HÄN ON NYT KAKSI

12/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaksi vuotta sitten oli yhtä kaunis ja aurinkoinen syysaamu kuin tänäänkin. Elvis oli syntynyt aikaisin edellisenä aamuna ja odottelin jo kovasti lääkärin lupaa lähteä sairaalasta kotiin uuden perheenjäsenemme kanssa.

Tänään Elvis on tyypillinen kaksivuotias. Utelias, itsepäinen ja kova menemään. Tempperamenttia on löytynyt syntymästä saakka. Jo sairaalassa mietin että tämä tyyppi kyllä antaa kuulua kun jotain haluaa. Ja näin on edelleen.

Isoveli on Elvikselle roolimalli, paras kaveri ja rakas ihminen. Riidoiltakaan ei ole vältytty. Se että perheessä on isompi sisarus näkyy paljon etenkin leikeissä. Kovinkaan paljoa Elvis ei vielä puhu, se tulee sitten omalla ajallaan. Hyvin liikunnallinen Elvis on myös, kuten veljensäkkin. Jo reippaasti alle vuoden ikäisenä Elvis alkoi kiipeilemään kaikkialle ja edelleenkin yllätän hänet usein milloin mistäkin lipaston tai pöydän päältä. Musikaalisuus tuntuu myös periytyvän.

Elviksen lempiasioita tällä hetkellä ovat ainakin kylpeminen, keinuminen, Toy Story ja tornien rakentelu. Lempiruoka taitaa olla jauhelihakeitto (koska Happy Mealia ei lasketa) ja etenkin porkkanat. Kovin paljoa makean perään Elvis ole, kuten taas veljensä (ja äitinsä).

Elviksen ensimmäisenä vuotena kirjoittelin blogiin joka kuukausipäivä ainakin pienen postauksen kehitysaskeleista. Tuntuu ihan uskomattomalta että viimeisestä tällaisesta postuksesta on jo vuosi. Aiemmat, Kasvu & Kehitys tägillä kulkevat postaukset pääset halutetessa lukemaan tästä: 1kk, 2kk, 3kk, 4kk, 5kk, 6kk, 7kk, 8kk, 9kk, 10kk, 11kk, 12kk.

Nyt kaksivuotiaana Elvis pääsee myös kerhoon. Ensimmäinen kerhopäivä onkin heti maanantaina, jännää!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

16 Responses to “HÄN ON NYT KAKSI”

 1. Annu sanoo:

  Onnea Elvis! Mainio pakkaus:)

 2. Tanja sanoo:

  suloinen pakkaus 🙂 oikein paljon onnea 2-vuotiaalle 🙂

 3. Maria sanoo:

  Onnea ihana Elvis!
  Porkkanat on pop! 😉

 4. TerhiS sanoo:

  Onnea Elvis! Päivän vanha syntymäpäiväkaima onnittelee! 🙂

 5. Satu sanoo:

  Onnea suloiselle kaksi vuotiaalle! Mä niin ihailen aina noita hiuksia! <3

 6. Kiki sanoo:

  Paljon onnea pienokaiselle ja äidilleen!

 7. annimari sanoo:

  Onnea ihana kiharatukkainen poika <3

 8. keinu sanoo:

  Tervetuloa rekisteröitymään!

 9. Miima sanoo:

  Onnea ihanalle 2v kiharapäälle 🙂

 10. Hanna sanoo:

  Onnea! Sinulla on kauniit lapset:)

 11. Juuli sanoo:

  Niin ihana 2-vuotias <3! Onnea pienimmälle :)!

 12. Nanna sanoo:

  Onnittelut suloiselle 2-vuotiaalle!

 13. Lindiz sanoo:

  Ihania kuvia ja Onnea Onnea pikkuselle!!! =)
  Kivaa sunnuntaita teille!

 14. Taikinanaama sanoo:

  voi mikä pikku-kikkara! onnea elvarille! (sori imetyskirjoitus yhdellä kädellä..)

 15. Kiitos kaikille <3 ! 🙂

Kommentoi