FATBOY MATTO

9/11/2013

fatboy carpet 2fatboy carpet 1fatboy carpet 3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen jälkeen kun siirsin olkkarin blogimaton poikien huoneeseen olen kärsinyt matto-ongelmasta. Nyt on kolmas matto menossa, eikä sekään valitettavasti ole tähän tilaan hyvä. Tämä Fatboyn matto on muuten ihan loistava, mutta koko on väärä. Liian pieni.

Fatboyllä on siis aivan mahtava mattovalikoima, malliston nimi on Non Flying Carpet. Ja hyvin ostuvasti nimetty, matto ei nimittäin liu´u lattialla yhtään. Muutenkin matto on aivan loistava lapsiperheeseen, se on kyllä tullut koettua. Matto on tosi hauskan tuntuinen jalan alla – sisällä on ikäänkuin vähän ilmaa. Lapset viihtyvät siis hyvin pehmeällä matolla, siilä on hyvä köllötellä ja leikkiä tai katsoa lastenohjelmia. Materiaali on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja mattovalikoimasta löytyy paljon tosi makeita kuoseja. Tälläistä itämaista tyyliä sekä hienoja isoja ruusukuvioita. Itse ainakin olen alkanut kaipailemaan jo pidemmän aikaa jatkuneen graafisen ja mustavalkoisen linjan jälkeen jotain ihan muuta ja pehmeämpää. Myös ulkokäyttöön löytyy mattoja, ja kaikki ovat kooltaa 180×140. Ensi keväänä on tulossa myös ihan tosi hauska piknikmatto.

Näissä matoissa on myös vielä yksi ihan huippuominaisuus. Maton reunoilla menee nimittäin nappilistat ja mattoja voi yhdistellä toisiinsa kiinni vaikka kuinka suureksi kokonaisuudeksi. Mietin nyt että tilaisinko toisen maton, mutta se kokonaisuus taas saattaisi olla liian iso meille. Vaikeita nämä matto-asiat!

Toinen mitä olen miettinyt on ihan kokomusta puuvillamatto. Onko jollain kokemuksia mustasta matosta, onko se kovin työläs? Joku ihana vaalea itämainen silkkivillamatto olisi kyllä ihan unelma, harmi kun ei just ole reilua kolmea tonnia ylimääräistä..

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

5 Responses to “FATBOY MATTO”

  1. Ilona sanoo:

    Oikein hauska matto.

    Ei ole kokemusta täysin mustasta matosta (puoliksi mustaa ja puoliksi valkoista mattoa imuroin kyllä joka päivä, kun en kestä siinä näkyvää röhnää). Puuvillamatto on kyllä siitä kätevä, että sen voi heittää likaantuessa helposti pesukoneeseen (jos taloyhtiöstä löytyy iso pesukone)..eikä tarvitse pohtia pesulaan vientiä..

  2. Meillä oli lastenhuoneessa musta puuvillamatto jossa oli tosi ohuita ja harvakseltaan valkoisia raitoja. Kamala. Ihan kamala lapsiperheessä. Mattomyyjä sanoikin, ettei suosittelisi tummaa PUUVILLAmattoa lapsiperheeseen, koska se kuulemma oikein imee itseensä kaiken pölyn ja tomun, pyyhkeetkin on puuvillaisia kuulemma juuri imukykynsä vuoksi. Meillä ongelmana oli oikeasti se, että se puuvillamatto oli tosi liukas ja liukuesteidenkin kanssa vaan työläs esim. imuroida kun oli ihan rullalla, ja toisekseen siinä tosiaan näkyi kaikki – uudet valkoiset sukat jätti kauheat jäljet mattoon jotka ei millään meinanneet lähteä pois. :/

  3. Jennijee sanoo:

    Meillä on kylppärissä musta matto, ja se on ihan fiasko. Kaikki langat, pölyt ja mikä vaan ei-musta näkyy siinä, eikä matto ole koskaan siistin näköinen.

  4. Killabee sanoo:

    Totaalisti tähän ihanaan fatboyn mattoon pärähtäneenä,mistä ihmeestä näitä sitten löytää tai saa tilattua? Ainakaan tuolla fatboyn omilla sivuilla mihin oli linkkikin,ei näitä mattoja löydy ollenkaan.

    Tahtootahtoo!

Kommentoi