LOMAKUULUMISIA

13/05/2014

Processed with VSCOcam with f2 presetlasten kanssa espanjassa fuengirola costa del sol rantaProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetlasten kanssa espanjassa altaalla leffalasten kanssa espanjassa fuengirola feriat vesipalloProcessed with VSCOcam with f2 presetlasten kanssa espanjassa hiekan alla hiekkalinna pää hiekastaProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetlasten kanssa espanjassa mummosormetlasten kanssa espanjassa pojat mini rodiniProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Puolitoista viikkoa lomaa takana ja vielä pari päivää edessä. Olemme viihtyneet. Vuosi sitten samoihin aikoihin vietimme kuukauden täällä samoissa maisemissa. Silloinkin oli ihanaa, mutta kyllä ehdottomasti vuosi lisää mompien lasten iässä helpottaa reissaamista. Vaikka olemme täällä sukulaisten luona, vietämme silti kaikki päivät kolmistaan kun muut ovat töissä. Ja tietysti lentomatkat menen yksin lasten kanssa. Nyt olen saanut itsekkin rentoutua paljon enemmän, kokoajan ei tarvitse pelätä että joku on pää edellä uima-altaassa tai putoaa nelikerroksisen talon portaissa. Kentälläkin oli helpompaa kun molemmat jaksoivat kantaa omat reppunsa ja osasivat olla säntäilemättä joka suuntaan.

Rento asenne taitaa kyllä olla kaiken a ja o, olivat lapset sitten minkä ikäisiä tahansa. En ole turhaan aikatauluttanut tai hirveästi suunnitellut etukäteen ohjelmaa matkalle. Olemme kyllä käyneet markkinoilla, eläintarhassa, ferioilla, puistoissa, rannalla, lähikaupungeissa, shoppailemassa, hevostallilla, minä siskopuolten kanssa tanssimassa Fugen yössä, kaupungilla pyörimässä – mutta niinä päivinä kun on tuntunut, niin ollaan vaan jääty kämpille ja altaalle loikoilemaan. Toki se että olemme olemme heinäkuussa tulossa tänne taas uudestaan, hillitsee sitä ettei kaikkia nähtäyyksiä ole tavis kiertää hiki hatussa nyt heti, vaan voimme oikeasti hyvillä mielin keskittyä vaan toistamme ja lämmöstä nauttimiseen.

Ihana aurinkoloma siis takana, teki oikeasti todella hyvää. Nyt on ihana palata kotiin, arkisten askareiden pariin ja kohta se on sitten sielläkin kesä. Suosittelen kyllä kaikille, etenkin niille jotka miettivät lasten kanssa matkustelua, niin menkää! Me lähdetään loppukuusta taas lentäen pariksi yöksi Tarttoon, niin kivasti kaikki on mennyt täällä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “LOMAKUULUMISIA”

 1. Noora sanoo:

  Ihania lomakuvia! 🙂 Minäkin haluan aurinkoon! Ja kiva kyllä nähdä kuinka tyypit matkustaa lasten kanssa. Itellä on vähä pelko persiissä, että mitä matkustelulle käy jos joskus on lapsi(a). Mutta ihan turha pelkohan se. Jos haluaa matkustaa niin sitten matkustaa.

 2. Minna sanoo:

  Ihania kuvia! Matkakuume nousee! Helpotusta luvassa jo heti huomenna, kun lennän kahden pienimmän ja äitini kanssa Espanjaan. Nauttikaa!

 3. minna sanoo:

  Mukavalta näyttää teidän loma kuvien perusteella! Erityisen hauskalta nuo isot pallot uima-altaassa.
  Kyllä voin suositella matkustamista lasten kanssa. Viikko sitten tultiin kolmen viikon reissulta Floridasta. Matkassa oli kaksi aikuista ja neljävuotias sekä kohta kaksivuotias. Ja kaikki meni hienosti. Pitää vaan muistaa mennä lasten ehdoilla.

 4. Heli sanoo:

  Kivoja lomakuvia! Jään innolla odottelemaan Tartton kuulumisia, sillä meillä on tarkoitus mennä käymään siellä kesällä.

 5. Bianca** sanoo:

  Tehän ootte tehneet vaikka mitä!!!:D Ja kiva balanssi, kun on lasten ja aikuistenkin juttuja. Me oltiin viime kesänä pari vkoa etelässä 1.5veen kanssa. Luulen että tänä vuonna helpotusta tuo ainakin lapsen selkeä unirytmi (ja omatoiminen nukahtaminen), vaikka niitä uhmaraivareita lienee luvassa tällä kertaa..:)

 6. Krisse sanoo:

  Ihan mielettömiä lomakuvia! Mikä lomakuume ja – kateus muhun iskikään. En tosin tiedä, iskikö se eniten lämpöön ja aurinkoon vai tohon teidän perheen pienimmän huikeeseen tukkaan 🙂

 7. Vidatiiu sanoo:

  Mielettömän ihania lomakuvia! Oi jospa se kesä saapuis pian tännekin 🙂

Kommentoi