GUGGUU KEVÄT / KESÄ

13/02/2014

gugguu kaapo punaiset baggytgugguu kevät hupparitgugguu kevät kesä baggytgugguu elvis keltainen paita mustat housutgugguu kevät kesä haalarigugguu kaapo elvis kalle kuvajagugguu kevät tyttöjen housutgugguu kevät tytötgugguu vauva hupparigugguu kevät pojat

Oi tässähän pääsee jo ihan kesäfiilikseen näitä kuvia katsellessa. Oletteko jo huomanneet että Gugguu on paljastanut kuvia pian myyntiin tulevasta kesät/kesä 2014 mallistostaan? Itse pääsin näkemään kaikki vaatteet livenä jo viime vuonna, kun Kaapo ja Elvis olivat kuvauksissa malleina.

Tykkään todella paljon Gugguun vaatteissa noista leikkauksista ja erityisesti vanhvasta ja paksusta trikoosta. Meillä kun pojilla tuppaa kaikki legginssit mennä polvista rikki, niin näillä saa aika monta kertaa mennä asvaltilla kumoon ennen kun kuluvat puhki. Uutuutena nyt kevään mallistosta löytyy muistaakseni ainakin parit housut ja kesähaalari. Myös tulevissa pipoissa on hauska uusi juju.

Onkos muille Gugguun vaatteet jo tuttuja, entäs mitäs tykkäätte kevään uutuuksista ja uusista väreistä? Ja mites noi kaikki mallipojat ja tytöt, ihania eikö!?

Kuvat Eveliina Mustonen

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “GUGGUU KEVÄT / KESÄ”

  1. Hih, aina, kun mä näen jossain facebookissa tai muualla noita gugguun kuvia niin ettin aina ensimmäisenä teidän lapset niistä. 😀 Ihania!
    Vaatteita meillä ei oo vielä yhtään. Mä olisin halunnut tilata molemmille ne haalarit, kun ne tuli alennukseen, mutta pähkäilin liian kauan, kun kaikki oikean kokoiset oli sitten jo mennyt. :/

  2. retromoderni sanoo:

    Vielä kokeilematta nämä vaatteet mutta tuo keltainen housupuku on hieno ja sopivan pirteä.

  3. Anna sanoo:

    Täydellisiä vaatteita, tykkään tällä hetkellä niin paljon enemmän suomalaisesta designista, kuin ylihintaista turkissa tehdyistä ulkomaalaisista statusmerkeistä..
    Gugguussa on sitä jotain, toimivat leikkaukset, hyvin ajateltu esim vetoketjun sijoittelu (normaaleissa huppareissa vetskari hankaa pojan leuan ruvelle), ihanat raikkaat ja selkeät värit. Niin, lisäksi nopea toimitus, ihana asiakaspalvelu ja superihanat pienet mallit 🙂
    Mitään ei siis vialla? 😉 Täällä odotetaan ihan täpinöissään oranssia hupparia, jumpsuitia.. KAIKKEA! 😀

  4. Maria sanoo:

    Tykkään, harmi vaan kun on niin hitokseen kalliita :).

  5. Miikku sanoo:

    Kauniita ja laatu uskomattoman hyvää! Harmi vaan kun ovat niin kalliita että alesta vain raskii ostaa

  6. Lindusius sanoo:

    Kokeiltu ja tykätty tosi paljon! Ihanat pojat <3

  7. Elsa sanoo:

    Niin hurjan kivoja vaatteita! Voi kun olisinkin rikas, kyllä tietäisin mitä tilata 🙂 Josko sitä pikkuhiljaa sais hamstrattua jotain kaappiin!

  8. Sinulla on kyllä niin suloiset pojat! Ja Gugguun vaatteet näyttävät tosi hyviltä heidän päällään.

  9. Henna sanoo:

    Ihanat värit ja hyvä laatu! Ainut miinus siitä, että trikoo pantseissä lahkeiden resorit ovat tosi tiukat ainakin meidän pojalle. Hupparit näyttää myös kivoilta!

  10. Kaze sanoo:

    Tää on mulle jotenkin aika tuntematon merkki, pitäätutustua kun on kivan näköisiä:)

Kommentoi