LEGO ELOKUVA

12/02/2014

the_lego_movie-widelego elokuva

Instagram seuraajat jo ehkä tietävätkin.. Käytiin juuri katsomassa kutsuvierasnäytöksessä ennakkoon yksi ehkä parhaista animaatioista joita olen koskaan nähnyt. Nimittäin pian ensi-illansa saava LEGO ELOKUVA. Heti alusta saakka mua nauratti ihan kauheasti, leffa oli todella nopetempoinen ja täynnä toimintaa, mutta hyvää läppää riitti joka käänteessä. Pissat meinasi viimeistään tulla housuun, ja Kaapokin joutui vähän toppuuttelemaan että äiti älä naura, kun Batman halusi lähteä bailaamaan… Yhtään ei auttanut että vieressä räkätti ilmeisesti samassa mielentilassa ollut Kaisu. Tekipä hyvää!

Lego elokuva oli visuaalisesti todella vaikuttava, hienosti tehty. Erilaisia lego-ukkeleita näkyy leffassa muistaakseni 184 ja palikoita yli 15 miljoonaa. Lego elokuva on herättänyt suurta kiinnostusta ympäri maailman, eikä ihme, kaikkihan tuntevat ja tykkäävät legoista. Toimintapläjäyksellä oli myös aika yllättävä, ihana, loppu.

Suosittelen elokuvaa oikein lämpimästi vähän vanhemmille lapsille, 5-7 vuotiaasta ylöspäin.  Ja tietysti aikuisille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “LEGO ELOKUVA”

 1. Vitsit, Sisu lego-fanina olisi ihan onnessaan ja olen miettinytkin, että jaksaisiko hän jo katsoa elokuvan. Miten Kaapo jaksoi? Tai ennenkaikkea se ääni on niin kovalla, että pienempi lapsi voi säikähtää sitä? Pelottiko Kaapoa missään kohden? Entä pysyivätkö lasit päässä?

  • No se oli välillä aika pelottavakin, tai jännittävä siis. Tosi paljon menoa ja meinikiä. Kaapo jaksoi oikein hyvin, oli odottanut leffaa kovasti ja muutenkin on tottunut elokuvissa kävijä. Lasitkin pysivät päässä ihan hyvin, nyt siellä oli lapsille omia vähän pienempiä laseja 🙂 Mutta hirveästi alle 5 vuotiaalle on kyllä vielä liian raju.

   Niin ja kiitos siitä haasteesta, en ole ehtinyt sitä vielä… 🙂

 2. Tiina sanoo:

  Satunnaisena anonyymina vierailijana on nyt ihan pakko yhtyä kehuihin. Täällä Tanskassa elokuva tuli teattereihin jo viime viikolla ja käytiin tietysti 5 vee Lego-fanin kanssa se katsomassa. Koko perhe tykkäsi tosi paljon, ja poika ei ole muusta kuin leffasta sen jälkeen puhunutkaan. Ja halusi heti sen loputtua äkkiä kotiin rakentamaan Batmanin kulkupelin ja muita elokuvassa olleita juttuja 🙂 Joten ehdottomasti kaikki katsomaan!

 3. Meillä mies pääsee poikien kanssa katsomaan lauantaina:) Odottavat kyllä kuin kuuta nousevaa!

 4. Mirka sanoo:

  Olen nähnyt tästä trailerin, ja elokuva näytti ihan mielenkiintoiselta! Mies sai töiden kautta leffalippuja juurikin tätä elokuvaa varten, joten pakko käydä katsomassa! 🙂

  http://mbabysteps.blogspot.fi

Kommentoi