TÄYTETTÄ PONNARISSA

24/03/2014

paksut hiukset hiuslisäke musta mekko punaiset hiukset nikepaksut hiukset hiuslisäke ruskea punainenpaksut hiukset luonnollinen hiuslisäke glitterpaksut hiukset ponihäntä hiuslisäke glitterpaksutukka hiuslisäke ponnari glitter

Vuoden ajan tukkaa on lähtenyt huomattavan paljon päästä. Imetyksen lopetus, stressi, ero ja muutto saivat aikaan sen että hiukset ovat nyt ohentuneet varmaan puolella. Ja erityisesti viimeisen parin kuukauden ajan asia on alkanut jo haittamaan, niin suuri muutos on ollut. On kauhea pestä ja laittaa hiuuksia ja vain muistella kuinka paksut hiukset ennen olivatkaan.

Olen nyt tässä viimeaikoina syönyt hiuksia vahvistavaa ravintovalmistetta, mutta yleensä unohtanut ottaa pillerit – joten niistä ei ole ollut hyötyä. Testasin myös kampaajalla Nioxin-hoitoa ohentuneille hiuksille sekä tuuhentavia hiustuotteita. Mutten oikein kokenut niistäkään olevan tarpeeksi apua. Joten aloin haaveilemaan hiuslisäkkeistä.

Ja haaveeksi se on edelleen jäänyt. Vaikka hiuslisäkkeet/hiusten pidennyt/tuuhennus kiinnostelee kovasti, en ole niitä viitsinyt kokeilla. Pelkään jääväni ”koukkuun”. Sillä näin olen kuullut hyvin monelle käyneen. Samoin kuullut olen omien hiusten huononemisesta pidennysten takia, tiheistä huoltoväleistä ja rahan palamisesta. Mietin siis vielä.

Mutta mitäs siellä täytettä siellä ponnarissa nyt sitten on? Kävin tuossa loppuviikosta ihan muissa asoissa City Centerin Glitter myymälässä. Korujen, pinnien ja ponnareiden lisäksi liikkeistähän löytyy paljon erilaisia (ja todella kummallisen näköisiä) hiuslaitteita. Kohottavia tyynyjä, putkia ponnarin sisälle ja vaikka mitä. Niin ja pinneillä päähän napsautettavia hiuslisäkkeitä. Päähänpistona kokeiltiin minulle päähän tuollaista punertavan ruskeaa lisäkettä. Sen lisäksi tukan alla on kohottava tyyny. Kyllä, luitte oikein. Pää täynnä härpäkkeitä.

Itse ihastuin eniten tunteeseen että miltä hiukset oikeasti tuntuvat päässä kun siellä on vähän extraa. Ponnarin huomaa, sillä se painaa vähän ja tuntuu kädessä ihanan paksulta. Mahtava tunne hiirenhännän jälkeen, joka muuten näkyy aika hyvin luonnollisessa tilassaan esim tässä postauksessa. Mutta on myös kiva että tekotukan saa napsaistua helposti pois. Tämä lisäke on tekokuitua, mutta näyttää ja tuntuu mielestäni kivan luonnolliselta oman tukan seassa.

Onko teillä lukijoissa jollain pidennyksiä? Olisi tosi kiva kuulla että millaisia ja mitä niistä ajattelette. Entäs napsauttaako teistä moni vähän extratukkaa päähän vaikka juhliin lähtiessä?

Tuotteet saatu Glitteristä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

16 Responses to “TÄYTETTÄ PONNARISSA”

  1. supervain sanoo:

    Entäs klipsipidennykset? Itse kokeilin aikanaan teippipidennyksiä huomatakseeni että sain repiä ne parin viikon päästä pois kun olin allerginen moisten härpäkkeiden liimalle 😀

  2. Tara sanoo:

    Niin hieno! Tämmöset täytyy saada!

  3. Janna sanoo:

    Upeasti olet itsesi laihduttanut aivan uskomatonta työtä! Mutta koita saada itsesiki näkemään se ja heitä nuo leventävät teltta kamppeet meneemään!
    Ylläolevissa kuvissa hame ei missään nimessä tee oikeutta upealle vartalollesi eikä se useissa kuvissa esiintyvä karmea camo pusakka/takki.

  4. toinen mami sanoo:

    Heippa! Jos unohtelet asioita ja olet väsy + hiukset ohenevat, tarkistuta kilpirauhasarvosi? Nimim. selityksen saanut.

    • Henna Maria sanoo:

      Tuli ihan sama asia mieleen. Kyllä tottakai stressi voi aiheuttaa hiustenlähtöä, mutta jopa vuoden ajan? Ja sun ”vauva” on jo reilusti yli kaksvuotias, että en usko, että mitkään raskaushormoonit on enää systeemissä mukana. Mulla oli ollut ulkomaille muutto, rankka vuosi ja taaperon imetystä takana, kun tukasta tipahti aika nopeasti n. puolet pois. Vasta paljon myöhemmin selvisi, että kilpirauhashormoni oli syypää…ei ollut tarpeeksi. Suosittelen tarkistuttamista! Jos on jatkuva väsy, kärttyinen olo, kummia särkyjä tai vaivoja, paino ei putoa jne. liittyvät kaikki kilpparivaivoihin.

  5. Ei yhtään huomannut, että hiuksissa olisi ollut jotain ylimääräistä ennen tekstiä – hyvältä näyttää 🙂

    Minä ostin joku aika sitten Glitteristä sellaisen superpaksun teko otsatukan, mutta en ole tohtinut sitä vielä käyttämään. Jonnekin juhliin voisi kokeilla jonkun pannan kanssa, mutta tosi kiva, että on tullut tarjolle tälläisiä kaikenlaisia lisäosia päähän 😀

    Kirjoitin hetki sitten postauksen hiushistoriastani, kun minulla on ollut sinetti pidennykset vähän väliä lähes kymmenen vuoden ajan – eli jep, koukkuun jää 😉

    Täältä voi katsoa sen:
    http://sisuvoima.blogspot.fi/2014/02/minun-tyyli.html

  6. Lindusius sanoo:

    Ponnari näyttää hyvältä ja sinä erittäin naiselliselta ja kauniilta kuten aina.

  7. Tiina sanoo:

    Hyvännäköinen ponnari! Voisitkos esitellä nuo ’härpäkkeet vielä sellaisenaan, en osaa oikeen hahmottaa esim tuota kohottavaa tyynyä? Nimim. Hentotukkainen

  8. miiu sanoo:

    KAUNOKAINEN <3 aawwww!

  9. Marika sanoo:

    Hei onko minulta mennyt ohi Nivea arvonnan voittajat vai onko ne vielä arpomatta?

  10. […] Kuva MAMI GO GO […]

  11. No enpä olisi huomannut lisähiuksia jos olisin vaan kuvat katsonut! Hyvältä näyttää.

    Mulla on vauva nyt 5kk iässä ja tiputan hiuksia armotomalla vauhdilla, pesun jälkeen ei halua koskea tukkaan ja aamulla pelottaa harjata, ties kuinka paljon taas lähtee. Mutta lisäkkeitä en ole vielä harkinnut, huivivirityksiä olen miettinyt otsaosiolle keijoleppäsiä peittämään. Tosin, uusi tukka näkyy jo olevan tuloillaan:)

  12. Hanna sanoo:

    Mulla on ollut kaksi kertaa sinettipidennykset enkä kyllä palaa enää niihin vaikka maksettaisiin. Ne on ihanat alussa, mutta kun hiukset kasvaa alkaa sinetit näkyä hiusten lomasta ärsyttävästi ja tyvi helposti rastoittuu/huovuttuu. Koin myös että hiusten kunto pidennysten jälkeen oli huonompi. Siskoni taas on kokeillut kaikki variaatiot; sinetit, klipsit, teipit ja lettikiinnityksen ja mitä näitä nyt on. Monien vuosien kierre jo takana ja nyt ensimmäistä kertaa näyttää siltä, että hän ehkä oikeasti pystyy olemaan jo ilman, kun aijemmat kokeilut ei oo toiminu ja aina on palattu pidennyksiin. Nyt on sit siskolla lyhyt polkkatukka kun muuten olis niin huonokuntoinen, ei oo omaan luonnolliseen pitkään tukkaan enää paluuta ainakaan pitkään, pitkään aikaan. Eli toisin sanoen en suosittele pidennyksiä.

  13. Nadja sanoo:

    Mulla ollut sinettipidennyksiä sivuilla tuuheutta tuomassa, mutta pieni ongelma oli se, että hiukseni kasvavat epätasaisesti, joten lenksuja tuli juureen ja takkuuntuivat ylhäältä herkemmin. Ehdottomasti kannattaa hankkia erikoisharja pidennyksille kampaamosta. Helpottaa hoitoa ja kestoa.
    Äitini piti 70-luvulla irtolisäkettä miltei päivittäin, siihen aikaan jaksettiin…

  14. Anna sanoo:

    Täällä äiti, jonka oma tukka on ohut, hento ja luonnonkiharan takia hauras. Minulla oli useamman vuoden sinetit, raskausaikana 50cm ja vitsi olikin tuuhea ja upea tukka. Noh, imetyksen aikana rupesi tukka lähtemään ja sitten otatinkin pidennykset pois, kun eivät enää ”mahtuneet” siististi oman hennon tukan sekaan. Lopputulos oli aika kamala, oma tukka kärsi paljon.
    Käytin glitterin irtoponnaria jonkin aikaa, mutta kuituahan se on, eikä siksi niin hyvä. Nyt käytä id-hairin klipsipidennyksiä (aina kiinni edes osittain tai lakin alla, koska oma tukka ei peitä klipsejä kunnolla) ja ovat todella hyvät. Niitä voi hoitaa ja laittaa ihan niin kuin omaa, myös värjätä. Ja mikä parasta, oma ei kulu, mutta tukka on silti kaunis ja iso 🙂

Kommentoi