MEIDÄN PÄIVÄPEITOT (JA ALENNUS)

31/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on poikien kerrossängyssä ollut noin vuoden Beditin vetoketjulliset zipit-päiväpeitot. Olen tykännyt niistä kovasti, sillä sänky on lapsenkin helppo pedata ja petivaatteet pysyvät sen alla paikoillaan ja puhaina vaikka sängyllä leikitäänkin paljon. Omassa sängyssäni päiväpeitto on ollut kesästä saakka. Sänky toimii päiväsaikana sohvana, joten mikään muu vaihtoehto ei siinä varmastikkaan olisi niin hyvä kuin tämä.

Kaikki peittomme ovat valkoisia, ja väri onkin ollut toimiva. Se on pysynyt puhtaana, sillä niistä voi huolettomammin poistaa tahroja tujuillakin aineilla, ilman värien haalistumisen pelkoa. Poikien peittoihin hankin piristystä turkoosin värisillä vetoketjuilla. Jos valkoinen väri alkaa joskus kyllästyttämään voi peittoihin hankkia pelkät uudet kannet. Niitäkin saa erilaisilla kuvio ja- värivaihtehdoilla.

Blogin kautta on vielä muutaman päivän ajan mahdoillista tulla mukaan kimppatilaukseen, jonka kautta kaikista Beditin peitoista saa -20% alennuksen. Ale on voimassa tämän viikon loppuun, eli sunnuntaihin 3.11 saakka. Jos siis peitto kiinnostaa niin laita viestiä mamigogo.at.bellablogit.fi. Vastailen tietysti myös mielelläni peittoja koskeviin kysymyksiin omasta kokemuksestani :-)

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

14 Responses to “MEIDÄN PÄIVÄPEITOT (JA ALENNUS)”

 1. Avatar Neilikka sanoo:

  Moi,

  Oletko kokenut lakanoiden vaihtoa noiden peittojen kanssa hankalaksi? :)

 2. Avatar Kati sanoo:

  Ihanaa, sain juuri s-postia, että meidän peitto on tulossa :) Tuskin maltan odottaa.

 3. Avatar Jenni sanoo:

  Mistä tuo ihana keltainen lamppu on hankittu? :)

 4. Avatar Satu sanoo:

  Sitten joskus, kun meilläkin on kerrossänky, hankin ihan varmana tuollaiset! Tosi kätevät! Onko teidän omissa umpinaiset päädyt vai avonaiset? Mietin, että kumpi olis järkevämpi? Toisaalta voi olla hyvä, että se ilma pääsee hieman vaihtumaan, eikä kaikki yönkosteudet muhi siellä alla.

 5. Avatar Jonna sanoo:

  Toi ois niiin ihana! Tosin meillä on 160cm levee, tosi korkee jenkkisänky, joten tuskin olis kovin helppo laittaa.. :/

  • Avatar S sanoo:

   Pakko tähän mainita, että meillä samanlainen sänky ja avaroomin päiväpeitto :) ja on ihan mainio!

 6. Avatar Paukku sanoo:

  Moi Minttu!

  Beditin peitot ovat varmasti käytännöllisiä ja laadukkaita, mutta oletko tietoinen, että nämä ovat lähes suora kopio Avaroomin peitoista ja ideasta? Suomessa mallisuoja on niin kehno, että sen pystyy helposti kiertämään ja kopionti ei näin ollen ole laitonta, mutta itse suosin aina aitoa ja alkuperäistä ja suhtaudun kaikkeen plagiointiin äärimmäisen kriittisesti. Ajattelin, että varsinkin silloin, jos mainostaa tuotetta muille, tämä alkuperäisyysasia olisi hyvä tulla esille.

  Ystävällisin terveisin,
  Paukku

 7. Avatar Sini sanoo:

  Heips!
  Blogissani olisi haaste kaikille bloggaajille, käyhän kurkistamassa, jos sinullakin olisi mahdollista jollain tapaa ottaa haaste vastaan :)

 8. Avatar Karro sanoo:

  Minullekin tuli heti mieleen suora kopio Avaroomin tuotteista. En mielelläni kannata suoraa kopiota, ja erityisesti tässä vielä kun alkuperäinen on suomalaisen pienyrityksen tuote. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät tämän ja ostavat alkuperäistä :)

 9. Avatar Lotta / Bedit sanoo:

  Hei. Beditin Zipit-päiväpeitto on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla. Ava roomin tuote on ollut markkinoilla aikaisemmin, mutta tuotteet ovat tutkitusti niin erilaiset, että saimme suojauksen (=uusi keksintö). Emme toki olisi lähteneet markkinoimaan toisten tuotesuojaa loukkaavaa tuotetta eikä samanlaista tuotetta olekaan mallistossamme. Erona ovat mm. Zipit-peittojen kokonaan irrotettava kansi sekä pohjan ratkaisu. Hyödyllisyysmallisuojahakemukset ja päätökset ovat löydettävissä PRH:n siuilta. Terveisin Lotta Beditistä

  • Avatar Lotta / Bedit sanoo:

   Pahoittelen kirjoitusvirheitä edellisessä ja lisään vielä, että kautta aikojen tuotteita on kehitelty siten, että uutuuksia on tuotu pienten muutosten kautta. Onneksi kuluttajille on vaihtoehtoja :)

 10. Avatar Mirva sanoo:

  Joskus lupailit kirjoitella lisää teidän lastenhuoneesta ja tuosta kerrossängystä, mua ainakin kovasti kiinnostaisi kun meille olisi kans kerrossängyn hankinta ajankohtainen. Tuo on kyllä kaunis ja näyttää käytännölliseltäkin ja olisi kiva lukea mistä se on ja mitä ominaisuuksia mielestäsi kerrossängyssä olisi hyvä olla.

 11. Avatar Tanja sanoo:

  Nää päiväpeitot on tosi kivanoloisia. Oliko noi teidän peitot suljettuja vai avonaisella päädyllä varustettuja? Oletko ollut valintaasi tyytyväinen vai valkkaisitko nyt toisin (suljettu/avonainen)?

 12. […] minulla oli Beditin vetoketjullinen päiväpeitto. Ideana se oli ihan hyvä, mutta päivittäinen tarkasti petaaminen, sängyn siirtäminen että […]