ISÄNPÄIVÄ FINLANDIA-TALOSSA

10/11/2013

finlandia 1finlandia 6finlandia 2finlandia 3finlandia 4finlandia 7finlandia 10finlandia 8finlandia 9finlandia 5finlandia minttu mäntysalofinlandia 11finlandia 13finlandia 14

Me juhlistimme tänään isänpäivää viemällä poikien isän lounaalle Finlandia-taloon. Vaikka Finlandia-talon isänpäivälounas on perinteinen ja suosittu, oli se meille ensimmäinen kerta. Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja kaikilla iloinen mieli, oikein onnistunut reissu siis!

Olin itseasiassa syksyllä mukana Finlandia-talon väen sekä Riikan ja Isyyspakkauksen kanssa ideoimassa lapsiystävällisempää lounasta. Vinkkimme ja ideamme olivat yksinkertaisia: henkilökunnan positiivinen asenne lapsiasiakkaita kohtaan, huomioiminen, joustaminen ja muunmuassa syöttötuolit. Ja tämänpäiväinen oli kyllä yksi parhaista ravintolakokemuksista lasten kanssa. Finlandia talon ravintola on suuri ja tilava, kokolattiamatto vaimentaa kivasti hälinää ja tepsuttavia pikkujalkoja. Lapsille löytyi oma buffetpöytä, alle kouluikäiset lapset söivät myös ilmaiseksi. Paikalla oli bändi joka soitti kepeää musiikkia sopivalla volyymilla. Lapsille oltiin myös varattu leikkinurkkaus jossa oli leluja sekä askartelutarvikkeita. Ketään ei tuntunut häiritsevän ees taas kulkevat lapset ja vaikka paikalla oli paljon pieniä lapsia, tuntuivat kaikki olevan iloisella ja rauhallisella tuulella. Jopa meidän pojat!

Olipa ihana viipyä muutama tunti ravintolassa, syödä hyvin (vähän liiankin) ja juhlistaa isejä. Paljon terkkuja omalleni etelän lämpöön! Mites te muut vietitte tänään päivää?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

4 Responses to “ISÄNPÄIVÄ FINLANDIA-TALOSSA”

 1. TerhiF sanoo:

  Ihania kuvia, maukkaan näköistä ruokaa ja todella kaunis kuva sinusta 🙂

 2. Ihania kuvia ja niin herkullisen näköisiä eväitä! Mahtavaa, että asiaankuuluvasti lapset ovat saaneet olla rennosti isänpäivää juhlimassa. Ilman lapsiahan isänpäivää ei paljon voi viettää;) Lapset voivat tietenkin olla aikuisiakin…

  Meillä isänpäivää vietettiin kuumeen ja oksentamisen merkeissä, nämä ilmenivät onneksi vasta kun kakkua oltiin jo syöty…Eilen tuli myös kolme vuotta täyteen toiseksi vanhimman lapsemme leukemiadiagnoosista ja se pyöri mielessä siinä päivän mittaa kerran jos toisenkin. Nyt saatiin viettää juhlaa ihan terveen pojan kanssa<3

  Meidän perheen isän parhaan lahjan oli epäilemättä tehnyt eskarilainen, papalle leivottiin ja lapset askartelivat omia taideteoksiaan. Oli mukava päivä!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

 3. Lindusius sanoo:

  Kiitti vinkistä ;-). Ehkä ensi vuonna sitten.
  Asiasta kukkaruukkuun: mun on pakko mainostaa vähän kun oon ite niin innoissani siitä että on kehitetty polkupyöränkypärä jota ei tarvitse laittaa päähän!!
  http://lyckansost.blogspot.fi/2013/11/hovding.html

 4. Henna sanoo:

  Sinä olet laihtunu 🙂 oikeesti!! Luin viimesimmän postauksen motivaatiosta nii otappa nyt mitat itsestäs ja 3kk päästä uudet. Vaikka kiloja ei ois lähteny nii senttejä varmasti 🙂 Tsemppiä!!

Kommentoi