LOMALLA

3/05/2014

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetLOMALLA 3LOMALLA 4

Terkkuja Helsinki-Vantaa lentokentän leikkihuoneesta. Täällä jo malttamattomina odotellaan lennon lähtemistä ja pääsyä lämpöön ja aurinkoon. Espanjassa meitä odottaa isäni perheineen ja on aivan ihana nähdä heitä pitkästä aikaa. Sen kummempia matkasuunntelmia meillä ei ole, mutta ainakin rentoa yhdessäoloa ja paljon uimista on luvassa.

Lomailemme siis seuraavat pari viikkoa, jonka aikana blogi päivittyy vähän normaalia hitaammin. Kerron kyllä silloin tällön kuulumisiamme, luvassa on myös juttua auringolta suojatumisesta, äitienpäivän mietteitä, sekä lisäksi on toivottu postausta lasten kanssa matkustamisesta. Vaikka blogissa olisikin loman aikana vähän hiljaista niin Instagramista pääsee seurailemaan lomatunnelmia.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “LOMALLA”

  1. Yksi sana; KATEELLINEN! Matkakuume on tosi kova, jostain täytyisi löytää aikaa että päästäisiin ulkomaille perheen kesken. Nauttikaa lomasta, lämmöstä ja auringosta sekä ennen kaikkea perheestä! 🙂

    http://mkasvukipuja.blogspot.fi

  2. eltsu sanoo:

    heii ensinnäki: nämä sun kuvat on aina ihanan raikkaita ja ilosia 🙂 ja toiseks: pakko kysyä että millon oot ostanu nuo ekan kuvan kengät? ne on vissii h&m:ltä mutta en oo nähny sellasia siellä lähiaikoina!

    • oih, kiiitos! olen viimeaikoina ollut vähän laiska raahaamaan kameraa, mutta ihana kuulla että nämä instagram kuvatkin miellyttävät 🙂 ! Kengät ON h&m:ltä, tästä on ehkä pari viikkoa kun ne sieltä ostin 🙂

Kommentoi