9 Responses to “TARTTOTUNNELMA”

 1. Minun kotikaupunki! Ihanat kuvat.

  Kirjoitan blogini viroksi, mutta sivulta löytyy myös google translate, vaikka se onkin aika huono joskus… Kuvista saa silti paljon irti 🙂

 2. Ja ihana tunnelma onkin! Tartto vois ehdottomasti olla meiänkin kesän lomakohde!

 3. Linda sanoo:

  Hyvä, että tuli positiivinen kuva. Itse en halua enää mennä Tartooseen.. olin muutama vuosi sitten pojan kanssa, palvelu nuivaa, juoppoja pummimassa ja lopulta jopa känniset ukot vokotteli mua, puiston penkillä uskaltanut edes istua. Ja mulla oli vielä lapsi mukana! Lopulta tuli kiire reilusti ennen iltaa hoteliin kun ei kestänyt enää..missään saanut olla rauhassa.

  • Oho, oma kokemukseni oli tosiaan aivan erilainen. Tallinnassa olen saanut nihkeää palvelua ja tavallaan ehkä vähän odotin saavani sitä täälläkin – mutta päinvastoin! Kaikki olivat ihan SUPER ystävällisiä, myös kaduilla/puistossa yms kohtaamamme ihmiset. Keskustan leikkipuistoissa oli vielä paljon perheitä yhdeksän aikaan illalla ja vartta kulkiessa kyllä näki niin nuorisojoukkuja, pariskuntia, vanhempaa laitapuolen kulkijaa, perheitä – mutta kenestäkään ei kyllä ollut mitään häiriötä yms.
   Harmi että teillä oli tylsä kokemus!

 4. Hanna sanoo:

  Ompa tunnelmallista! Ihania kuvia 🙂

 5. […] tuli vastaan nämä kuvat aivan ihanasta Chocolat de Pierre ravintolasta, josta lupasin edellisen Tartto-postauksen yhteydessä aiemmin kertoa vielä lisää. Joten tässä […]

Kommentoi