FIKSUT MUKSUT

4/10/2013

fiksumuksu2 fiksumuksu3 fiksumuksu4 fiksumuksu5 fiksumuksu6 fiksumuksu7 fiksumuksu8 fiksumuksu9 fiksumuksu10

Kaapokin sen jo tietää, leikki on lapsen työtä ja leikkimällä oppii asioita. Tällä hetkellä häntä kiinnostavat erityisen paljon numerot, kirjaimet ja muodot sekä avaruuden ihmeellisyydet. Pikkuveli taas oppii leikin kautta uusia sanoja, värejä, sorminäppäryyttä, laskemista, kokojen hahmoittamista ja varmaan miljoonia muita asioita.

Tutustuin hiljattain Espoolaiseen perheyritykseen, Fiksumuksuun, joka tarjoaa erilaisia opettavasia, turvallisia sekä ekologisia leluja. Tuotevalikoimaan kuuluvat lelut ja pelit ovat tehty sillä ajatuksella, että ne kehittävät ja viihdyttävät lasta sekä ovat samalla ekologisia ja turvallisia. Tällaisia leluja ovat tuotteet jotka opettavat lapsille koordinaatiota, lukemista, kirjoittamista ja laskemista, kuitenkin olemalla hauskoja ja lapsenomaisia.

Fiksumuksun todella laajasta nettikaupasta löytyy kaikenlaisia, lähinnä puisia, leluja ja pelejä lapsille sekä myöhemmin tulossa on myös tuotteita muistisairauksista kärsiville vanhuksille. Fiksumuksu toimittaa myös päiväkodeille erilaisia oppimiseen liittyviä leluja toiveiden mukaan.

Tuoteita selatessa oli ihana huomata että miten paljon siellä oli tuttuja leluja omasta lapsuudestani. Sain valita nettikaupasta pojille tuotteita ja he saivatkin kuvissa näkyvän (hyvin perinteiset) puisen junaradan sekä helmitaulun.

Jos siis opettavaiset, turvalliset ja aikaa kestävät kemikaalittomat lelut ja muut kiinnostavat niin kannattaa käydä kurkkimassa nettikauppaa. Nettikaupan yhteudessä toimii myös käytettyjen lelujen Fiksutori, aika kiva idea! KOODILLA mamigogo saat nyt -20% ALENNUKSEN ostoksistasi!


10 Responses to “FIKSUT MUKSUT”

 1. Täytyi käydä kurkkaamassa, ja kivoja juttuja näytti olevan! Jään siis odottelemaan alekoodia 😀

 2. Tove sanoo:

  Tosi kivan näköisiä leluja. Löytyi paljon ideoita pukin konttiin 😉 Jään siis odottelemaan alekoodia. Käykö noi junaradan osat Brion kanssa yhteen?

  • Jenny sanoo:

   Käy Brion, kanssa täydellisesti, meillä on juuri tuo ylläoleva junasetti, sitä myy myös Biltemat! 🙂

  • Niin on, tosi paljon kivoja! Näiden pitäisi käydä yhteen brion palojen ja junien kanssa 🙂
   Alekoodilla mamigogo saa nyt kaikista -20% 😉

 3. Jutta sanoo:

  Ihanat leggarit molemmilla 🙂

  • Kiitos, tykkään kovasti noista myös! Kaapon leggarit meni jo rikki polvesta, mutta onneksi Lindexissä oli vielä kokoja jäljellä niin saatiin uudet 🙂

 4. KataMeri sanoo:

  kävin kurkkaamassa, ihania leluja. onneks pian on joulu:) Mistä elviksen ihana paita on?

 5. ann sanoo:

  ihanan inspiroivia kuvia. kävin vaklaamassa vanhemmasta postauksestasi sisustustasi ideoita hakien meidän uuteen kämppään. tahdon että meilläkin näyttää tuollaiselle!

Kommentoi