EDULLISET VÄLIKAUSIKENGÄT

2/10/2013

välikausikengät1välikausikengät2välikausikenkä5välikausikengät3

Viimeviikolla tuli eteen tilanne että poikien varpaat kylmettyivät tavallisissa tennareissa, mutta talvikengät olisivat kuitenkin vielä liian kuumat näille säille. Kaapolla on aiempina vuosina ollut käytössä loistavat Tretornin goretex lenkkarit. Niissä on hyvin vettäpitävä pinnoite ja lämmin vuori sisällä, mutta silti ne näyttävät aivan tavallisilta tennareilta. Huono juttu niissä vain on se, ettei kenkiä valmisteta kuin koosta 28 ylöspäin.

Lähdin selvittämään olisiko markkinoilla mitään vastaavia kenkiä, joita kuitenkin saisi pienimmässäkin koossa. Päädyin jo pukemaan pojille conversien kanssa villasukat, kunnes sain vinkin näistä Stadiumin oman merkin, Warpin tennareista.

Näissäkin on vettähylkivä goretex pinnoite, sekä pehmoinen vuori sisällä. Toisin kuin Tretorneilla, näillä kengillä en pinnoitteesta huolimatta uskaltaisi antaa lasten leikkiä lätäköissä. Mutta suht kuivilla syyskeleillä nämä kengät ajavat hyvin asiansa. Varpaat pysyvät tarpeeksi lämpöisinä ja askel kevyeenä. Lapsen on myös melko helppo pukea nämä itse jalkaan, sillä nauhat ovat oikeasti joustavaa kuminauhaa ja ylhäällä on yksi tarra.

Laitoin kuvan uusista kengistä instagramiin jo viime viikolla ja aika moni heti innostuikin ostamaan myös samat kengät. 29,90 euron hinta kun ei nimittäin päätä huimaa ja netistä tilatessa näistä saa vielä -25% alennuksen. Ensi kerralla mekin tilaamme netin kautta, jäätiin nimittäin jumiin Stadiumin hissiin…


13 Responses to “EDULLISET VÄLIKAUSIKENGÄT”

 1. Avatar Ms Maiskis sanoo:

  Kivat kengät! Näytin miehelleni kuvat ja kysyin pitäiskö ostaa. No, miehellä loksahti suu auki ja vastasi: Vauuu, mistä noi kledjut on!? :) Eli nuo maastokuvioidut vaatteet on kyseessä, minkämerkkiset on?? Että saakohan niitä enää mistään? :)

 2. Avatar Marja sanoo:

  Mua kiinnostais kuulla enemmän tosta hissiin jumiin jäämisestä oman hissifobian takia (yritän selvittää syitä miten hissiin jää jumiin ja kauanko kestää että sieltä pääsee pois).
  Eli miksi jäitte jumiin? Kauanko kesti että pääsitte pois? Miten teit hälytyksen että ootte jumissa? Loppuiko happi? (joo et tekis tätä postausta jos olis loppunut ;) )

  • Ei mitään kovin suurta draama ollut siinä :-D Hissi oli siis sellainen ”invahissi” jossa ei ole kattoa. Jäimme jumiin melkein perillä, tultiin alhaalta ja ehkä puoli metriä ennen kerrosta hissi pysähtyi. Siihen tuli melkein heti myyjiä ihmettelemään sinne ylös. Huomasin että lattialle oli jäänyt pikkuinen henkari, joka oli kiilautunut väliin ja siksi hissi ei päässyt liikumaan. Yksi myyjistä hyppäsi hissiin ja sai sen irroitettua. Ja matka jatkui. Ei ollut pelottavaa tai jäänyt traumoja :-D Myyjien heh-heh-asenne ja ”niin lähellä mutta niin kaukana” – naureskelu jäivät vaivaamaan vaan entiten. Ja se ettei kukaan pahoitellut tapahtunutta mitenkään.

 3. Avatar Juuli sanoo:

  Kiitos vielä vinkistä! Meillä tyttö nimittään kenkiä Karvaturreiksi ja niistä on tulleet ihan lempparit :D.

 4. Avatar Satu sanoo:

  Oi, kun hienot! Hitsit, kun meillä kengät jo on ja niistä maksettu maltaita! :/ Olis kyllä hienot ja jos vettäkin kestää. :D

 5. Avatar Kippuralla sanoo:

  Stadiumisra saa myös ”niitä oikeita” everestin vk-kenkiä, maksoin koon 32 kengistä pari viikkoa sitten 14.95e ;)

  • Mitkä on ”ne oikeat” vk-kengät? :-) Eikö muuten Everest ole myös Stadiumin oma merkki? Nyt ei tainnut kyllä olla lapsille (24 ja 29 koossa) kun näitä Warpeja :-)

 6. Avatar Hanna sanoo:

  Minttu,onko niissä tcs-water kalvo vai goretex? Noi pitää tännekin hakea :) isommalle ainakin…

  • ”vedenpitävä TCS Water 5000 -kalvo” en ole ikinä kuullutkaan, mutta ilmeisesti goretex on parempi? Ainakin meidän goretex tennarit kestivät sukelluksen nilkansyvyiseen vesilammikkoon :-D

Kommentoi