ME&I JUHLANÄYTÖS TAMPEREELLA

28/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMe and I-2Me and I-153Me and I-154Me and I-182Me and I-173Me and I-187Me and I-47meandi Me and I-35meandi Me and I-56

Viime perjantai oli vähän jännä, mutta ennen kaikkea todella hauska päivä. Ruotsalainen Me&I vaatemerkki viettää tänä vuonna 10-vuotis juhliakauttaan ja Tampereella pidettiin ensimmäinen pre-kickoff juhla. Juhlissa oli paikalla pari sataa Meandin myyjää joille uusi kevään mallisto esiteltiin. Paikalla oli myös Me&I:n omistaja ja perustaja Helene Nyrell sekä suunnittelija Susan Engvall, joihin oli todella mielenkiintoista tutustua päivän aikana. Jännittävän päivästä teki se että me yhdessä Elisan, Emilian ja Johannan kanssa saimme kunnian esitellä naisten malliston myyjille järjestetyssä muotinäytöksessä.

Näytöksen jälkeen jatkoimme iltaa hauskoissa merkeissä hyvän ruan, juoman ja seurustelun merkeissä. Oli todella ihana huomata miten hyvä yhteishenki myyjillä oli keskenään. Ja toki oli hienoa nähdä ja pukeutua vaatteisiin ihan ensimmäisten joukossa. Itse ihastuin täysin noihin mustiin haaremityylisiin housuihin jotka olivat päälläni. Ja oli siellä paljon muutakin kivaa. Mallisto julkistetaan huomenna, jolloin tekin sitten näätte lisää.

Miltäs tämä pieni vilahdus naisten vaatteista näin ennakkoon vaikutti?

Osa kuvista Anna Tanninen

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

18 Responses to “ME&I JUHLANÄYTÖS TAMPEREELLA”

 1. oot niin kaunis ja toi kuva susta mustissa housuissa ja valkoisessa paidassa, ihana!

 2. Nanna S sanoo:

  Moikka, minulla oli tarkoitus tulla moikkaamaan sinua näytöksen jälkeen, mutta olitkin jo ehtinyt lähteä 🙁

  Hoidit hienosti homman ja kuten Riikkakin sanoi, näytit todella kauniilta lavalla.

 3. Ihana Minttu, ihana Me&i – can´t wait 😉

 4. Maija sanoo:

  Heippa vaan! Kylläpäs näytät nätiltä tuolla lavalla 🙂 Saanko tehdä postausehdotuksen? Meneekö liian henk.kohtaiseksi jos kirjottaisit teidän erosta ja siitä miten hoidatte järjestelyt lapsien suhteen? Oliko päätös vaikea juurikin lasten takia? Itselläni on reilu kaksi vuotias poika mieheni kanssa ja olen puolisen vuottan pohtinut eroa..mieheni ei sitä haluaisi mutta itse en tunne oloani onnelliseksi..mutta riittääkö se syyksi erota lapseni isästä? Mummoni neuvo: kun sille tielle on lähdetty nii siellä kans pysytään! Onko näin?

  • Heippa ja kiitos!
   isoita ja toiveita saa ilman muuta aina antaa ja ehdottaa! Tuo eroasia on tosin aika henkilökohtainen, ihan senkin takia ettei se ole vain oma asiani vaan siihen liittyy myös se toinen osapuoli. Siksi en ihan hirveästi ole siitä kertonut, yksityiskohtaisesti ainakaan. Muutama vanha postaus löytyy kyllä viime kesältä ja syksyltä muistaakseni.
   Mutta toki voisin noita meidän järjestelyistä kertoa. Meillä ne sujuu oikein kivasti onneksi.
   Ja kuten itse ajattelen, jokainen on vastuussa omasta onnestaan. Ja välillä se vaatii vaikeitakin ratkaisuja. Ei suhteessa voi olla jos se ei toimi, mutta toki sitä kannattaa saada ensin toimimaan eikä hätiköidä. <3

 5. Anna sanoo:

  Oi miten herkkuja kuvia ja keväätuutuuksia! Turkoosi mekko on jotenkin super symppis 🙂

 6. misu sanoo:

  maksimekko näyttää kivalta!
  instagramista huomasin sillon pe että olit tre, itse olin siinä alakerrassa amarillossa just syömässä ja jatkettiin vähän iltaa sit kans… harmitti kun en uskaltanut ehdottaa että olis ollu kiva törmätä yössä 🙂

  • Ai voi harmi! Olisit vaan ehdottanut, me käytiin kaverin kanssa muutamassa paikassa ja päädyttiin lopulta Dorikseen. Oli hauska ilta, Tampere on kiva paikka 🙂

 7. Johanna sanoo:

  Olet sä kyllä oikea kaunotar. Toivottavasti taas törmätään <3

 8. Mekon kuosi on tosi kiva, vaikka muuten en oo mikään Miikkarifani! 🙂

 9. Anna sanoo:

  Ihan pakko nyt kirjoittaa, jestas että sulla on upea kroppa! <3

Kommentoi