KESÄKUU

2/06/2014

kesäkuu juhannusOLYMPUS DIGITAL CAMERAkesäkuu juhannus kukatkesäkuu kaapo gugguukesäkuu metsämansikka juhannuskesäkuu sandaalit juhannuskesäkuu pihaIla katuliidut temppurata

Siis kesäkuu! Oikeasti? Ikinä ei ole aika kulkenut näin nopeasti kuin tänä vuonna. Muistan vielä ihan selkeästi ne tammikuun pimeät, harmaat ja ankeat päivät. Kun tuntui että kesään on ikuisuuuuuuuus. Puolen vuoden aikana on tapahtunut ihan mielettömän paljon asioita, sellaisia mitä tulen vielä vanhana muistelemaan. Olen tutustunut kymmeniin uusiin ihmisiin jotka ovat vaikuttaneet elämääni tavalla ja toisella, jotkut enemmän ja toiset vähän vähemmän. Ylipäätään oma elämä ja perus-arki on viimeisen puolen vuoden aikana muuttunut aikalailla. Kuitenkin, kun taas lueskelin vuoden takaisia blogipostauksia, viime kesäkuulta, tuntui siitä olevan ikuisuus. Lapset (ja niiden hiukset) ovat kasvaneet hurjan paljon.

Heinäkuun lomailemme taas Espanjassa, ja kesäkuu alkaakin olla jo aika buukattu ja täynnä menoja. Tiedän että tämä on typerää, mutta jo valmiiksi vähän murehdin sitä että kesä menee niin kovin nopeaan ja kohta se on taas ohi. Olisipa ihanaa jos saisimme vielä pitkälle elokuuhun viettää kesää sitten vielä suomeen palatessamme.

Yritän nyt kuitenkin olla murehtimatta ja keskittyä ihanaiin kesäasioihin, mökkeilyyn, kavereiden tapaamiseen, festareihin, puistoruokailuun, uimiseen, kiirreettömiin hetkiin, ulkonaoloon, puistokonsertteihin, valoisiin öihin ja mitä noita nyt on.

Mitäs te aiotte tehdä kesällä?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi