IHANA MIES (JA ARVONTA!)

21/05/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coca-Cola Light haastoi minut kertomaan että millainen on mielestäni Ihana Mies. Aihe on itselleni aika ajankohtainen, sillä onhan niitä muutamia ihania miehiä tullut tässä tavattua ja samaan aikaan tuskailtua kun kuitenkaan sitä oikeaa ihanaa ei löydy.

Mitään tiettyä tai tarkkaa miestyyppiä minulla ei ole, mutta samanhenkiset ihmiset vetävät puoleensa. En kiistä ettenkö kiinnittäisi ulkoiseen olemukseen ensin huomion. Vaatteisiin, pituuteen, silmiin, tatuointeihin, käsivarsiin.. Tummat ja pitkät miehet kiinnittävät erityisesti huomiota, saa olla partaa ja käsikarvoja. Persoonallinenkin pitää olla, erottua massasta ja lähes poikkeuksetta tutustun / kiinnostun luovilla aloilla olevista ihmisistä.

Vaikka ulkonäkö on se joka ensimmäisenä kiinnittää huomion, on karisma se juttu. Ilman sitä ei tule mitään, oli kuori kuinka hyvännäköinen tahansa. Itseäni kiinnostavalla ihmisellä pitää olla karsimaa ja tervettä itseluottamusta. Kunnianhimoiset ihmiset myös kiehtovat. En tarkoita että miehen pitää välttämättä olla mitään uraohjus, vaan että hänen tulee tehdä hänelle tärkeitä asioita sydämellä. Oli intoihmo sitten vaikka harrastukseen, musiikin tekemiseen, huonekalujen suunnitteluun tai skeittaamiseen, sitä pitää olla.

Ihana mies on myös fiksu, mutta ei ärsyttävä nippelitiedolla pätijä. Huumorintaju on täkeä juttu ja ihana mies kertookin hauskoja juttuja, saa nauramaan ja hänen kanssaan on helppo ja rento olla. Ihana mies ei turhaan esitä coolia vaan sanoo mitä ajattelee ja soittaa silloin kun siltä tuntuu, eikä mieti mitään typeriä kolmen päivän sääntöjä. Ihana mies luonnollisesti myös kohtelee kaikkia reilusti eikä yhtään haittaa jos hänellä olisi vaikka koira.

Niin ja pipo pitää olla (noh kesällä käy myös lippis). Tai kuten ystävääni Riikkaa lainaten ”Ihana mies on kuin kokis: pirskahteleva, poreileva, makea ja koukuttava”

Ihania miehiä löytyy myös Rock The Ballet showsta johon sinulla on mahdollisuus voittaa liput! Kerro siis millainen on mielestäsi ihana mies ja voita ihana ilta ke 28.5 ystäväsi kanssa. Iltaan kuuluu:

-Yksityistilaisuus Savoyn Ravintola Preston parvekkeella klo 18.00. Tarjolla on ruokaa ja juomaa
-2 kpl Coca-Cola Lightin kutsuja Rock The Ballet -näytökseen Savoy-teatteriin 28.5.2014 klo 19.30

Kommentoi siis alle ja olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy maanantaina 26.5 klo 20.00. Huomioitahan että Coca-Cola voi käyttää vastauksia omassa viestinnässään. Onnea arvontaan, toivottavasti keskiviikkona näemme baletin, mukavan illan ja ihanien miesten merkeissä!

Yhteistyössä Coca-Cola Light #ihanamies

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

45 Responses to “IHANA MIES (JA ARVONTA!)”

  1. Caritainen sanoo:

    Mun mielestä ihana mies on sellainen, joka seisoo sanojensa takana ja osaa ottaa vastuun yhteisestä arjesta. Ihana mies on läsnä tyynessä ja myrskyssä – läsnä silloin, kun haluan iloita yhdessä hänen kanssaan tai kun on aika käpertyä kainaloon suremaan. Ihana mies on myös keskustelutaitoinen ja sellainen, jolla on selkeät mielipiteet asioista. Plussaa sitten on se hyvä ulkonäkö, siisti pukeutuminen, sporttisuus… 😉

  2. Me Wämili sanoo:

    Ihana mies on hyvä sydäminen,miehinen,oman polkunsa kulkija,joka rakastaa lapsia ja puolisoaan (mikäli tälläistä/tälläisiä siis on).Uskollinen tietysti ja rauhaa rakastava,toki välillä tulisuuttakin olisi löydyttävä ^_^

  3. Anna sanoo:

    Mun oma mies on ihana… Koska hän vaan on niin ihana.:D Hän on ymmärtäväinen ja välittää muista ihmisistä. Hän on huomaavainen. Hänen kanssaan on aina hauskaa. Hän on herkkä ja musikaalinen, hän soittaa ja laulaa kauniisti. Hän ei yritä olla muuta kuin on, hän on rehellinen. Ja on hän komeakin.

  4. Mari sanoo:

    Luotettava ja huumorintajuinen! 🙂

  5. Hoopp sanoo:

    Ihana mies ei pelkää mitään.

  6. Sanna sanoo:

    Tärkeintä on, että on hauska. Nauraminen on parasta ja huumori saa olla roisia. Tumma, parrakas, kauniit silmät. Noiden asioiden lisäksi rehellisyys on tärkeetä, ainakin sopivissa määrin 😉 Tykkään myös, että mielipiteitä pitää olla ja rohkeutta sanoa ne. Ihana mies on myös snadisti feministi, sillein telaketjufeministi.

  7. Annimaria sanoo:

    Ihana mies saa mut nauramaan, ihana mies on hauska. Ihana mies on turvallinen, luotettava, hellä ja huomaavainen. Ihana mies on särmikäs. Mun mies on ihana mies. Ihanin.

  8. Nonnuska sanoo:

    Ihana mies on toiset huomioiva, rakastava, syötävän suloinen, hellä, luotettava, uskollinen, huumorintajuinen ja urheilullinen. Mut hei, toihan on mun mies <3

  9. sobrina sanoo:

    Ihana mies on turvallinen, luotettava, sopivan kierolla huumorintajulla varustettu, huomaavainen ja karismaattinen. Sellainen, joka ottaa tiukasti kainaloon, kun sinua surettaa ja sellainen, joka nauraa tyhmille jutuille kanssasi. Onnekseni olen naimisissa juuri tuollaisen ihanan miehen kanssa.

  10. Miina sanoo:

    Jos mietitään niitä ulkonäköseikkoja niin tatuoidut,parrakkaat ja persoonallisen tyylin omaavat miehet saavat minulla sukat pyörimään. Ihana mies myös rakastaa pyyteettömästi, tyhjentää tiskikoneen(koska inhoan sitä), on lojaali, karismaattinen ja luotettava.

  11. Outi sanoo:

    Ihana mies herää sunnuntaiaamuna ennen minua, vaihtaa lapsen vaipan ja tekee aamupalan. Ihana mies on luotettava, älykäs ja hyvä isä. Ihana mies pitää huolta itsestään ja osallistuu tasapuolisesti kotitöihin. Ihana mies osaa hemmotella. Ihana mies on sellainen mies, jota on helppo rakastaa.

  12. Karoliina sanoo:

    Ihana mies on luotettava, rehellinen, huomioon ottava, pitää huolta perheestään, urheilullinen, ei liian helppo ja myöntyväinen (mutta ei liian jääräpäinenkään!)… Noin muutamia asioita mainitakseni. Persoona tekee ihanan miehen!

  13. mimmi sanoo:

    Ihana mies on oma itsensä, ei mikään ihmemies. Voin vaatia häneltä juuri sen verran kuin millainen itse olisin ihannenaisena. Kukaan meistä ei ole täydellinen.

  14. NS sanoo:

    Mun mielestä ihanan miehen perusta on aina itseluottamuksessa ja terveessä itsetunnossa (huom. ei egossa). Kun näitä on, löytyy yleensä myös huumorintajua, tahdonlujuutta, intohimoa, sydäntä, ymmärrystä, kihtuullisuutta, itsenäisyyttä ja usein kivaa ulkonäköäkin. Mulle on tärkeää, että on makua, eikä liikaa yritystä. Mahdollisimman aitoa meininkiä, joka näkyy kyllä niin habituksessa kuin käytöksessäkin. Ihana mies arvostaa itseään ja muita, sekä hyväksyy heikkoutensa ja muiden heikkoudet, eikä hae toisista liiemmin hyväksyntää tai hoivaa. Mielellään myös suht pitkä, ehkä vaalea(hko) ja kiinnostunut jostain urheilulajista edes vähän. 🙂

  15. Nadja sanoo:

    Ihana miäs on karismaattinen, ei liian hyvännäköinen, mutta piirteitä Johnny Deppistä saa olla!
    Ulkonäkö: puolipitkät, ruskeat ja hieman luonnonkiharat hiukset, Silmät sielukkaat. Vartalo jäntevä, hieman lihaksikas (ei liikaa!). Pituus vähintään 180cm.
    Olemus rento mutta skarppi. Ei tyhjäpää. Taiteellista silmää.
    Rock-painotteinen musamaku. Matkustushaluinen ja huomaavainen. Ehdottoman uskollinen. Lapsirakas ja hyvä perheenisä. Hauska!

    (Onko sinua olemassa??!!)

  16. Mimmi sanoo:

    Ihana mies on sellainen, joka pistää minut ja perheensä aina ensimmäiselle sijalle. Vastaavasti minä tietenkin laitan mieheni ja perheeni ensimmäiselle sijalle. Perhe on aina ykkönen, muut asiat ovat toissijaisija:)

  17. Jenni sanoo:

    Ihana mies on hassuttelija, huumorintajuinen, rakastava, auttavainen, hyvän tuoksuinen, turvallinen, aito, luotettava, komea ja mahtava isä meidän lapselle. Vaikka minulla olisi kuinka huono päivä, niin tiedän, että se on siinä eikä lähde mihinkään. Yksi tällainen asustaa meillä ja olen siitä niin onnellinen. 🙂

  18. Santtu 20 sanoo:

    Ihana mies on rohkea peloton oman polkunsa kulkija, joka tasavertaisena kumppanina jakaa elämänsä elämänsä naisen kanssa!!Ottaa muut huomioon teoissaan ja sanoissaan ja kulkee vierellä läpi tuulen ja myrskyn.Tukipilari ja ihana hemmoteltava!Rakastettava ihminen, joka uskaltaa rakastaa vastavuoroisesti täysin sydämin!!

  19. Eve sanoo:

    Ihana mies on se äijä, jonka kotiintuloa töistä tässä lasten kanssa odotellaan. 🙂 Eli miehekäs, ruskeahiuksinen, vahva, kiharat on plussaa ja suuret silmät, pieni sänki.. Huumorintaju, aitous, rehellisyys ja luotettavuus, vastuullisuus, kunnioitus ovat tärkeitä seikkoja mielestäni. Itsevarma ja välittävä. Täytyy olla myös vähän pöljä, että jaksaa mun hömelyydet. (Kuten myös päinvastoin.) 😉

  20. laaalaaa sanoo:

    Ihana mies on karismaattinen, ja sellainen joka saa sydämen sanomaan klik! Sen tietää kun sellainen kävelee kohdalle. 🙂

  21. tinttiti sanoo:

    Ihana mies rakastaa, ymmärtää, naurattaa, itkettää, lohduttaa, huomioi, kuuntelee, suutelee..
    Ihana mies on viisas, hauska, musikaalinen, komea, luotettava..

  22. Niina sanoo:

    Ihana mies on sellainen, joka kuuntelee ja jonka kanssa arki rullaa. Mies, joka muistaa joka päivä, eikä vain juhlan aikana. Ja joka lähti balettiinkin sillä ajatuksella, että tutustuu paremmin asioihin, joista puoliso nauttii.

  23. Pia sanoo:

    Ihana mies on se joka on kuin kallio ja rakastaa sinua koko sydämmestään, juuri sellainen kuin oma rakas mieheni on. Ja koska perhettämme täydentää kaksi ihanaa lasta, on ihana mies myös se joka osaa ottaa myös naisen tarpeet äitinä huomioon ja antaa esimerkiksi pienten lasten arjessa tarvittavia hengähdystaukoja!

  24. KV sanoo:

    Ihana mies ymmärtää vähän sarkastisemmankin huumorin päälle. ; )

  25. Kaisu sanoo:

    Ihana mies on itsevarma, huomaavainen, luotettava, aktiivinen ja huumorintajuinen. Ulkoisesta kauneudestakaan ei ole haittaa :). Just mun mies.

  26. petra sanoo:

    Rehellinen, luotettava, lämmin, huomaavainen ja poitiivisen asenteen omaava. 🙂

  27. Klaara sanoo:

    Ihana mies on älykäs, kiltti, herkkä, huomaavainen, huumorintajuinen ja sopivasti hassu – ja jos rehellisiä ollaan, niin ei komeudesta ja urheilullisuudestakaan haittaa ole. Niin ja lisäksi se on mun. 🙂

  28. Elina sanoo:

    Minun ihana mieheni on rehellinen ja reilu. Hän osallistuu kodin askareisiin ja touhuaa lasten kanssa. Hänen kainaloonsa on iltaisin hyvä käpertyä 🙂

  29. Mums! sanoo:

    Ihana mies ojentaa auttavan kätensä, kun sitä tarvitset, esimerkiksi kantaa painavat laukkusi.

    Ihana mies osaa korjata autosi tai kotisi, mutta mielellään myös laittaa ruokaa ja hoitaa lapsia hellästi.

    Ihana mies on urheilullinen, ja energisoi sinutkin liikkumaan!

  30. Anemone sanoo:

    Ihana mies on karismaattinen, turvallinen, samanaikaisesti söpö ja karu, mieluiten kalju, kaunissilmäinen, hyvä isä, huomaavainen mutta itsenäistä naista arvostava ja itsekin itsenäinen (eli ei liian riippuvainen), sopivasti urheilullinen ja hellä.

  31. Tinttih sanoo:

    Ihana mies on ihana isä!

  32. Ipe sanoo:

    Luotettava ja turvallinen

  33. Tarja sanoo:

    Ihana mies on luotettava ja hauska. Innostuu asioista ja hullaantuu, mutta on myös arjessa läsnä. Osaa keskustella ja kertoo myös mitä itse haluaa … jos ei suullisesti niin laveasti, niin vaikkapa sitten kirjeitse. Jaksaa minun kaikkia puolia vuodesta toiseen. Ja minä häntä.

  34. noel sanoo:

    Tukena niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Luotettava, rehellinen ja ennenkaikkea huumorintajuinen. Hyvä ja rakastava isä. Kunnianhimoinen niitä asioita kohtaan joita itse pitää tärkeinä. Sellainen on IHANA MIES <3

  35. Johanna Ahonen sanoo:

    Ihana mies on tatuoitu, lempeä ja pitää lapsista. Osaa olla tiukka ja jämäkkä. Arvostaa naista ja tuo kukkia yllättäen vaikka lähimarketista. Ihana mies tuo myös huonovointiselle naiselle kokis zeroa kylmänä jäiden kera. Addiktioilla ei ole rajaa.

  36. Jenni Lyytinen sanoo:

    Ihana mies on lämmin, rakastava, huomioiva ja huumorintajuinen. Miehellä pitää olla kärsivällisyyttä ja hänen täytyy olla hyvä häviäjä. Hyvä mielikuvitus ja omien ajatusten ja ideoiden esille tuominen on aivan mahtavaa miehessä. Ja onneksi olen juuri tälläisen ihanan miehen kanssa naimisissa <3

  37. Pinja sanoo:

    Ihana Mies tykkää tästä elämästä. Se on älykäs ja huumorintajuinen, se nauraa mun kanssa paljon ja usein. Se nauraa myös mulle niin kuin mä nauran itselleni, ja mä voin nauraa sille. Se ei ole siedä diivailua eikä ole mikään nössö ovimatto, joka antaisi kenenkään itseään miten sattuu. Kiltti se kuitenkin on, ja tunteellinen. Sen silmäkulmat vähän kostuu kun se kuulee kauniin biisin. Mun silmäkulmat vähän kostuu, kun se laulaa ja soittaa mulle kauniin biisin.

  38. Mirja Noland sanoo:

    Ihana mies huomaa ja huomioi minut juuri sellaisena kuin olen sillä hetkellä. Hän osaa keskustellä aiheesta kuin aiheista ja hänen kanssaan on heippo jakaa ajatuksia ja ideoida uusia ihmeellisä maailmoita. Keskustelut synyvät aivan itsestään ja ihana mies saa sinut nauramaan silloinkin kun itku tuntuisi ensimmäiseltä vaihtoehdolta. Ihanan miehen silmistä ja olemuksesta näet sen että hän arvostaa sinua ja sinun mielipiteesi on arvokas omassa aitoudessaan. Ja hänen silmistään ja katsestaan koet myös sen, että sinä olet juuri sillä hetkellä maailman seksikkäin nainen ja hän haluaa juuri sinua sellaisena kuin olet.

  39. Rrr sanoo:

    Ihana mies on aito, sydämen sivistynyt, luova ja positiivisen, + suvaitsevan maailmankatsomuksen omaava vahva ihminen.

  40. Outi sanoo:

    Ihana mies antaa naisen olla täysin oma itsensä, on pilkettä silmäkulmassa ja nauttii elämästä. Minun ihanin mies on ihanasti yhtä nörtti, rakastaa ruokaa ja matkustelua / seikkailua. Tämmönen löytyykin jo kotisohvalta 🙂

  41. jenny ferm sanoo:

    Ihana mies on ihana! Sellanen leikkisä ja hauska. karismaattinen ja vähän villi. Ei mikään pilkunviilaaja vaan osaa heittäytyy hetkeen, nautiskella ja levittää hyvää mieltä! Läsnäoleva, avoin ja isosieluinen tyyppi. Avarakatseinen ja eteenpäin menävä heppu kiiinnostais. Tekee asioita jota paasaa! Voih – oiskohan niitä

  42. Lilli sanoo:

    Ihana mies pitää huolta naisesta ja lapsista – olkoon omia tai toisen! Ihana mies on luotettava, kultainen, on rehellisesti oma itsensä eikä pelaile mitään teinimäisiä pelejä. Ystävällinen, sopivasti sporttinen ja hassuttelija. Hänen kanssaan on hyvä olla ihan omana itsenään.

  43. […] Coca-Cola Lightin etkoille. Homman nimi oli siis Ihana Mies ja te lukijat olitte saaneet kertoa minkälainen se teidän mielestänne on. Tämä liittyy kokisen omaan, pian alkavaan […]

Kommentoi