TERKKUJA

26/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA1530310_537916592982093_1383739793_nOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAterkkuja juomat näytös terkkuja viking line terminaali kaapo ja siiri

Terkkuja hei jostain Helsingin ja Maarianhaminan välistä. Olen viime päivinnä ollut tosi kiireinen. Kaikkea hauskaa tekemistä ja pientä reissailua on riittänyt. En ole ehtinyt edes ja blogata ja näkisittepä kaaoksen kotonamme! Huomenna on tiedossa kiva päivä Tukholmassa Riikan perheen kanssa. Palataan siis paremmalla ajalla uudestaan.

Kuvan Mimmistä ja minusta on ottanut Mikko Rasila

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “TERKKUJA”

  1. minä sanoo:

    Heippa Minttu, pakko kommentoida että näytät hyvälle ja olet hoikkunut 🙂

Kommentoi