VIMMATUN IHANA

21/03/2014

vimma kevät kesä ihanat vaatteetvimma haaremhousut hyppyvimma kevät kesä pussihousut kaapovimma lastenvaatteet kevät poikavimma kevät kesä puuvillapaita poikavimma pikku joogivimma kevät printti takaa paitavimma printti haaremhousut poikavimma rakas kaapo

Meillä ei yleensä saa pomppia sängyllä. Paitsi aina välillä. Ja sitten pompitaankin ihan vimmatusti.

Vimmalta tuli postissa ihastuttava yllärilähetys. Noita haaremihousuja olen jo miettinyt pitkään. Ja entäs tuo paita. Siis uuh ja ah mikä printti! Upea! Vie minut kaukaisiin maihin-printin on suunnitellut Linda Linko. Kyllä itsellenikin kelpaisi kesämekko samaa kuosia. Kangaskin on varmasti aivan ihana kesäkuumalla. Huomaa että vaate on onnistunut etenkin siitä että lapsi nauttii se päällä olosta. Äiti, saanhan pitää näitä joka päivä – hän kysyi. Nettikaupassa näyttikin olevan jo muutamia kevätuutuuksia, ja lisää on tulossa. Tykkäättekö?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “VIMMATUN IHANA”

  1. Heli sanoo:

    Tykkään! Ihanan värikästä, raikasta ja erilaista.

  2. Anette sanoo:

    Tykkään tietenkin. Ja vimmasta muutenkin. Ihana toi uusi kuosi. Ne shortsitkin mageet.

  3. Sara. sanoo:

    Nää ei oikein ehkä muhun iske, mutta herranjumala Kaapo on kaunis lapsi!

  4. Jonna sanoo:

    Oi! Onpa kivan näköiset vaatteet! Tykkään siis!! 🙂

  5. Hanna sanoo:

    Joo tuo on ihan älyttömän siisti printti. Nyt kun kerroit suunnittelijankin niin onhan se ihan nähtävissä; samaa tyyliä kuin Kaiku klubin ainakin facessa näkyvät kansikuvat, jotak ovat myös Lindan tekeleitä 🙂 Jonkun vaatekappaleen jos aikuisten kokoa saisi, olisin onnellinen!

Kommentoi