YSTÄVYKSET TUTTIFRUTISSA

10/02/2014

minttu mami go goessi peace love and poop diapersminttu ja riikka

Onko monelle lukijalle jo tuttu verkkolehti Tuttifrutti Magazine? Se on siis ilmainen perheellisille suunnattu lifestyle-lehti netissä. Sieltä löytyy paljon kivoja juttuja, kuten lahja -ja juhlavinkkejä, uutuustuotteita, muotia, reseptejä, matkustus -ja sisustusjuttuja.. vaikka mitä! Lehden takana häärii kaksi äitiä, Pia ja Iisa. Verkossa ilmestyvä persoonallinen lehti on modernin visuaalinen, ja se antaa lukijalleen kosolti inspiraatiota ja elämäniloa. Tuttifrutti ilmestyy kaksoisnumeroina 6 kertaa vuodessa.

Tammi-helmikuun numerossa on myös tuttuja naamoja, nimittäin Essin, Riikan ja omani. Käykää siis ihmeessä lukemassa kiva juttu siitä miten meistä tuli tuli ystäviä ja miksi (sivu 52 huumori yhdisti blogiäidit).

Ystävyydestä puheenollen, muistatteko jollain tavalla omia ystäviänne nyt tulevana ystävänpäivänä?

Kuvat Pekka Järveläinen / Tuttifrutti Magazine

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “YSTÄVYKSET TUTTIFRUTISSA”

  1. Ihana lehti! Ihan uus tuttavuus mulle, pakko lukee vielä ajatuksen ja ajan kanssa uudelleen läpi 🙂

  2. CURIOUSNOORA sanoo:

    Aivan ihana juttu teistä ja voi kuinka visuaalisesti hurmaava tuo lehti onkaan! Täysin uusi tuttavuus minulle! :)♥

Kommentoi