IHANA VALO – PHOTOSTORY VALOKUVAUSKILPAILU

27/09/2013

ihana-valo-mamigogo-taloihanavalo-alppila-helsinki-portaat-mamigogoiahna-valo-huvilat-helsinki-mamigogomamigogo-kaupunginpuutarha-lasi-valo-mamigogoPEN-valokuvauskilpailu-ihana-valo-minttu-mantysalo-mamigogoPEN-valokuvauskiplaipu-ihava-valo-vesi-joutsen-minttu-mamigogoihanavalo-linnanmaki-alppila-mamigogo

Minä ja kahdeksan muuta taidokasta bloggaria kutsuttiin osallistumaan Olympuksen Photostory-kuvahaasteeseen. Aiheena haasteessa on ihana valo. Ja ihanaa valoa onkin riittänyt koko kylmän viikon.

Itse osallistun haasteeseen kuvalla jolla on minulle enemmänkin merkitystä. Se on kuva Linnanmäeltä. Asumme linnanmäen vieressä ja käymme sillä usein, siltikkään paikka ei tunnu arkipäiväiseltä vaan, etenkin iltojen hämärtyessä, kaikki valot saavat kerta toisensa jälkeen aiheutettua taianomaisen tunnelman. Kisakuvaan on ikuistettu ihanien valojen lisäksi kaunis auringonlasku.

OLISIN TODELLA KIITOLLINEN JOS KÄVISITTE ÄÄNESTÄMÄSSÄ KUVAANI! Saataisiin tulevaisuudessa laadukkaampia kuvia blogiin. Kisan voittaja nimittäin saa hienon kameran! Äänestäminen kannattaa, sillä myös KAIKKIEN ÄÄNESTÄNEIDEN KESKEN ARVOTAAN Olympus PEN-mini KAMERA!

Lopuksi on pakko laittaa vielä Jätkäjätkien Levon Helmi musavideo. Se on kuvattu viime vuonna Linnanmäen Valokarnevaaleilta ja lopussa myös minä vilahdan siinä (vaikka yritänkin piiloutua), kuka bongaa? :–)


16 Responses to “IHANA VALO – PHOTOSTORY VALOKUVAUSKILPAILU”

 1. Eevi sanoo:

  Ääni käyty antamassa! ;)

 2. Maria sanoo:

  Voihan itku näitä facebook äänestyksiä :( en saanut äänestettyä kun en siellä ole, mutta pitelen peukkuja kuitenkin. Kaunis kuva!

 3. Kati sanoo:

  Ääni annettu ilomielin kauniille kuvalle! Itse kuvaan Olympuksen Pen Minillä ja se on ihan mahtavan helppokäyttöinen kamera. Jos joskus tulee tarvetta vaihtaa isompaan tai vaatimukset kasvavat. En hetkeäkään epäröisi valita jatkossakin Olympusta :)

 4. Bianca** sanoo:

  Ääni annettu ja popparityttö bongattu :)

 5. elmeri sanoo:

  Popparit ja sut pongattu ! :)

 6. annimari sanoo:

  Äänestetty!

  Minttu, osaisitko sanoa mikä olisi paras järkkäri aloittelijalle ja lähinnä lapsia kuvaavalle? Haluaisin vihdoin ostaa kunnon kameran, mutta en tiedä niistä mitään :/

  • Kiitos ! :-)

   Itselläni on kokemusta vain Canonin kameroista, eikä huonoa sanottavaa ole. Nyt on tullut markkinoille noita kompaktijärkkäreitä, jossa on siis järjestelmäkamereoiden ”laatu” mutta pokkarin koko – tosi näppäriä! Liikuvaisia lapsia kuvatessa itse tykkään kuitenkin vähän emmän järkkäristä, koska sillä voi kuvata sarjakuvana – eli monta kuvaa nopeasti kerralla. Voin sanoa että nyt myytävistä Canonin EOS järkkäreistä vaikka se halvin ei ole huono. Canon myös järjestää hyviä kursseja järkkärialottelijoille ;-)

   Tuo Olympuksen PEN on kyllä testattava, on se pieni vaan niin paljon kivempi kuljettaa mukana.

 7. ulmai sanoo:

  Aivan ihanan tunnelmallisella kuvalla osallistuit. ihan pysäytti hetkeksi! äänestin sitä ennen kuin edes luin kenen mikäkin kuva on :)

Kommentoi