KAUHEAN PÄIVÄN IHANA LOUNAS

18/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä, lapset ovat edelleen kipeitä. Ja joo, maito loppui illalla. Ei, en päässyt kauppaan koska en voinut jättää lapsia yksin kotiin. Kyllä mä nukuin, ehkä tunnin. Pätkissä. Juu, aamulla satoi räntää ja oli ihan hiton kylmä. Kahvikin jäi juomatta, kun ei ollut sitä maitoa. Kurkku tietysti myös kipeä ja muuta valilvalia vielä tähän.

Päivän pelastus oli kuitenkin suosikkienekseni, kasvissosekeitto Alepan pakastealtaasta. Bataattia, porkkanaa, kukkakaalia, palsternakkaa ja tuorejuustoa sisältävä keitto on hyvää ja niin ihanan helppo ja nopea. Välillä kun vain on pakko turvautua eineksiin on tämä mielestäni hyvä valinta. Sekaan ruukullinen perisljaa sekä päälle pippuria ja sipurouhetta niin johan maistuu. Lapsillekkin jopa, Elvishän ei ole moneen päivään syönyt/juonut muuta kuin maitoa. Lämpimiä juustovoikkareita vielä kylkeen niin alkoi se aurinkokin kurkistelemaan harmaiden pilvien takaa.

Lohturuoka, ihan parasta.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

4 Responses to “KAUHEAN PÄIVÄN IHANA LOUNAS”

  1. Meidän lemppari on tuo myös! Toinen lemppari on se saman pakastealtaan ja merkin pinaattikeitto. Tosin tänään turvauduttiin pitsaan, missä oli vuohenjuustoa, rucolaa, aurinkokuivattua tomaattia ja tonnikalaa. Eli siis lohturuualla ja nuhanenällä tässäkin osoitteessa.

  2. Lindusius sanoo:

    Hei einekset kunniaan hädän hetkillä. niin tuttua. Pirkalla on sika hyvä pakaste Borssikeitto, siihen kun laittaa smetanat päälle niin hyvä on.

  3. Lindusius sanoo:

    Tuli vielä mieleen, onko joku käyttänyt kauppakassipalvelua? Saakohan sillä safkat himaan myös lyhyellä varoituksella?

  4. keinu sanoo:

    Tervetuloa uudelle foorumillemme! Foorumi pohja on, mutta keskustelijat puuttuvat! Tule siis ja auta meitä laajentamaan yhteisöämme :)! Yhdessä saamme aikaan mukavan yhteisön!

Kommentoi