KIT-CAT-CLOCK

21/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAkittycatclock

Ehdin haaveilla tästä 30-luvulla suunnitellusta kissakellosta jo tovin ennen kuin sen kesällä vihdoin sain. Tämä samainen retro klassikkokello löytyy muunmuassa Simpsoneidenkin kotoa. Sisustaminen ei meillä missään nimessä ole vakava homma ja kotimme saa ehdottomasi kuvastaa sen asukkaita.

Hauska kello liikuttaa silmiä ja häntääsä samalla tikittäen ”kit-cat, kit-cat..”. Ripustin kellon ainoaan valmiseen naulaan joka seinällä oli ja siinä samassa paikassa se on edelleenkin. Sen lisäksi että kello on hassu tuo se lisäksi sisustukseen myös jonkinlaista särmää.

Suomesta näitä kelloja saa tilattua ainakin Coolstuff nettukaupasta, josta tämä meidänkin kappaleemme on saatu. Tilaus kävi suomalaisilta nettisuvuilta helposti ja paketti tuli nopeasti. Tuolla kaupassa on nimensäkkin mukaan myynissä aikamoisia juttuja, ihan pelkän huvin vuoksi kannattaa käydä selaamassa tuotteita. Tukholmassa olen näitä kelloja myös nähnyt ainakin Designtorgetilla ja tietysti e-baystä saa nyt tilattua mitä vain.

Mitäs te tykkäätte kissakellosta? Vaikka itse tykkään tästä niin jakaa varmaan mielipiteitä? Joku ainakin sanoi Instagramin puollella kelloa aiemmin pelottavaksi.. 😀

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

21 Responses to “KIT-CAT-CLOCK”

 1. Siis mä haluaisin tuollaisen meille, mutta sit mä en välttämättä uskaltais olla enää ikinä kotona yksin. :—-D

 2. Jonna sanoo:

  Ihana! 😀

  Miks sun kirjotukset muuten päivittyy kaks kertaa bloggerin lukulistaan? 😮

 3. Danone sanoo:

  Ai onko Simpsoneilla tommonen? Sit täytyy varmaan ostaa miehelle lahjaksi, Simpsonifani kun on…

 4. Leena sanoo:

  Sama kello oli just jossain leffassa mikä katsottiin. Oliskohan leffan nimi ollut paha aavistus (?).

 5. Pia sanoo:

  3v. ilmoitti heti, että hän haluaa kissa-kellon.
  Mä en kyllä taida haluta. On tuo aika hauska ja sopii sun seinälle! 😀

 6. Pauline sanoo:

  Huippu kello! Asiasta kukkaruukkuun mikä tuo ihana valaisin on?

 7. Norsis sanoo:

  Hih, mulla on tuosta Karvis-versio. Fanitin lapsena aivan julmetusti Karvista ja oli sitten jotain oheiskrääsääkin oltava pienellä ihmisellä, samainen kello on muuttanut mukanani joka asuntoon missä olen asunut. Nytkin se häntäänsä ja silmiänsä heiluttelee makuuhuoneessa, olen kyllä aikeissa siirtää se pojan huoneeseen kunhan löydän jonkun muun kellon makkariin.

  Ja se Karvinen ei näytä ihan noin pelottavalta ;D Vaikka onkin varmasti kopio tuosta jos tuo on 30-luvulla jo suunniteltu, jestas!

 8. Mä aloin just himoita tällaista kun näin tämän yhdessä mahtavassa tositv-ohjelmassa, missä käydään huutokauppaa varastoista ja sitten arvioidaan niiden sisältöjen arvoa… 😀 Siinä selitettiin tän historiakin aika hyvin, ja mun mielestä psykoottisen upea otus!

  • oi olispas ollut hauska kuulla mitä tästä kerrotiin, sen kummempaa en tästä tiedä että tosiaan 30-luvulla suunniteltu ja siitä saakka USAssa valmistettu 🙂

 9. Sohviperuna sanoo:

  Toi on jotenkin creepy ja supersöpö samaan aikaan! 😀 Kuinka kova ääni kellon tikityksestä lähtee? Sulautuuko taustaääneksi vai hajoaako päänuppi, jos tuo olisi vaikkapa olohuoneessa?

 10. Karkki sanoo:

  Toi on niin hieno!

  Mä kävin perjantaina Arlandan lentokentän Designtorgetilla neljä kertaa (!) pyörimässä ja miettimässä, pitäisikö ostaa tuo kello lastenhuoneeseen.

  En vaan vielä raaskinut, mutta seuraavan Tukholman reissun (tod.näk. ennen joulua) ostoslistaalle sen pistin. 🙂

 11. Mr. T sanoo:

  Kello näkyy myös Paluu tulevaisuuteen elokuvan ensiminuuteilla, yhdessä kissa ja pöllökellon kanssa.

Kommentoi