MINTTU TAKKI

2/05/2014

kaksitvå baseball takki minttu mäntysalokaksitvå minttu pyöräkaksitvå baseball takki sporttimallisto minttu mami go gokaksitvå smoothiekaksitvå beseballtakki minttu mäntysalokaksitvå conversekaksitvå takki have a good one

Kerroin jokin aika sitten että Kaksitvå lopettaa toimintansa kevään aikana (klik). Merkin takana hääräävä kaksikko pistää pillit pussiit ja keskittyy jatkossa uusiin juttuihin. Vuodesta 2005 muunmuassa vaatteistaan tunnetun Kaksivtå-merkin kaikki vanhat ja uudet tuotteet ovat siis myynnissä enään muutaman viikon ajan. Myös työhuoneen iraimisto saa mennä, joten edullisesti lähtee myös kalusteita, ompelukoneita, kankaita ja vaikka ja mitä.

Lopettamisen kunniaksi Kaksitvån tytöt Marjo ja Pia tekivät vielä yhden, sporttihenkisen malliston (ja järkkäsivät mahtavat bileet). Have A Good One mallistosta löytyy muunmuassa tämä aivan ihana baseball-takki joka itselläni on ollut kovassa käytössä. Se vain oli rakkautta ensisilmäyksellä. Takkia löytyy myös mustilla ja viininpunaisilla hihoilla, mutta tämä minttuinen oli ehdoton suosikki. Samaa sarjaa löytyy myös hiusdonitsi.

Kaksitvån nettikauppa on toiminnassa niin kauan kun tavaraa riittää ja tuotteita voi käydä livenä hypistelemässä esimerkiksi 9-10.5 Fashion Stock Sales myyjäisissä Vanhalla. Lisätietoja facebookista.

Mitäs tykkäätte uudesta takistani? Nyt jatkan pakkailua, huomenna kutsuu Espanjaaaaaaa!

Takki saatu, kiitos ja RIP!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

14 Responses to “MINTTU TAKKI”

 1. Taikinanaama sanoo:

  Hei pliis miltä sä näytät!!!!!! Niin sairaan hyvältä!!!!!!!

 2. Sonju sanoo:

  Oot aivan sairaan upee! Ja toi tukka, ah!

 3. huti sanoo:

  HERRAN PIEKSUT MIKÄ KROPPA JA MIKÄ NAINEN!!!!!!!

 4. SUN-na sanoo:

  Oi mikä kaunotar:) ihana tukka ja takki <3

 5. Miina sanoo:

  Olin tulossa kirjoittamaan, että olet todella kaunis, ja täällähän muut ovat jo ihan samaa mieltä. 🙂

 6. Mintze sanoo:

  Ihana toi sun uus tukka! Ja takki on kans kiva… 🙂

 7. Pilvi sanoo:

  Voi vitsi miten kaunis olet! Ja ihanat hiukset.

Kommentoi