tyyppejä 🙂

 10. KataMeri sanoo:

  Ihanat ovat. Paidat ja pojat, äiti tietty myös:) Minkä kokoiset paidat poitsuilla on?

  • Voi kiitti 🙂 ! Tykkään käyttää lapsilla vähän reilumpia vaatteita, Elviksellä koko 110-116 (4-5v) ja Kaapolla 122-128 (6-7v) 🙂

 11. Vitsi kun näytät niin raikkaalta ja nätiltä! En ole vähään aikaan ehtinyt lukea täällä mutta sanoisin että olet kyllä vaihtanut vaatekokoa sitten viimenäkemän:)

  Ihania kuvia:)

 12. Uhana on niiiiin huippu!! Go tampere! 😉 Pojat on niin suloset paitoineen!

 13. iik sanoo:

  Tosiaan ihanat paidat, pojat ja ihana Minttu! Oot kyllä kaunis ja hoikistunut niin kovasti. 🙂

 14. Camilla sanoo:

  Nuo sun pikkuset on kyllä niin kauniita. Ihan äitiinsä tullut. 🙂

Kommentoi