LUISTELUA JA PIZZAA

16/03/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERArustica pop up pizzeria dr oetker kaverukset luistelemassarustica droetker elsa ja plus mimmirustica droetker jääpuisto luistelu kaunoluistimetrustica minttu mamigogo jääpuistoOLYMPUS DIGITAL CAMERArustica droetker pop up pizzeria jääpuisto pöydät jäälläOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERArustica pizza kopio aamukahvillaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAYhteistyössä Bellablogit ja Dr Oetker

Viikonloppuna Helsingin rautatientorilla olevaan Jääpuistoon avautui viikon ajaksi italialaishenkinen Pop Up Pizzeria. Luistelun lomassa pizzeriassa voi siis käydä herkuttelemassa Dr Oetkerin herkullisia Rustica-uutuuspizzoja. Rustica pizzat ovat normaalia pakastepizzaa suurempia ja muutenkin reilumpia. Eivätkä muuten maistu yhtään perinteiseisiltä pakastepizzoilta. Täytettä on reilusti ja juusto ulottuu reunoille saakka. Yksi pizza sopii hyvin usemmallekkin jaettavaksi.

Me vietimme kivalla porukalla nauruntäyteisen illan Jääpuistossa. Oli oikea elämys istua taivasalla keskellä talvista kaupunkia, nauttia ystävien seurasta, hyvästä ruoasta, juomasta ja musiikista. Mimmin kanssa maistettiin pepperoni-calabrecejuusto -sekä neljän juuston pizzaa. Rustica perheeseen kuuluu näiden lisäksi vielä ainakin tosi herkullisen näköinen kinkkua ja herkkusieniä sisältävä Royal pizza. Luistelemassa olen tainnut ylä-asteen jälkeen käymässä vain kerran, joten lievästi voisi sanoa taitojen olleen hieman ruosteessa. Oli kuitenkin tosi hauska käydä vähän jäällä kokeilemassa. Ehdottomasti yritän vielä ehtiä ensi viikolla lastenkin kanssa luistelemaan, on se vaan niin hauskaa koko perheen puuhaa.

Jääpuisto onkin tosi hyvällä paikalla ja pop up ravintola on lapsiperheille, kavereille ja pariskunnille kiva paikka minne viettämään aikaa ja luistelemaan. Tai ihan vaikka poiketa yksin extempore työmatkalla! Pizzalla voi toki käydä myös ilman luistelua. Tulevana viikkona kun pop up pizzeria on pystyssä on jääpuistossa paljon kivaa ohjelmaa. Kuten luistelukoulua lapsille ja aikuisille, luisteluleikkejä koko perheelle, DJ, Mikki Auki -klubi, ringetteä ja kiekkokoulua.

Suosittelen siis lämpimästi ottamaan perheen tai kaverit tai vaikka molemmat mukaan ja suuntamaan jääpuistoon. Dr Oetkerin Pop Up Pizzeria su 23.3 saakka.

Oletteko muuten jo ehtineet luistelemaan tänä talvena? Mikä ikäisinä teillä lapset ovat ensimmäisen kerran luistimille päässeet?

http://www.youtube.com/watch?v=5YI6C5I_aZ0

Kiinnostaisiko muuten perhematka Italiaan? Dr Oetkerin Facebookissa voit osallistua matkan arvontaan lataamalla oman pizzahetken kuvasi hashtagillä #pizzahetki.

Kiitos kaverit Henriikka, Elsa ja Mimmi <3 !

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “LUISTELUA JA PIZZAA”

  1. Anna sanoo:

    Ihanan näköistä toimintaa! Minttu, mulla on sulle haaste, vastaile siihen jos jaksat 🙂

  2. Valeäiti sanoo:

    Nyt on pakko pitkästä aikaa komentoida kun huh miten kuuma mirmeli sä olet! 🙂 joka postauksessa vaan kauniimpi, ihana <3 ja vitsi kun ehdittäisiin nähdä taas joskus!

  3. Saga sanoo:

    Ihan mahtavaa, että vieläkin pääsee luistelemaan. On kyllä niin tunnelmalliset kuvat, että huh. Teillä oli varmasti tosi superia.

    http://niittykulma.blogspot.fi/

  4. Piia sanoo:

    Aivan taivaallisen ihanat nuo sun uudet hiukset! Ollapa brunetti…

    Jääpuistopäivä näyttää hauskalta, vieläköhän ehtisi 😀

    Piia //

    http://weekend-chic.blogspot.fi

  5. sh sanoo:

    Valeäiti (<3), vei sanat suustani jo. Mutta sä olet herranjestas yksi kauneimmista naisista joita tiedän. Ihana.

Kommentoi