BEDIT KIMPPATILAUS

21/10/2013

bedit-alekoodi 2bedit-alekoodi 5bedit-alennus 3bedit-päiväpeitto alekoodi 4bedit-alekoodi 1

Monelle lukijoista Beditin loistavat vetoketjulliset zipit päiväpeitot saattavat olla jo tuttuja. Kuinka monella sellainen jo on?

Meillä on ollut poikien kerrossängyssä päiväpeitot jo vuoden päivät, ja nyt kesällä tilasin samanlaisen omaan sänkyynikin. Tykkään siis kovasti näistä näppäristä ja laadukkaista päiväpeitoista. Kerrossängy on paljon helpompi pedata, Kaapokin osaa sen itse tehdä. Peitot pysyvät paikallaan vaikka sängyillä kuinka rymyäisi, samoin petivaatteet pysyvät puhtaina ja hiekkattomina vaikka sängyillä leikitäänkin. Oma sänkyni toimii myös päiväsaikana sohvana, joten vetoketjullinen päivepeitto on aivan ehtoton.

Peitoissa kivaa on myös se että kannet saa irroitettua kokonaan ja pestyä koneessa, uusia kansia saa myös tilattua jos ilmeen päivitystä haluaa. Beditiltä löytyy nykyisin myös kansia Vallillan upeista kankaista. Peittoja voi myös tilata omalla kankaalla, vaikka mummon vanhoista verhoista. Vetoketjun, pohjan ja kannen värit saa valita mielensä mukaan – samaa tai vaikka kaikki erilaisia.

Niin muutama lukija kuin kaverikin on viimepäivinä kysellyt peitoista, joten nyt taitaa olla aika KIMPPATILAUKSELLE! Bedit tarjoaa meidän porukalle -20% alennuksen kaikista peitoistaan jos tilaukseen tulee vähintään 10 peittoa. Ja kyllähän niitä varmasti tulee.

Joten jos peitto on ajankohtainen, niin laita meiliä mamigogo.at.bellablogit.fi niin annan alennuskoodin. Koodi on voimassa 3.11 saakka, ja tilaukset otetaan heti käsittelyyn kun 10 peiton raja menee rikki.

Kaikki mukaan siis kimppaan, kannattaa tietysti vinkata kavereillekkin ;-D ! Peitot löytyvät siis TÄÄLTÄ.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

12 Responses to “BEDIT KIMPPATILAUS”

 1. JohannaK sanoo:

  Mulle on tulos 😉

 2. Laura sanoo:

  Mä tilasin tän joskus muistaakseni Väri-epäsuora-blogin kimpan kautta ja on kyllä huippu tuote!

  • Laura sanoo:

   Tosin kurkkasin just blogista, että alennusta on saanut sillon -35% 😉

   • Nämä peitot ovat kyllä huippuhyviä 🙂
    Mustaakseni tuo väriepäsuoran kimppa oli samaan aikaan kun muutamalla muulla. Bedit oli juuri aloittanut toimintansa, myös minulla oli kimppatilaus samaan aikaan joten kilpailu taisi olla kova 🙂
    -20% on nyt tämä meidän alennuksemme ja aika hyvä mielestäni, tuskin jatkossa enään tuollaiset mega-alet on mahdollisia, eihän siitä jää kauppiaalle enään mitään käteen 🙂

 3. JohannaK sanoo:

  Nyt mä oon haastanu sut ”haastenaisen” täällä: http://ekojohanna.blogspot.fi/2013/10/haaste-blogiperiaatteesi.html

  😉

 4. LauRa sanoo:

  En saa laitettua viestiä oman s.postin kautta, valittaa osoitetta virheelliseksi. 🙁 Miten tuon alekoodin voisi saada, kun tarvetta hyvälle päiväpeitolle olisi. 🙂

 5. Marja sanoo:

  Oisko mahdollista saada kuvaa tästä päiväpeitosta siinä sun sängyssä? Olisin niin kiinnostunut tilamaan meidän parisänkyyn tälläsen mutta ois kiva nähä miltä se näyttää muissa kun lasten sängyssä.
  Onko se +3cm riittävä lisävara patjan paksuuden lisäksi?
  Onko tietoa kuinka hyvin tästä materiaalista saa poistettua kissankarvat?
  Kumpi on parempi, umpinainen vai avoinainen pääty?

  Hintaa on kuitenkin alennuksenkin kanssa sen verran että ei viittis tehä virheostosta 🙂

Kommentoi