PÄIVÄN KOHOKOHTA

15/03/2014

oksennustauti talvihaalarit makian pipooksennustauti lapset haalari kauppaoksennustauti kapsi pipo marimekko kaulahuivi

Tämän päivän kohokohta olisi voinut olla uudistetun risteilyaluksen ravintolan testaus, uusi tatuointi, kaverin babyshowerit tai toisen kaverin lapsen synttärit. Mutta tänään kohokohta kuitenkin oli lähi-Alpepassa käynti. Kiitos lasten vatsataudin. Mutta nää on näitä. Helponta vaan ottaa ja niellä, ei tässä muutakaan voi. Harmittelun sijaan sitten kantaa sieltä Alpepasta kotiin jäätelöä, karkkia ja ranskalaisia. Ja kaikilla hyvä mieli (mitä nyt pieni herkkumorkkis).

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “PÄIVÄN KOHOKOHTA”

  1. Meri sanoo:

    Sympatiat sinne.
    Meillä tämän äidin päivän kohokohta on, kun 3kpl kuumeisia, räkäisiä lapsia on saatu lääkittyä ja nukutettua edes hetkeksi yöunille ja SAAN SYÖDÄ RAUHASSA ÖVERISOKERISIA MUROJA SOHVALLA!

    🙂

    PS Oliko sillonki niin paljo tauteja liikkeellä ku on ollu itte lapsi?

    • Hanna sanoo:

      Ei varmasti ollut. Nykyään ruoka on suoraan sanottuna niin shaissea että ei ihme että sairastellaan 🙁 Huomannut tämän itsessänikin kun heikon rahatilanteen vuoksi muutaman kuukauden jättänyt luomut ostamatta ja syönyt vain sitä mikä on halpaa ja helppoa niin johan on tautia taudin perään.. Aikaisemmin en ollut koskaan kipeä! Ja tämä ei siis ollut kritiikkiä ketään kohtaan vaan ihan harmittelua siitä mihin ollaan menty, mitä meille ravintona tarjotaan..

  2. Melina / Minishow sanoo:

    Voi ei, tsemppiä potilaille! Olispa ilman noita tauteja kuulostanu kivalta päivältä.

    http://kideblogi.fi/minishow

  3. Voi ei, jospa alkaa jo helpottaa! Meillä se lähikauppareissu on normiarjen kohokohtia. 😉 t. Mutsi ja pojat (4kk & 1v9kk)

  4. Bianca** sanoo:

    Voi kettu kun jäi monta juttua väliin, mutta lohturuoka toimii! Morkkista älä päästä kylään 😉

Kommentoi