HAUSKAA VAPPUA

30/04/2014

Processed with VSCOcam with f2 presetvappu hiusliitu

Jos Pääsäisenä koin huonoa omaatuntoa siitä etten tarjoa lapsille tarpeeksi perinteitä, niin Vappu on taas ihan toista luokkaa. Heti aamusta hiusliitua päähän, naamiaisvaatteet päälle ja Hakaniemen torille palloja ostamaan, heilumaan ja munkkia syömään. Seuraavaksi lähdetään vetämään nakkeja ja simaa Kaisulle. Eli lastenbileet. Huomenna Linnanmäelle ja brunssia. Toivottelemme oikein riemukasta ja aurinkoista Vappua kaikille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “HAUSKAA VAPPUA”

  1. Avatar Johanna P. sanoo:

    Mistä oot ostanu hiusliituja? Ku iteki haluaisin kokeilla hiuksiini hiusliituja? Hauskaa vappua sulle ja lapsillesi!

  2. Avatar Heli sanoo:

    Meillä taas vappu on niitä harvoja juhlia, joihin ei liity mitään perinteitä. Kotipihalla on pidetty piknikkiä, mutta se onkin ainut juttu. Ei koristella kotia eikä ostella palloja. Vähän ekstraherkkuja on, mutta muuten aika tavallista.

  3. Avatar Satu sanoo:

    Oli pakko kommentoida ekaa kertaa. Aina kun käyn kurkkaamassa sun blogia tulen todella hyvälle päälle. Susta huokuu sellainen positiivisuus ja kauneus. Oot mun mielestä ihanan rento ja sun pojat on äärettömän söpöjä. Hyvää vappua!

Kommentoi