MUUMEJA REISSUEVÄÄKSI, AAMUPALAKSI, VÄLIPALAKSI, ILTAPALAKSI..

31/05/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Yhteistyössä Elovenan kanssa

Kerroin alkuvuodesta että olen pitkästä aikaa saanut pojille maistumaan puuroa, yksittäispakattujen puuropussien myötä. Aiemmin puurot oltiin pistetty kokonaan pannaan, ne eivät vaan menneet alas vaikka miten ihanasti ne maustoi tai tarjoili. Tuskastuin kuitenkin hitaisuun aamuihin kun pojat tahtoivat millon mitäkin, jogurttia, leipää, keitettyjä munia ja ties mitä. Tietenkin molemmat ihan eri juttuja. He tuntuivat olevan nopeasti myös nälkäisiä, puhumattakaan  siitä kuinka kalliiksi tällaiset aamu -ja iltapalat tulivat. Elovenan yksittäispakattujen puurojen myötä sain kuitenkin taas ujutettua puurot takaisin kiireisiin aamuihin ja iltoihin (saatoin ehkä huijata että nissä on suklaata), mutta nyt pikkuhiljaa puuroinnostus on taas hiipunut ja olemme siirtyneet takaisin hösläaamuihin kun kaikki haluavat syödä jotain erilaista ja mieluiten useamman kerran.

Uudet muumipaketteihin pakatut puurot kuitenkin uppoavat – onhan niissä Muumeja! Uudet välipalapatukat sopivat myös paremmin lapsille hieman tavallisia välipalapatukoita pienemmän koonsa ansiosta. Jokaisessa puuropussissa ja välipalakekseissä on myös eri hahmojen kuvat, joka ainakin meillä toimii vielä extrahoukuttimena. Täysjyvääkauraa sisältävissä Muumi puuroissa ja kekseissä on molemmissa kaksi eri makua, hedelmäinen ja marjainen.

Kun olemme tässä viimeaikoina reissanneet aika paljon, ja itseasiassa nytkin kirjoitan tätä hotellihuoneesta, olen todennut että pussipuurot ovat vaan ihan superkäteviä. Lähes mistä vaan saa keitettyä vettä ja puuron voi sekoitella hotellihuoneessa vaikka mukiin. Yksittäispakatut välipalakeksit on myös helppo kuljettaa mukana ja ovat pelastaneet monta tilannetta muunmuassa lentokoneessa. Ja edelleen, hei niissä on Muumeja (joita onkin nyt erityisen paljon kaikkialla Tove Janssonin 100v synttärivuoden kunniaksi).

Tomivatko lapsille suunnatut tuotteet teillä paremmin kun ”tavalliset”. Oletteko testanneet pussipuuroja vaikkapa juuri matkoilla tai mökillä? Mitäs muita välipaloja suositte reissunpäällä?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

21 Responses to “MUUMEJA REISSUEVÄÄKSI, AAMUPALAKSI, VÄLIPALAKSI, ILTAPALAKSI..”

 1. minena sanoo:

  Ah, nämä on pakko ottaa testiin! Meillä ei nimittäin ikinä ole puuro uponnut (paitsi hoidossa, jonka salaisuutta en tiedä, muiden lasten malli?). Noita annospusseja kokeilin joskus ja meni paremmin, mutta neidin ollessa silloin vielä niin pieni, jätin ne pois korkean suolapitoisuudentakia. Ehkä nyt voisikin kokeilla uudestaan. Näitä muumeja nyt ainakin!

  Meidän reisuuvälipalat on pääasiallisesti hedelmiä ja sitten Pågenilla on täysjyväkorppuja, jotka maistuvat niin äidille kuin tyttärelle. Autossa tarjolla on edelleen Smoothiet lastenruokahyllyltä, mutta eipä neiti olekaan kuin 1,5 -vuotta. Mutta uppoavat kuulemmä vielä vanhemmillekin!

  • Oletteko jo ehtineet testaamaan?
   Meillä myös välipalana toimii kivasti ne lasten kätevästi pakatut pussismoothiet ja elovenan omat välipalajuomat 🙂

 2. Pia sanoo:

  Mä kokeilin tätä Muumi-korttia, mutta vähän huonosti toimi! 🙂

  Meidän 4v:lle ei ole puuro kelvannut aikoihin, 2v haluaa joskus harvoin.
  4v. halusi kyllä Muumi-puuroa ja vähän sitä söikin, mutta ei innostunut sen enempää. Täytyy vielä yrittää. 🙂

 3. MinnaPinna sanoo:

  Voi Minttuminttu. Olen tykännyt sun blogista. Nykyään vähenevissä määrin. Mistä lie johtuukaan, niin nää yhteistyöpostaukset vaan alkaa tulla jo korvista ulos. Viimeisen kuukauden aikana ei juuri muuta ole ollut kuin Visit Estoniaa, Keittiökaveria, K-menua, Elovenaa, Coca-Colaa, Nettiapteekkia, Popia yms. Joo tiedetään, mainospostit voi skipata jos ei kiinnosta, mutta tässä tapauksessa eipä jää enää mitään luettavaa?! Tulee vähän aliarvioitu olo lukijalle, tiedätkös.. Hyvää jatkoa sinulle, minä lähden lukemaan jotain muuta!

  • T. sanoo:

   Vähän sama fiilis 🙁 Mikä on tosi harmi, koska tykkään tästä blogista ihan mielettömästi!!

  • Moikka, ikävä että sinusta tuntuu siltä. Kuten jo kuun alussa kerroin, vietin toukokuussa kaksi viikkoa lomaa, joten niitä tavallisia mitä meille kuuluu yms-postauksia on luonnollisesti ollut tässä kuussa aika paljon vähemmän.
   Tämä blogin kirjoittaminen on kuitenkin päivätyöni ja yhteistyöpostauksilla turvaan omani ja lasteni talouden. Niitä on jonkin verran jokainen kuukausi, ollut aina ja tulee olemaan niin kauan kun tätä työkseni teen.
   Yhteistöiden suhteen olen todella kranttu ja lähden mukaan vain sellaisiin joiden takana voin seistä 100% ja jotka tuntuvat aidosti omilta.
   Hyvää jatkoa, toivottavasti viihdyt paremmin toisaalla!

   • Riina sanoo:

    Mä haluisin kommentoida tätä ehkä siitä kulmasta, että mua ei niinkään harmita yhteistyöpostaukset vaan niiden sarjoittaminen (en oikeen tiedä mikskä tätä ilmiötä kutsuisin). Tarkotan siis sitä, että kun vaikka BellaBlogit saa jonkun kamppikset, vaikka nyt K-Menun, niin seuraavat kaksi viikkoa melkeimpä täysin sama postaus näkyy kaikissa portaalin blogeissa. Nostan kyllä hattua teille kaikille, jotka ees koitatte saada niihin jotain omaa kulmaa, mutta jotenkin niistä sit kuitenkin tulee ihan samanlaisia. Enkä nyt siis missään nimessä puhu vaan sun blogista tai bellablogeista, vaan musta tää on blogiportaaleissa aika yleinen ongelma varsinkin jos lukee useita saman portaalin blogia. Jotenkin ottaa päähän lukea sama mainos viis kertaa… (Se K-menu ei oo kyllä tuntunut istuvan teistä kenenkään postauksiin vaan vaikuttaa vähän päälle liimatulta…)

    Pointtina se, että ei mua sun yhteistyöpostaukset haittaa, mut välillä ottaa päähän kun joka plokissa toitotetaan kuinka hyvää tää K-kaupan makkara on. En tiiä mitä tällekin asialle oikeen vois tehä mut kuhan avaudun.

    • Riina tosi hyvä kommentti ja tällaisia kaivataankin lisää! On tosi hyvä yritysten ja kampanjamyyjien saada lukijoilta palautetta siitä mikä toimii, mikä ei, mikä ärsyttää yms. Ymmärrän hyvin että jos useampaa blogia lukee ja kaikissa samat jutut niin ärsyttää. Vaikka kaikki bloggaajat ihan aidosti tuotteesta kirjoittaakin niin voi se ihan varmasti alkaa tuntua vähän luonnottomalta kun sen lukee kymmenstä blogista samaan aikaan.

 4. Heidi sanoo:

  Moi!
  Kiitos vinkistä, jonka laitoit tosiaan jo kauan sitten! Me otettiin annospussit kokeiluun, vaikka ihan pieniä lapsia meillä ei enää olekaan (6,9 ja 11v). Hyvin alkoi puuro maistua, mutta kävi vähä kalliiksi verrattuna tavispuuroon. Myös tuon makupuuron koostumus arvelutti, sokeria on ihan älyttömän paljon.

  No, kun se tavispuuro ei kuitenkaan oikein ukoille maistu, niin lähdettiin tuunauslinjalle: Ensinnäkin noita makupuuroja saa myös ”ei-yksittäispakattuna”, joten ostettiin sitä, ja sotkettiin lasipurkkiin puolet taviskaurahiutaleita ja puolet tuota makupuuroa. Viikon kuluttua kerroimme heille tästä, ja poikia nauratti, eivät olleet huomanneet mitään! Annospussit ovat kehissä reissussa meilläkin, paha vaan, että noin isot pojat vetäisevät kaksi pussia per nassu… 😉

  Mutta siis kiitos vinkistä, puuro maistuu taas meiläkin! 🙂 Ja kiitos mukavasta elämänmakuisesta blogista!

  Aurinkoterkuin, Heidi

  p.s. meillä lempparimaku on vadelma.

 5. Killabee sanoo:

  Itse en diggaile nillittää blogeissa laadusta sun muusta,mutta harvinaista kyllä,pakko kompata kahta aikaisempaa kommentoijaa. Mintun blogi on aina ollut ihana,fresh,samaistuttava ja kaikkea sitä,mikä tuo lukijan satavarmasti takaisin. Nyt taas on jo jonkun aikaa tuntunut siltä,ettei täällä oikein ole kun näitä superankeita yhteistyöpostausjuttuja ja sit darra-aamun kuvia tai hehkutusta bilettämisestä. ( Niitäkin nykyään toooosi harvoin)

  Toivon hirveesti että tää tästä skarppaantuis,tsemppiä ja mukavaa kesää!

  • Mukavaa kesää sinullekkin.

  • Anni sanoo:

   Tuli kyllä mieleen että nämä blogiyhteistöistä nillittäjät eivät edes kunnolla Mintun blogia lue. Kyllähän noita yhteistöitä on (ollut niin kauan kun muistan), mutta itse tyykkään ainakin siitä että niistä paistaa aitous ja rehellisyys läpi.

   Itse luovan työn ammattilaisena myös ymmärrän että aina ei lähde, on erilaisia kausia. En osaa edes kuvitella miten vaikea julkisesti kirjoittaa ja avata omaa elämääsä tuhansille ja tuhansille – ei ihme jos joskus onkin blokkeja.

   Onkohan valittajat lukeneet tämän: http://mamigogo.bellablogit.fi/2014/04/11/antakaa-vahan-armoa/ ?

   Killabeen kanssa yhdestä asiasta olen samaa mieltä, tsemppiä ja ihanaa kesää Mintulle!

 6. Kukkavarvas sanoo:

  Hei viitsitkö vähän kurkata mulle sieltä paketin kyljestä niitä ihan virallisia sisältöjä? Mun mielestä nuo valmispuurot maistuu nimittäin ihan järjettömän makealta ja mä olen yrittänyt viimeiseen asti vältellä sitä että sillä makealla maulla saan muksut syömään. Vaan olisihan nuo yksittäispakkaukset nimenomaan kesäaikana tosi näppäriä reissun päällä…

  • Joo onhan niihin lisätty sokeria, tuskin muuten meidän laspsille maistuisi – siinä ei enää Muumitkaan auttaisi 😀 Mutta mielstäni ihan kohtuullisesti. Yhdessä annoksessa 5,6g sokeria. Sulla on hyvä perjaate!, itse olen lipsunut omastani jo aikaa sitten… Mutta just vaikka reissussa nämähän on tosi käteviä, saa kuljettaa lentokoneessa yms, eikä tule sitten ihan päivittäin syötyä 🙂

 7. Maddie sanoo:

  Johonkin tuonne samalla kaavalla sutaistujen yhteistyöpostausten alle on tosiaan kadonnut kaikki se asenne, aitous ja freesiys mihin aikanaan ihastuin tässä blogissa. Ikävää, ettei mulla ole enää oikeastaan mitään syytä jatkaa lukijana, sen verran tympeäksi on sisältö muuttunut.

 8. Bianca** sanoo:

  Meillä parhaiten menee ne mitä äiti syö, oli muuminkuvaa tai ei. Tosin poika on vielä kotihoidossa eikä hypetyksiä ole ehtinyt vielä saada esim. päiväkodin tai vanhempien kavereiden kautta. Mutta luulen että vielä tulee meillekin se vaihe, että vain Hevisauruksella koristeltu hapankorppupaketti tai transformer-teeppari kelpaavat 😀 Hyvä että tarjontaa piisaa!

  • hahaha tuo on kyllä myös pitänyt joskus paikkansa meilläkin. Harmi ettei enää. Muistan hyvin miten poikia sai huijattua syömään puuroa vaikkapa laittamalla sitä tyhjään jogurttipurkkiini 😀

 9. Piia sanoo:

  Tuorepuuroksi sekoittamalla pussin sisältö maustamattomaan jogurttiin, ihan kivaa vaihtelua. Muumipuuroja tosin ei olla kokeiltu, mutta muita vastaavia pussipuuroja kyllä.

Kommentoi