TAIKAHANSKAT

30/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä toissa talvena ei älypuhelinhanskoja saanut kuin tilattua melko kalliilla netistä. Tai kylkiäislahjana Nokialta. Niillä nokialaisilla minäkin menin sen talven logot vilkkuen, ja itseasiassa viime talvenkin. Keksin kyllä että ilman taikahanskoja puhelimeen pystyy hyvin vastata nenänpäällä, mutta muu toiminta, kuten vaikka testarin lähetys tai facebookissa roikkuminen, vaati jos sitten joko sormien palelluttamista tai jättämistä myöhempään.

Edelleenkään ei älypuhelimen käyttöön sopivia hanskoja taida löytyä paljoakaan muita kun näitä tavallisia sormikkaita. No eipä lapasilla puhelimen käyttö oikein sujuisikaan. Mutta mielestäni vasta nyt on tullut hanskoja jotka päälle päin näyttävät ihan tavallisilta. Ilman niitä rumia harmaita sormenpäitä. Se on kuulkaas iso juttu se!

Näissä uusissa hankoissani on sisällä vielä ihanan pehmoinen ja lämmin ohut fleece vuori.
Kyllä nyt taas kehtaa rämpyttää puhelinta jokaikisessä välissä!

Kuvissa näkyvät hanskat, kaulahuivi ja korvakorut saatu Glitteristä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

15 Responses to “TAIKAHANSKAT”

 1. heini sanoo:

  mä ostin viimetalvena lindexistä älypuhelin nahkahanskat, ne on tosi hyvin istuvat, aitoa nahkaa ja ihan perus mustat. Eikä niistä näy että ovat älyp. hanskat ulospäin. Ne on ihanat!

 2. Satu sanoo:

  Heih, mä justiin näin noita tommosia hanskoja jossain class ohlsonilla tai jossain ja totesin mielessäni, että olis varmasti tosi kätevät! Ehkäpä menee isäinpäiväpussiin. ;)

 3. veera sanoo:

  Vähän pahaan saumaan tuli tämä postaus kun juuri uutisissa ollut juttua, että älä laiminlyö lastasi räpläämällä koko ajan puhelintasi ;)

 4. retromoderni sanoo:

  mää tarvin kans tommoset, jossain lehdessä noita just mainostettiin mutta taitaa melkein joka putiikista saada.

 5. Jonna sanoo:

  Noita oli toissatalvena ihanan pinkkeinä Mäntyharjun kylällä sekatavarakaupassa hintaan 1,95e! :D Tosin niillä harmailla päillä.. ;D

 6. Maria sanoo:

  Noi on kyllä niin käteviä! Viime talvena ostin muistaakseni Seppälästä sellaiset villakangassormikkaat joissa myös ”taikasormet” :D
  Ja sitä lankaahan on myös myynnissä, lempisormikkaat käsittelyyn ja vaikka ristipistoilla sormenpäihin lankaa niin kelpaa näpyttää!

 7. Juuli sanoo:

  Hei huippua, että noissa on vielä fleecevuorikin :D! Mun pitää kans käydä hakeen tollaset, ei jäädy enää näpit hiekkiksen reunalla ;).

 8. Laura sanoo:

  Mulla on ihan tavalliset Sauson nahkahanskat ja niillä kyllä pystyy käyttämään ainakin Lumiaa!

 9. - glitter.fi sanoo:

  […] Kuva Mami Go Go […]

Kommentoi