TUKHOLMA

29/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtukholmassa lapset kyydissäOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtukholmassa minttu mäntysaloOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvapläjäys Tukholmasta jossa vietimme maanantain Riikan perheen kanssa. Olen käynyt Tukholmassa monesti, mutta vain kerran, seiskaluokalla, olen viettänyt aikaa siellä pidempää kuin pikaisen päiväretken verran. Joten ehkä sen Losin reissun sijasta otan tavoitteeksi viettää tänä vuonna muutaman yön kauniissa Tukholmassa.

Reissustamme enemmän kertomisen sijasta painun nyt nukkumaan sadan vuoden univelkojani, ennen kun niitä tulee taas lisää. Mutta olisitteko kiinnostuneita kuulemaan seuraavassa postauksessa vaikkapa lempppari shoppailupaikkojani Tukholmasta?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

11 Responses to “TUKHOLMA”

 1. Elvis fani:-) sanoo:

  Mm mm mm aivan, aivan, todellaki, todellaki….. tuo Elvis kyllä on niin ihku:o)

 2. jadore sanoo:

  Kiinnostaa!

  Tukholma on kyllä kaunis kaupunki. Haluaisin itsekin viettää siellä muutaman päivän ihan rauhassa tutustuen kaupunkiin.

 3. Murphy sanoo:

  Kivoja kuvia! Kiinnostaa kyllä Tukholman jutut! Muistaakseni puhuit jokin aika sitten arpovasi noita MAKIA- takkeja, mitähän sille jutulle kuuluu? Haluun voittaa semmosen 😉

  • Kiitos! Makian puolelta homma on hieman jäissä, takkeja on enään muutamia jäljellä eikä voittaja sitten välttämättä saisi haluaamansa kokoa. Joten ehkä koitetaan keksiä jotain muuta kivaa, toivottavasti pian! 🙂

 4. Ihanat samispipot! Kivoja matkahavaintoja muutenkin :)!

 5. […] menivätkin laukkuun. Se oli vain pakko saada. Ja kenkiin sain taas ihan hirveän pakkomielteen Tukholman reissulla. Sain vielä pidettyä kukkaronnyörit tiukalla siellä, mutta lopulta sorruin tilamaan lenkkarit […]

Kommentoi