CAFÉ ODOTTAMATTOMIA KOHTAAMISIA

29/01/2014

Café Odottamattomia Kohtaamisia_Lasipalatsi 20-30012014sami tallberg villiyrtti mami go go bella-blogit

Jos liikutte tänään keskustan suunnalla, niin piipahtakaahan Lasipalatsissa sijaistevaan Kuopion seudun Odottamattomia Kohtaamisia pop-up kahvilaan. Minä aion ainakin. Café Odottamattomia Kohtaamisia tarjoaa tänään kello 12-17 ja 18-19.30 mielenkiintoista ohjelmaa erityisesti lähiruoasta ja villiyrteistä kiinnostuneille. Tai ihkusta Sami Tallbergista kiinnostuneille Sami Tallbergin, joka on siis villiyrttiasiantuntija. Päivän teema on ”Lähiruoka ja villiyrttien lumo” ja yrttispesialisti Sami siis kokkaa maistiaisia villiyrteistä ja Pohjois-Savolaisesta lähiruoasta.

Olin itse vähän ennen joulua eräässä toisessa tilaisuudessa maistelemassa Samin tekemiä ruokia, ja ne olivat ihan mielettömän hyviä. Oli todella mielenkiintoista kuulla kaikista ihmeellisistä kasveista ja juurista joita voi käyttää ruoanlaitossa ja maustamisessa. Kunhan saan käsiini vain Villiyrtti-keittokirjan lähden kävelylle mökkimetsään ihan toisella tavalla. Kannattaa siis oikeasti käydä maistelemassa tutustumassa ihmeellisiin villiyrtteihin!

Kello 18-19.30 on vuorossa ravitsemusterapeutti Hanna Partasen ja Karita Tykön vetämä ilta, jossa aiheena on ruokailun ja ravitsemuksen trendit. Torstain aiheena kahvilassa on Arjen turvallisuus. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Muistathan myös paikalle mennessä mainita olevasi Bella-blogien lukija. Teille on nimittäin varattuna kuopiolaisen Trube-leipomon herkullisia pullapitkoja mukaan vietäväksi! Käykää siis ihmeessä pop-up kahvilassa maistamassa yrttiherkkuja ja nappaamassa pullapitko mukaan, niitä on rajoittu määrä!

Hauska idea mielestäni tällainen kahvila, jossa tuodaan vähän Kuopiota ja muita kiinnostavia ja täkeitä asioita lähemmäksi meitä Helsinkiläisiä, vai mitä olette mieltä?

Postaus on sisältöyhteistyö Kuopionalue.fi kanssa.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “CAFÉ ODOTTAMATTOMIA KOHTAAMISIA”

  1. Bianca sanoo:

    Sulla sitte näyttää kaikki vaatteet hyviltä! Himoitsin haaremhousuja jo viime m&i-esittelyssä mutta eivät vaan so sovi mulle. Pojalle piti sitten hankkia:)

  2. Elvis fani:-) sanoo:

    Mie romahan koht, ku Elvistä ei ole näkyny pitkään aikaan:-)

Kommentoi